Penjualan Singkat

Penjualan Singkat

Rundingan Short Short yaiku dialog ing antarane rong utawa luwih pihak kanthi tujuan nggayuh asil sing migunani nalika ana sing nyilih utang ing jero hipotek lan pengin ngindhari prekara. Kaping pirang-pirang klien kita ujar manawa pengin adol cendhak, nanging sejatine nduweni usaha ekuitas. Kita asring nerangake kahanan lan banjur ngarahake menyang agen real estate kanggo nggawe dhaptar normal. Kita bakal makarya karo bakul banjur yen butuh pitulung karo nutup, utawa entuk luwih akeh wektu kanggo nutup yen bank nggoleki foreklose ing properti kasebut.

Nanging, nalika adol cendhak minangka pilihan mung kanggo klien supaya ora duwe prakiraan ing rekaman kasebut, masalah paling gedhe karo negosiasi jangka pendek yaiku nalika agen dhaptar ora ngerti apa sing ditindakake. Yen agen dhaptar ora kompeten lan kantun rega ing omah, omah kasebut ora bakal bisa nemokake para panuku sing cocog utawa rega bakal murah banget yen bank luwih seneng njupuk kesempatan karo Penjualan Sheriff.

Piye wektu kanggo nemokake tim ramalan sing tepat yen sampeyan nggoleki perfohttps: //www.youtube.com/watch? V = t8uItoC8f34rm adol cendhak. Disaranake First Look Realty kanggo dodolan apa wae reguler utawa adol cendhak.