bab 20 bangkrut pengacara

bangkrut

Bab 7 Bangkrut: Mbuwang saka mbayar utang meh cepet. Proses kebangkrutan 7 lengkap bab njupuk kira-kira 3 nganti 6 wulan. Nanging, yen sampeyan file, sampeyan bakal mungkasi kalemahane, garnishment, repossesi, lan tuntutan ukum sing bakal ngrusak kredit sampeyan. Sawetara wong kuwatir bangkrut bakal ngrugekake kredit, nanging bisa uga nggawe kredit maneh ing taun 1 nganti 2 liwat program kaya Langkah 7 menyang skor kredit 720.

Sawetara wong ngira manawa dheweke wis akeh banget diisi file bangkrut. Nanging, kita nawakake rencana pembayaran supaya sampeyan ora kudu mbayar nganti sawise bangkrut wis diajukake. Sampeyan bisa uga nyelehake pengadilan babagan rencana pembayaran.

Yen ngadhepi prekara, ana bab kebangkrutan 7 bisa mbantu mungkasi penjualan omah sampeyan ing lelang lan uga nggawe sampeyan pungkasane ngajokake kebangkrutan 13 bab kanggo ngatur pambayaran maneh ing omah. Iki diarani guyonan a bab 20 bangkrut.

Iki ngidini wong sing utang duwe utang utang sing ora dijamin liwat bab 7 sadurunge mbayar utang sing aman ing bab kabangkrutan 13.

Penyataan lan tagihan sing ora ana pungkasane bisa ndeleng, luwih-luwih yen sampeyan ora mbayar. Nyoba jiwit saben sen dadi ora ana gandhengane. Telpon pancet saka para pemiutang mung nambah stres lan kasusahan ora bisa maju. Sampeyan wis nyoba konseling kredit lan alternatif finansial liyane kanggo ngatasi beban utang sampeyan, nanging utang kasebut isih akeh.

Yen sampeyan wis kesel kabeh pilihan, bisa uga wektu kanggo nimbang bangkrut. Bangkrut ora kudu dadi proses sing angel, lan sampeyan ora kudu nembus dhewe. Ndhaptar bantuan saka pengacara bangkrut bisa mbantu nggawe transisi luwih gampang tanpa stres.

Nalika ngerteni pilihan kebangkrutan sing pas, umume wong nemokake manawa bisa ngajokake kebangkrutan Bab 7. Nulis kebangkrutan Bab 7 bisa mbantu ngilangi utang sing akeh. Ing sawetara kasus, wong bisa ngilangi kabeh utang lan wiwit seger. Kanggo nemtokake manawa Bab 7 minangka pilihan sing tepat, luwih becik kanggo konsultasi karo pengacara kebangkrutan Bab 7 sing kapinteran ing New Jersey.

Nulis kebangkrutan Bab 7 duwe potensial kanggo ngatasi kabeh utang sing ora dijamin kayata kertu kredit, utangan pribadi, lan tagihan medis. Nanging, sawetara utang bisa uga ora ngilangi utawa dibuwang, kayata hipotek, utangan siswa, pembayaran mobil, utang pajak, dhukungan bocah, lan alimony. Eksploitasi bisa ditrapake, lan wong sing bisa ngajokake Bab 7 bisa uga ngemot sawetara utawa kabeh properti, kalebu omah lan mobil. Undang-undang negara lan federal nglindhungi properti tartamtu saka proses bangkrut liwat pengecualian. Penting kanggo ngobrol karo Bab sing ngalami 7 pengacara ing New Jersey kanggo ngrembug pengecualian lan utang sing bisa ngilangi utawa dibuwang babagan kahanan tartamtu sampeyan.

Kantor Patel & Soltis, LLC, bisa mbantu sampeyan navigasi lan ngajokake Bab 7 Kabangkrutan, apa sampeyan ana ing Jersey City, NJ; Hackensack, NJ; Freehold, NJ; Newark, NJ; Brooklyn, NY; utawa New York City, NY.

Filing Chapter 7 Bangkrut

Luwih becik njaluk pitulung saka pengacara kebangkrutan Bab 7 ing New Jersey kanggo mbantu ngajokake kasus sampeyan. Akeh masalah sing bisa muncul yen sampeyan arep nggawe file 7 karo pengadilan. Inaccurate utawa ilang informasi bisa nundha proses lan dadi larang regane. Pengadilan uga bisa nolak kasus sampeyan amarga anané dokumen utawa prosedur sing ora bener. Wong-wong sing ngajokke dhewe-dhewe bisa nyewa pengacara sawise nyadari carane tantangan lan kakehan proses hukum.

Kanggo ngajokake ing New Jersey, wong sing duwe utang kudu nyukupi syarat pendhudhuk negara. Syarat kasebut njaluk supaya utang kasebut kudu manggon ing New Jersey paling ora 180 dina. Sawetara wong, Nanging, bisa diijini kanggo nyukupi syarat pendhudhukan ing dina kaping 91. Kajaba syarat pendhudhukan, supaya bisa lolos Bab 7, wong sing wis nikah utawa pasangan kudu uji coba. Uji tegese nuduhake apa wong utawa pasangan sing nduweni syarat finansial kanggo ngajokake Bab 7. Uji liya tegese nganggep penghasilan penghutang kanggo tingkat penghasilan medhia negara. Yen penghasilan wis ana ing sangisoring level median, banjur diajukake Bab 7 bisa. Yen wong sing duwe utang ndhuwur tingkat median, dheweke bisa uga ora milih ngajokake Bab 7, nanging bisa uga ngajukake Bab 13 bangkrut kanggo ngganti. Pengacara kebangkrutan Bab 7 kebangkrutan ing New Jersey bisa mbantu nemtokake manawa sampeyan layak ngajokake Bab 7.

Yen sampeyan layak kanggo Bab 7 lan kebangkrutan wis diajukake karo pengadilan, tetep otomatis ditrapake. Tetep otomatis nglarang para pemiutang lan agen koleksi ora ngubungi sampeyan sajrone bangkrut. Ing tembung liyane, pemiutang lan agensi koleksi ora bisa ngubungi sampeyan kanggo ngumpulake utang. Iki musik kanggo akeh kuping amarga individu sing wis nemoni angel finansial ora kudu ngatasi telpon koleksi utang nalika bakal bangkrut. Salajengipun, nalika bangkrut ngeculake kabeh utang, tetep otomatis dadi injeksi discharge permanen. Injeksi discharge permanen nglarang wong sing duwe utang sing utang wis dibuwang saka njupuk tindakan kanggo ngutip utang kasebut.

Bangkrut 7 babagan kebangkrutan bisa nyuda beban finansial nalika njaga para pemiutang lan agen koleksi. Kajaba iku, akeh wong sing ngajokake Bab 7 bisa njaga omah lan mobil amarga undang-undang pengecualian sing diatur dening pemerintah lan federal. Saben kasus unik, lan cara paling apik kanggo ngerti apa utang sampeyan bisa dibuwang yaiku ngubungi pengacara Bab 7 Bankruptcy ing New Jersey kanggo ngevaluasi kasus sampeyan.

Apa sampeyan ing New Jersey utawa New York, Patel & Soltis, LLC nglayani wilayah kasebut ing ngisor iki: Jersey City, NJ; Hackensack, NJ; Freehold, NJ; Newark, NJ; Brooklyn, NY; Bronx, NY utawa New York City, NY.

Bangkrut Kualifikasi
Napa sampeyan mikir babagan bangkrut?
Pilih kabeh sing ditrapake
Jumlah utang sing beda-beda ditangani kanthi cara Bankruptcy 7, 11 utawa 13.
Apa sampeyan ngajokake bangkrut ing jaman kepungkur? *
Yen sampeyan ajeg ngirim dhuwit menyang anggota kulawarga utawa mbayar dhukungan kanggo dhukungan utawa dhukungan bocah, mula luwih gampang sampeyan nduweni kabangkrutan.
Yen sampeyan wis nikah lan pasangan sampeyan karo sampeyan, penghasilan pasangan sampeyan kalebu ing bangkrut kanggo nemtokake manawa sampeyan layak dadi bab 7 utawa yen sampeyan kudu nggawe rencana pembayaran ing bab kabangkrutan 13, nanging pasangan sampeyan ora kudu. file karo sampeyan.
Kabangkrutan ora minangka ukuran sing cocog karo kabeh program lan mbutuhake luwih saka kaca web kanthi otomatis menehi saran.
pilihan
pilihan