Pengacara Bank Pinjaman Modifikasi

Modifikasi Pinjaman

Pangowahan silihan modifikasi syarat-syarat ing ana etangan. Iki ora mbiayai maneh. Tujuane kanggo nggawe pembayaran luwih terjangkau utawa ngidini peminjam sing tiwas kanggo mbayar hipotek. Yen sampeyan ana ing bebaya manawa ora bakal kelangan omah sampeyan kanggo ramalan, luwih becik miwiti proses kasebut. Tembung sing biasane diowahi yaiku tingkat bunga lan kadhangkala dawane utang. Pangapunten utang arang diwenehake kanggo nyetel hipotek.

Priksa manawa nggunakake sumber sing dipercaya kanggo modifikasi silihan sampeyan lan sah kanggo ngowahi utangan. Yen ora bisa ngandhani apa sampeyan bakal nduweni utawa ora sadurunge ngirim kertas sampeyan, bisa uga ora layak kanggo modifikasi. Dheweke kudu bisa nerangake aspek penghasilan utang lan apa tegese modifikasi. Yen sampeyan ora entuk dhuwit cukup kanggo mbayar hipotek sampeyan, ujar karo pengacara kanggo nyalonake kabeh pilihan sampeyan.

Aja dingerteni Penipuan Modifikasi Pinjaman ing NJ

Negara NJ nduwe kaca web sing ana gandhengane Pènget Babagan Aktivitas Pinjaman Hipotek .

Ing New Jersey sawijining entitas kudu didaftar minangka Adjuster Utang ing akting adjektif NJ Debt utawa entitas sing dikecualekake.

  1. Pengacara undang-undang ing Negara iki sing dudu pejabat minangka adjektif utang;
  2. Wong sing dadi karyawan sing duwe utang rutin, full time, lan tumindak minangka adaptasi utang majikan;
  3. Wong sing tumindak miturut prentah utawa pengadilan, utawa miturut panguwasa sing diwenehake dening hukum apa wae ing Negara iki utawa Amerika Serikat;
  4. Wong sing dadi kreditor saka wong sing duwe utang, utawa agen saka siji utawa luwih tukang kredit saka wong sing duwe utang, lan layanan sing nyetel utang kasebut utang tanpa dibayar kanggo utang; utawa
  5. Wong sing, kanthi panjaluk utang, ngramut utawa nggawe utangan menyang utang, lan sing, kanthi wewenang saka utang, tumindak minangka adaptor utang utang sing nyuda utang saka utang kasebut, tanpa rugi kanggo layanan sing diwenehake kanggo nyetel utang kasebut.

Yen wong sing njaluk ngowahi utang sampeyan ora ucul ing kategori ing ndhuwur, sampeyan kemungkinan bakal dicelik ing New Jersey.

Aja weruh saka Penipuan Modifikasi Pinjaman ing NY

Ing New York, Jeksa Agung bisa ngetokake a Formulir Aduan Online Scam Scam Scam.

Wiwit 2009, Jeksa Agung bisa ngetokake penyelidikan Penipuan Nglamar Prakiraan Yen sampeyan rumangsa ora diremehake, ngati-ati.