Gunakake pengacara kanggo melu ramalan

Pertahanan Foreclosure

Gunakake Pengacara Pertahanan kanggo nglindhungi hak sampeyan.

Yen sampeyan pengin nyegah prekara utawa njaluk modifikasi silihan, sampeyan kudu takon karo Pengacara Pertahanan Foreclosure saiki kanggo ngrembug kabeh pilihan kanggo nylametake omah. Saben langkah sampeyan tindakake dina iki bisa ngirit luwih akeh wektu ing mangsa ngarep. Nyewa Pengacara sing ngerti hukum foreclosre minangka langkah pertama kanggo njaga omah sampeyan.

Apa sing bakal ditindakake dening Pengacara Foreclosure?

File Kabar Penampilan (NOA)

Yen sampeyan nyewa Pengacara Pertahanan NJ Foreclosure utawa sing Attorne Pertahanan NY Foreclosurey, dheweke bakal ngajukake bewara penampilan (NOA) atas jenenge pengadilan lan ngladeni kabar kasebut ing pengacara bank. Iki carane pengacara sampeyan nggawe manawa kabeh sing melu kasus kasebut bakal ngerti sampeyan diwakili. Uga ngidini pengacara bisa nglacak kabeh sing diajak karo pengadilan. Ing loro NJ lan NY kabeh kasus ramalan saiki wis e-file. Dadi, sawise NOA mlebu pengacara sampeyan bakal entuk kabar liwat email nalika ana apa-apa sing diajukake karo pengadilan.

Wangsulan Saman lan Keluhan utawa Malah Wangsulan

Sawise sampeyan nampa Saman lan Keluhan dhisikan, sampeyan wis tekan wektu kanggo mangsuli. Pengacara ramalan sampeyan bakal nindakake iki kanggo sampeyan. Yen sampeyan wis mangsuli, pengacara sampeyan uga kudu mbenerake jawaban sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan wis nggunakake kabeh pertahanan, utawa bisa nerjemahake jawaban menyang hukum supaya pengadilan nolak file kasebut tinimbang ora nglirwakake.

Iki carane sampeyan miwiti nglawan tuntutan ukum.

Katon ing Konferensi Pamukiman

Negara kaya New York duwe prentah konferensi ngrampungake endi sing duwe omah bener manggon ing bangunan kasebut diramal. Yen wakil bank ora muncul kanggo ngrembug ing konferensi pemukiman kasebut, pengadilan bisa ngilangi kasus kasebut supaya meksa bank kanggo miwiti proses foreclosure. Pengadil sing ditetepake pengadilan bakal nyoba nggawe loro partai kasebut kanthi resolusi sing ora mungkasi prakiraan utawa pemilik sing nolak properti kasebut. Pengacara pertahanan foreclosure sampeyan bakal rawuh ing rapat-rapat kasebut kanggo ngetrapake hak-hak sampeyan lan pindhah kanggo ngilangi kasus kasebut yen pengacara bank ora negosi kanthi apik.

Gunakake Hukum lan Strategi Foreclosure kanggo nglindhungi Omah Sampeyan

Sanajan sampeyan mikir sampeyan duwe pertahanan slam dunk, mesthi ora terus, mula sampeyan ngetrapake strategi kanthi pirang-pirang taun. Kita ora wedi ngundang keputusan hakim yen sampeyan bener. Kita bakal nggunakake saben hukum sing bisa ditindakake kanggo nglindhungi investasi sampeyan.

Kadhangkala, sing dikarepake yaiku Ngowahi hipotek sampeyan.

Kita bakal bisa nyambut gawe nalika mbela omah supaya njaluk modifikasi silihan. Sampeyan bisa uga nolak sadurunge, nanging yen sampeyan wis ngalami kahanan, sampeyan bisa nyoba maneh modifikasi silihan. Kadhangkala wong kepeksa dadi kebangkrutan 13 bab kanggo nggarap modifikasi silihan. Kita nangani skenario kasebut ing kabeh wektu. Kita nggarap sampeyan supaya entuk asil sing dikepengini.