Minangka Pengacara New Jersey, kita bakal mbantu sampeyan menang Probate Litigation utawa nyiapake Kersanamu

Ing Kantor Hukum Patel lan Soltis, kita bisa nulungi apa wae sing dibutuhake kanggo bandha. Pengacara kita bisa nggantosi sampeyan babagan musuhan lan kepercayaan, administrasi properti, utawa litigasi probet lanjut ing Hudson County, Essex County, Union County, Bergen County, Mercer County, Monmouth County, Morris County, Passaic County, Somerset County, utawa Middlesex County .
Bakal Pengacara New Jersey bisa nyiyapake karsa lan bakal kaleksanan kanthi cepet
Kita bisa mbantu nyiyapake karsa, bebarengan karo arahan medis / maju, utawa nggawe kepercayaan kanggo nglindhungi aset sampeyan. Pengacara New Jersey Probate bakal nulung sampeyan minangka eksekutif estate sing sampeyan ngatur. Kita bakal nggarap ahli waris kanggo sampeyan, lan ngatur para pemiutang harta pusaka yen sampeyan butuh pitulung.

Kita minangka Litigation Probate Service Law lan Pertengkepan Undhang-undhang Estetik Adhine ing Jersey City, NJ tengen Street saka Hudson County Surrogate

Kita nangani:

  • Masalah intestasi (Yen ana wong sing ora ana kekarepan)
  • Bakal kontes (Apa kersa sing dikirim penipuan, utawa dipikolehi Pengaruh Unduhan?
  • Tantangan keras (Sebab kanggo nantang karep kayata kekurangan kapasitas kanggo mbentuk wasiat, liyane bakal ditindakake lan saliyane.)
  • Tumindak dipercaya
  • Kontes kepercayaan
  • Reformasi kepercayaan
  • Kesalahan / Kesalahan Fiduciary (Apa amanah utawa eksekutif nyolong saka pusaka kasebut
  • Penghapusan fiduciary (Jeneng wong liya minangka eksekutif lan / utawa pamanah.)
  • Konservatorasi lan pengawal
  • Bandhing lan Kutipan Pajak
  • Perselisihan Pusaka (Yen kabeh ora melu kadang duwe pengacara tumindak kaya pengadil dibutuhake.
  • Transfer sing konten
  • Creditor ngaku
  • Nilai lan distribusi aset
  • Administrasi properti
  • Tumindak akuntansi (Kita duwe CPA sing mulang CPA liyane babagan cara ngatasi Estates.)

Jinis kasus kasus pengacara pengadilan NJ probate kalebu Penipuan lan Pangapunten, Pengaruh Undhangan lan Kurang kapasitas testamentary. Ora umum kanggo wong sing mikir manawa kanca sing dipercaya kanggo nyoba njupuk kauntungan saka sampeyan nalika ndeleng dhuwit ing baris.

Kita Pengacara Litigasi Estate ing Jersey City nyedhiyakake layanan paling dhuwur lan layanan responsif kanggo saben klien. Perselisihan estate sampeyan bisa dirampungake liwat litigasi utawa negosiasi lan yen ana, kita bakal nglawan sampeyan. Kita ngerti manawa kelangan wong sing dikasihi bisa dadi wektu sing dikepengini kanthi emosional lan iki nambah stres tambahan kanggo kabeh wong. Kita kerja kanggo mesthekake yen klien kita dianggep kanthi hormat. Kita nggatekake kabutuhan minangka klien, lan ora bakal nate sampeyan ndeleng sampeyan minangka wong lan kahanan sing sampeyan nemokake. Yen sampeyan butuh pitulung babagan adol real estate, kita bisa nampa dhuwit sing paling akeh kanggo harta pusaka lan nglindhungi properti kanthi nggunakake salah sawijining Pengacara Penutupan Real Estate

Pengacara ing New Jersey ing sisih ngarep saka Pengadilan omah

We nawakake rapat strategi strategi GRATIS kanggo nglangkungi apa sing sampeyan butuhake lan bisa ngrewangi. Kita duwe jam fleksibel kanggo ketemu sampeyan sawise sampeyan ora kerja, utawa sadurunge wiwitan dina, utawa uga ing akhir minggu yen mung sampeyan bisa ketemu. Gumantung saka kahanan kasebut, kita bisa nangani perselisihan probate kanthi basis biaya kontingensi, tegese sampeyan ora mbayar biaya hukum kajaba kita entuk regejegan.

Hubungi kantor kita supaya bisa ngomong karo pengacara probet ing New Jersey lan kepiye cara mbantu sampeyan ing (973) 200-1111 utawa kirim email ing [Email protected].