Apa bangkrut?

Bangkrut minangka prosedur sah sing ngidini individu utawa bisnis entuk kebebasan saka utang kasebut, nalika uga menehi kesempatan kanggo mbayar maneh. Mbayar maneh kontingen yen ana aset sing bisa disebar. Iki ora ateges manawa sampeyan file bangkrut, sampeyan bakal ilang kabeh sing ana. Uga ora ateges, saben jinis utang diapura kaya bangkrut.

Bangkrut minangka klompok undang-undang sing rumit sing nggatekake negara (yaiku, NJ utawa NY) sing bangkrut diajukake, aset lan penghasilan saka utang, jinis utang sing utang, lan apa sing ditindakake para wong sing utang. kanggo bangkrut.

Kabangkrutan ngidini wong-wong kaya sampeyan minangka wiwitan anyar utawa ngidini sampeyan kepepet karo utangan omah utawa mobil sampeyan bisa uga ora tau mbayar, utawa malah entuk pajak sampeyan.

Apa jinis kebangkrutan pribadi?

Ana macem-macem jinis bangkrut, umume diarani bab kasebut ing Kode Kebangkrutan AS. Bangkrut pribadi mujudake bab 7, 11, utawa 13

Bangkrut ditangani ing pengadilan federal, lan aturan kasebut dibatesi ing Kode Kebangkrutan AS lan aturan kasebut kena pengaruh saka negara-negara negara nalika bangkrut diajukake, lan keputusan pengadilan bangkrut lan pengadilan banding ing distrik kasebut.

Bangkrut bab 7 jersey anyar karo pengacara mbayar $ 2500 kanggo ngajukake perusahaan tenan

Duwe Jersey City, pengacara NJ Bankruptcy ndandani masalah utang sampeyan lan bisa digunakake kanggo sampeyan Ndandani Kredit sampeyan.

Hak kanggo nyatakake bangkrut yaiku ing Konstitusi Amerika Serikat. Akeh wong sing misuwur lan sukses nggunakake bangkrut kanggo seger. Contone, ing taun 1996, Burt Reynolds ngajokake Bab 11 Bangkrut sawise usaha restoran sing gagal, lan pegatan sing larang saka Loni Anderson nempatake dheweke dadi kebangkrutan utang minangka solusi sing cocog kanggo dheweke. Kim Singer kelangan tuntutan hukum lan milih file kebangkrutan supaya ora mbayar keputusan kasebut. Larry King malah milih nyatakake bangkrut sawise ngutang utang luwih saka $ 350,000. Mark Twain nyatakake bangkrut sawise sawetara investasi ala. Malah mantan Presiden Ulysses S. Grant ngumumake bangkrut sawise mitra bisnis ngutip dhuwit saka firma Wall Street sing wis dilanjutake. Presiden saiki uga nggunakake bangkrut amarga usaha bisnis gagal. Usaha sing gagal, cerai, tagihan medis, amarga ana tuntutane sing kalah amarga kabeh kedadeyan ora ana sing direncanakake. Bangkrut bisa uga dadi kasempatan pungkasan sampeyan kanggo nylametake omah.

Bangkrut Kualifikasi

Bangkrut Kualifikasi

Napa sampeyan mikir babagan bangkrut?
Pilih kabeh sing ditrapake
Jumlah utang sing beda-beda ditangani kanthi cara Bankruptcy 7, 11 utawa 13.
Apa sampeyan ngajokake bangkrut ing jaman kepungkur? *
Yen sampeyan ajeg ngirim dhuwit menyang anggota kulawarga utawa mbayar dhukungan kanggo dhukungan utawa dhukungan bocah, mula luwih gampang sampeyan nduweni kabangkrutan.
Yen sampeyan wis nikah lan pasangan sampeyan karo sampeyan, penghasilan pasangan sampeyan kalebu ing bangkrut kanggo nemtokake manawa sampeyan layak dadi bab 7 utawa yen sampeyan kudu nggawe rencana pembayaran ing bab kabangkrutan 13, nanging pasangan sampeyan ora kudu. file karo sampeyan.
Kabangkrutan ora minangka ukuran sing cocog karo kabeh program lan mbutuhake luwih saka kaca web kanthi otomatis menehi saran.
pilihan
pilihan

Hubungi Pengacara Kabangkrutan ing New Jersey sing bisa ngajokake bangkrut bab 13 utawa bab sampeyan ing dina sing padha.

Yen sampeyan milih nyatakake bangkrut, sampeyan ana ing perusahaan sing apik. Hubungi kita ing (844) 5 - DEFENSE - (201) 285-2839 utawa kirim email ing [Email protected]

Delengen kirim iki yen sampeyan mikir babagan biaya bangkrut.

Apa sampeyan kudu ngajokake Petisyen Kebangkrutan Darurat?

Bangkrut New Jersey diatur dening ukum New Jersey lan ukum Federal

Bangkrut, kalebu bangkrut New Jersey lan bangkrut New York, yaiku proses pengadilan federal sing dirancang kanggo mbantu para konsumen lan bisnis ngilangi utawa mbayar utang miturut pengadilan bangkrut. Angger-anggering Toret federal ing Judhul 11 ​​Kode Amerika Serikat mrentah bangkrut New Jersey uga ana bangkrut liyane. Saben negara duwe pengecualian dhewe, dadi gumantung saka negara apa sing sampeyan mikirake kebangkrutan, ana sing beda kasedhiya kanggo sampeyan.

Bangkrut umume diterangake minangka salah siji liquidation utawa reorganisasi. Loro cara filing bangkrut kanggo klien kita yaiku Bab 7 lan 13.

Kepiye carane New Jersey Bab 7 Bangkrut mbantu sampeyan?

Sampeyan bisa uga njaga omah lan mobil nalika sampeyan nggunakake pengacara bangkrut ing New Jersey. Kejabi ngilangi utang, sampeyan bakal bisa mlebu omah, mobil lan barang pribadi sampeyan. Iki bakal ngidini sampeyan ngilangi utang lan miwiti wiwitan.

Mungkasi Gangguan Creditor

Apa kreditur nelpon sampeyan ing omah lan ing karya? Apa padha ngubungi kanca lan anggota kulawarga? Mungkasi gangguan pelacur sampeyan kanthi ujar karo pengacara bangkrut ing New Jersey. Sawise sampeyan nahan kantor, sampeyan bakal bisa ngubungake para pemiutang marang kita. Pelecehan kreditor bakal mandheg langsung. Ing sawetara kahanan, gangguan kreditor iki bisa uga nglanggar Undhang-undhang Pengumpulan Utang Adil (FDCPA), lan sampeyan bisa uga nyebabake tindakan luwih lanjut.

Mungkasi Hiasan

Apa sampeyan lagi ngalami entuk upah? Sampeyan wis dilaporake manawa garnisi bisa diwiwiti kanthi gajih? Bangkrut Bab 7 minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo mungkasi garnishment. Kanthi ngubungi pengacara bangkrut ing New Jersey, kita bisa mungkasi garnished, dadi penghasilan sampeyan bisa digunakake kanthi luwih apik.

Ngilangake Utang

Utang kaya kertu kredit, utang mbayar, tagihan medis, tuntutan hukum, tagihan sarana, repossesi, utawa kekurangan ramalan bisa ngilangi tanpa mbayar utang.

Nyegah shutoff Utilitas

Kuwatir babagan shutoff sarana? Nulis kebangkrutan Bab 13 bisa mungkasi kreditor kanggo nutup layanan sarana sampeyan. Hubungi pengacara bangkrut ing New Jersey dina iki kanggo nyegah panggunaan gangguan sing bubar sadurunge kasep. Kita duwe telung kantor ing New Jersey kanggo ngladeni sampeyan kanthi luwih apik.

Kepiye Bankruptcy New Jersey Chapter 13 bisa nulungi sampeyan?

Mungkasi Prakiraan New Jersey lan Stop Sales Sheriff ing New Jersey

Apa omah sampeyan saiki ing prakiraan utawa sampeyan wis entuk kabar babagan penjualan sheriff sing bakal ngalami? Isi a Bab 13 bangkrut bakal mungkasi penjualan foreclosure utawa sheriff sawayah-wayah sadurunge adol omah kasebut. Firing Bab 13 bakal ngidini sampeyan mbayar tunggakan hipotek liwat bangkrut langsung menyang perusahaan hipotek sampeyan.

Mungkasi Gangguan Creditor

Apa kreditur nelpon sampeyan ing omah lan ing karya? Apa padha ngubungi kanca lan anggota kulawarga? Mungkasi gangguan pelacur sampeyan kanthi ujar karo pengacara bangkrut ing New Jersey. Sawise sampeyan nahan kantor, sampeyan bakal bisa ngubungake para pemiutang marang kita. Pelecehan kreditor bakal mandheg langsung. Ing sawetara kahanan, pelecehan kridit sing bisa uga nglanggar Undhang-undhang Pengumpulan Utang Adil (FDCPA), lan sampeyan bisa uga nyebabake tindakan luwih lanjut.

Mungkasi Semalat

Apa sampeyan mandhiri kanggo mbayar mobil otomatis? Apa sampeyan wedi yen mobil sampeyan cedhak karo reposisi? Bab 13 bangkrut bisa mbantu nylametake mobil lan mungkasi perusahaan keuangan supaya maju kanthi reposisi. Hubungi pengacara bangkrut ing New Jersey dina iki. Kita bisa mbantu sampeyan nggabungake pembayaran sadurunge lan uga imbangan kanggo utang mobil dadi kebangkrutan Bab 13. Sampeyan bakal nggawe pambayaran siji kanggo wong sing duwe pituwas lan perusahaan keuangan ora bakal bisa maju kanthi repossesi. Ing sawetara kahanan, pengacara bangkrut ing New Jersey, bisa uga bisa pulih maneh mobil sawise repossesi lan nggabungake keseimbangan utangan mobil sampeyan.

Nyegah Gangguan Utility dianggo miturut Bagean 13 lan Bab 7

Kuwatir babagan shutoff sarana? Nulis kebangkrutan Bab 13 bisa mungkasi kreditor kanggo nutup layanan sarana sampeyan. Hubungi pengacara bangkrut ing New Jersey dina iki kanggo nyegah panggunaan gangguan sing bubar sadurunge kasep. Kita duwe telung kantor ing New Jersey kanggo ngladeni sampeyan kanthi luwih apik.

Ngilangake Utang dianggo miturut Bagean 7 lan 13, nanging ana bedane.

Utang kaya kertu kredit, utang mbayar, tagihan medis, tuntutan hukum, tagihan sarana, repossesi utawa kekurangan ramalan bisa diilangi amarga bagian sekedhik saka utang.

Ninggalake a Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.