Pitakon babagan Bab 13 Bangkrut

Apa sing bisa ditindakake yaiku kebangkrutan Bab 13?

Bab 13 kebangkrutan dianggep minangka bangkrut sing golek upah supaya wong sing duwe utang bisa nggawe rencana pembayaran bulanan kanggo ngatur utang sing bisa umure telung nganti limang taun. Dene wong sing duwe utang ing bab 7 bangkrut bakal mbuwang kanthi jumlah 3 wulan kanthi bab 13 wong utang ora bakal ucul nganti rencana pambayaran wis rampung utawa diijolake.

Wong nggunakake kebangkrutan bab 13 kanggo:

  • Cekel padha kaya mbayar ing omah.
  • Nggawe utang liya sing aman: Pinjaman Mobil, Pinjaman Pribadi, Perabotan Bob, Pameran Paling Ndhuwur, Medalion- Sampeyan jeneng jinis jinis utangan.
  • Mungkasi adol sheriff
  • Mungkasi tumindak ramalan dening bank sampeyan
  • Mungkasi a Ramalan NJ Lien Pajak
  • Ngijini sampeyan mbayar pajak ing omah sampeyan sajrone wektu 3 nganti 5 taun.
  • Mungkasi garnished
  • Mungkasi a kasus pengadilan saka nerusake.
  • Entuk ulang kendharaan sing wis bola-bali.
  • Tundha regane utangan mobil sing umure luwih saka 2.5 taun, dadi mung regane mobil sing dibayar lan saiki kena dibayar kanthi jumlah bunga sing luwih murah.
  • Nggoleki properti aman liyane kayata properti investasi utawa Medallion Taxi New York City.
  • Mbayar pajak penghasilan sing kudu dibayar lan / utawa kewajiban dhukungan domestik kaya alimony lan dhukungan bocah sajrone dawa rencana pembayaran Bab 13.
  • Ngeculake utang sing ora dibuwang ing Bab 7 bangkrut, utawa ngajokake bab 13 nalika dheweke ora layak dadi bab 7 bangkrut.

Akeh prekara iki sing kedadeyan karo bab 7, nanging bab 13 bisa mbantu ngirit properti sing aman. Uga nalika wong ora nduweni kebangkrutan bab 7 bangkrut, bisa nggunakake bab 13 kanggo mbayar utang utawa kertu kredit sing ora dijamin. Dadi, manawa para pengaman, bisa didol ing bab 7, sampeyan bakal tetep dadi kabangkrutan bab 13.

Apa sing diarani CramDown ing Bab 13 kebangkrutan?

A "CramDown" ing Bab 13 bangkrut bisa nyuda utang ing item sing dijamin saka utangan. Umume barang-barang ing njaba omah pribadi sampeyan sing dijamin dening utangan bisa dirampungake yen utangan luwih saka setaun. Nalika utangan mobil kudu ditindakake luwih saka 910 dina sadurunge cramdown kasedhiya. Kanthi mupangate kebangkrutan ing Bab 13 kebangkrutan, sampeyan bisa nylametake Medallion Teksi New York, mobil, real estate, utawa properti liyane sing dijamin kanthi utangan. Sampeyan bisa nglunasi pambayaran, lan bisa uga nggawe tingkat bunga.

Bisa CramDown ing a Bab 13 bangkrut ngirit Medallion Taxi Taxi New York City?

Aku seneng nggunakake New York City Taxi Medallions minangka conto kanggo mudhun cram. Akeh wong sing rumangsa ora bisa nyengkuyung pambayaran kanggo NYC Taxi Medallions nanging kanthi bab 13 bisa uga bisa njaga medali. Akeh wong sing tuku ing ndhuwur pasar mbayar jutaan dolar kanggo medhia taksi. Saiki akeh wong mbayar $ 800,000 + ing utang medallion taksi, lan ora bisa mbayar maneh, nanging nggawe rencana mbayar nilai nyata saka Medalion Taxi iku luwih gampang yen ana wong mbayar 5 taun. Mbayar $ 75,000 utawa $ 100,000 kanthi bathi sajrone limang taun luwih gampang tinimbang mbayar $ 800,000. Malah hard kanggo entuk nilai medallion taksi amarga sawetara wong mbayar dhuwit kanggo medali kanthi rega sing murah banget.

Suwene suwene rencana pembayaran Bab 13?

Bab 13 bisa dibayar sajrone telung utawa limang taun. Periode mbayar maneh adhedhasar penghasilan saringan. Umume wong milih kanggo limang taun amarga tegese pambayaran kepercayaan bangkrut bakal rada suwe, nanging luwih akeh pembayaran. Amarga yen sampeyan kudu mbayar jumlah sing padha, mbayar maneh kanthi jumlah sing luwih murah tinimbang sing luwih gedhe mbayar kanthi luwih cendhek.

Nalika sampeyan nggunakake rencana bab telung taun 13?

Yen sampeyan duwe utang sing umume ora bakal dibuwang ing Bab pitung bangkruty, lan sampeyan ora perlu ngajokake rencana pembayaran 100%. Banjur sampeyan bisa nggunakake bab telulas supaya utang kasebut dibuwang. Video iki nerangake bedane ing bab 7 lan bab 13 kanggo utang sing diapura.

Sawise wong sing duwe utang wis rampung mbayar nganti telung nganti limang taun utang sing ora dibayar dibuwang kaya ing bab pitung bangkrut.

Apa watesan utang kanggo ngajokake a bab 13 bangkrut?

Dadi watesan utang bakal ngajokake bab 13 lan biasane ngganti sethithik saben taun. Ing wulan April 2019 watesan utang sing disetel kanggo cocog kanggo Bab 13 yaiku: $ 419,275 kanggo utang sing ora dijamin yaiku saka $ 394,725 ing taun 2018, lan $ 1,257,850 kanggo utang aman utang sing duwe utang saka $ 1,184,200 wiwit taun 2018. Dadi, ing April 2020, kita bakal mungkin ndeleng watesan iki mundhak maneh.

Kepiye yen utangku akeh banget kanggo ngajokake bab 13?

Nalika wong duwe utang sing akeh banget lan isih kepengin mbayar utang kanthi rencana mbayar maneh utawa supaya ora didol barang-barang kasebut ing Bab pitung, mula dheweke kudu ngajokake bab 11 bangkrut.

Yen sampeyan duwe pitakon, rasakake ana kantor kanggo nelpon ing kantor kita. Sampeyan bisa ngomong karo a Pengacara Pertahanan NJ Foreclosure utawa pengacara Bangkrut New Jersey Kita bakal nemoni pitakonan apa wae. Yen sampeyan prihatin babagan utang sing sampeyan kudu ngapura, ngomong karo pengacara. Hubungi kita ing 973-200-1111 utawa email kita ing [Email protected].

Related Posts

Ninggalake a Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.