Home / FAQs

Apa sing kedadeyan yen aku ninggalake kreditor saka Bangkrut?

Gumantung saka wektu bangkrut diajukake lan yen sampeyan duwe aset. Ing bab 13 bangkrut lan ana bab kabangkrutan 7 ing endi ana aset, utang ora bakal dibuwang. Sing tegese sampeyan isih bakal pas kanggo mbayar bangkrut,

Ing bab kabangkrutan 7 ora ana aset, utang bakal dibuwang nganti ana salah sawijining jinis normal utang sing diapura kaya bangkrut kaya utang medis, kertu kredit, utang otomatis kanggo mobil sing dicabut lan liya-liyane.

Apa utangan Pay Day ditutup kanthi bangkrut?

Yen sampeyan wis mbayar utangan gaji, dheweke bakal diapura nalika bangkrut. Masalah kasebut bisa uga ana manawa yen mbayar upah dijupuk ing 90 dina, dheweke kudu dibayar maneh. Sembarang utang sing kedadeyan sajrone bangkrut 90 sampeyan bisa uga kudu dibayar maneh.

Yen ngajokake bangkrut lan sampeyan duwe mriksa kiriman tanggal sing disedhiyakake ing papan etangan Pay Day sampeyan bisa uga dadi masalah karo perusahaan payday sing isih mbayar dhuwit. Yen sampeyan nemokake kahanan kaya ngono, diajak karo a pengacara relief utang kanggo mbukak pilihan sampeyan.

Apa Keamanan sosial dianggep minangka penghasilan bangkrut?

Keamanan sosial dianggep minangka penghasilan bangkrut, nanging uga dianggep bebas. Nggoleki angger-angger ing AS babagan keamanan sosial lan pambayaran cacat sing kita deleng menyang 42 US Code Subchapter II - FEDERAL OLD-AGE, SURVIVORS, lan KEBUTIRAN INSURANITI INSURANITI.

ing 42 US Code § 407 mbebasake pembayaran sing menehi hasil karo pambayaran keamanan lan pembayaran cacat Pembayaran (SSDI) saka dijupuk dening pitulung kabangkrutan kanggo mbayar utang ing bab kebangkrutan 7.

Dadi, yen sampeyan entuk utang regane jumlah dhuwit kanggo pambayaran keamanan, ora ana kapercayan bangkrut kanggo njupuk dhuwit kasebut ing bangkrut 7 bab. SSDI uga bakal diilangi saka bab 7 tegese tes. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe pambayaran kebangkrutan 13 bab amanah kasebut bakal nganggep penghasilan keamanan sosial sampeyan minangka sumber dana kanggo mbiayai bab 13 sampeyan.

Yen sampeyan mbutuhake pangerten sing luwih apik babagan cara SSDI bakal nggarap kahanan tartamtu, wicara karo a pengacara bangkrut kanggo njaluk tampilan lengkap babagan sing bakal kelakon yen sampeyan utawa pasangan ngajokake bangkrut.

Apa pajak bisa bangkrut?

Sampeyan bisa duwe pajak penghasilan kanggo umur 3 lawas lan umume mbayar bangkrut. Ana aturan 3 kanggo iki.

Sampeyan ngajokake pajak sampeyan. Yen ngajokake pajak sampeyan ing April 10, 2015, kanggo 2014 pajak kasebut bisa dibuwang ing April 11, 2017. Yen sampeyan entuk sambungan 15 Oktober, 2015, sampeyan kudu ngenteni Oktober 16, 2018.

Yen sampeyan ora ngajokake pajeg kanthi pas wektune kayata ngajokake pajeg 2014 ing 2017, sampeyan kudu ngenteni taun 2.

Yen sampeyan nampa reassessment pajak 2014 sampeyan ing dina 240 pungkasan wiwit audit, sampeyan kudu ngenteni dina-dina 240 sawise reassessment kanggo mbayar pajak supaya bisa dibuwang. Aku bakal ngomong maca Pandhuan IRS babagan bangkrut lan pajak, nanging cukup kandhel lan ora cetha banget.

Yen sampeyan duwe pitakon, guneman karo a Pengacara bangkrut. Hubungi kita ing 844-533-3367.

Apa TRANSFER PRIBADEN ING INSIDER? Utawa, bisa ngedol kondo marang adhiku kanthi dolar lan nyatakake bangkrut?

Yen sampeyan adol properti kanggo wong sing luwih murah tinimbang sing cocog (Nilai Pasar Lengkap), lan banjur nyatakake kebangkrutan, pengaman bangkrut bisa ndeleng minangka Transfer Preferensial menyang Insider / FRAUD. Nanging, narik properti kasebut menyang kebangkrutan.

Doel sampeyan lan adhine, sadulur utawa sedulur liyane tuku kondo ing pantai ing Florida ing 2014 kanthi rega $ 100,000. Kaloro sampeyan duwe $ 50,000 lan kalorone duwe 50%. Saiki 2018, lan sampeyan mikir babagan nyatakake kebangkrutan lan pengin ngilangi kondo dhisik. Yen kondo saiki regane $ 200,000 adhine sampeyan kudu mbayar $ 100,000 supaya bisa dianggep minangka transfer pasar lengkap. Yen dheweke mung mbayar dhuwit siji, sing bakal dipercaya supaya bisa dipercaya minangka transfer dhuwit palsu.

Saiki dakkandhakake kondisine banjir, lan regane $ 100,000 kudu ditindakake. Nilai kondo saiki $ 10,000, nanging $ 100,000 ing hasil asuransi wis teka. Dhuwit asuransi bisa digawa menyang bangkrut. Dadi pasangan sampeyan ora bisa tuku properti kasebut kanthi $ 1 tanpa mbuwang transfer sampeyan kanthi ngapusi.

Saiki ayo ujar kondo, wis dipasarke karo roaches, wis dadi retakan retak, lan regane $ 10,000. Saiki bantahan bisa digawe yen adol menyang pemilik regane kanggo $ 1, sampeyan apik kanggo sampeyan.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan transfer penipuan menyang insider utawa TRANSFER PRIBUKTIF ngrembug a Pengacara Bankruptcy dina iki ing 844-533-3367.

Aku lan bojoku minangka wong tuwa, pensiun kanthi utangan pinjaman kredit 5 saka Uni kredit. Papat etangan ora aman lan siji dijamin karo mobil kita. Kesatuan kredit ujar yen arep ngejar mobil amarga kita mandheg saka kabeh cathetan kajaba mobil. Apa dheweke bisa nindakake perkara kasebut?

Sayange, Kesatuan Kredit nindakake perkara sing diarani kolateral. Unios Kredit biasane bakal tembung ing tembung pinjaman sing ujar kaya mangkene, "Collateral njamin silihan liyane karo Uni Kredit uga bisa ngamanake utangan iki. " Iki tegese sanajan sampeyan mung duwe utang siji sing dijamin mobil sampeyan Uni Kredit menehi perawatan kabeh utang kaya ngamanake mobil.

Sampeyan kudu takon karo Pengacara Utang kanggo mbukak kahanan sampeyan kanggo ndeleng apa sing paling cocog karo sampeyan lan garwane.

Aku dadi senior lan rusak ing HELOC (kredit kredit omahku). Apa pilihanku kanggo ngindhari ramalan?

Yen gagal ing garis kredit omah utawa hipotek kuwalik sampeyan duwe sawetara pilihan.

  1. Gawe perjanjian karo bank. Iki bisa uga muni rumit, nanging kakehan bank duwe program kanggo mbantu sampeyan mundhak bali sawise ana masalah finansial.
  2. Refinance. Iki kadhangkala kasedhiya, lan malah ngerti bisnis sing bakal bisa tuku cathetan saka bank sampeyan banjur mbalekake maneh. Nanging ora adol sepedha, bisnis bakal negosiasi karo bank kanthi mbayar.
  3. Wara-wara bangkrut kanggo tuku wektu. Bab 7 mung bisa digunakake yen sampeyan ora duwe ekuiti sing cukup ing omah sampeyan sing bakal nggawe kepercayaan bankrut 7 kebijakan pengin didol. Sawise bangkrut, sampeyan mesthi duwe pilihan kanggo ngonfirmasi utang kasebut.
  4. Yen sampeyan mung ngupayakake pambayaran, sampeyan bisa nggawe bangkrut bab 13 bab lan wiwiti mbayar pambayaran amanah kebijakan 13 kanggo mbayar HELOK utawa hipotek mbalikke.
  5. Sampeyan uga mesthi duwe pilihan kanggo adol omah yen sampeyan duwe equity. Sampeyan bisa ngirit lan ngilangi yen pancen ora cocog karo kahanan sampeyan.

Dhiskusi karo pengacara Pertahanan Foreclosure cedhak sampeyan kanggo mbukak kabeh pilihan sampeyan.

Ibune mati sawise aku ngajokake bangkrut. Apa kebun dheweke dadi bagian saka bangkrut?

Yen ibune, bapak utawa wong liya wis ilang lan ninggalake sampeyan ing sawetara dina 180 kanggo ngajokake kebangkrutan barang kasebut bisa ditarik menyang kebangkrutan supaya para pemegang amanah mbayar marang para pemiutang. Nanging, sampeyan isih bisa ngilangi bagean kasebut.

Sembarang sing liwat:

  1. Pitakone, ngrancang, utawa ndarbeni pusaka;
  2. Minangka asil perjanjian persetujuan properti karo pasangan sing nduwe utang, utawa keputusan cerai interlocutory utawa pungkasan; utawa
  3. Minangka ahli waris privasi asuransi jiwa utawa rencana matine pati.

Bisa ditarik menyang kebangkrutan kanthi kebangkrutan kanggo mbayar pemiutang. Bab kasebut uga padha karo asile asuransi utawa pemukiman kanggo kacilakan sing kedadeyan sadurunge ngajokake kebangkrutan.

Ana uga kemungkinan bakal kalebu klausa kepercayaan Spendthrift sing bakal njaga aset kasebut ora saka kebangkrutan. Yen kuwatir yen anak-anak bisa dipeksa ngajeni supaya bangkrut utawa pegatan, kepercayaan mandhiri minangka salah sawijining cara kanggo nglindhungi aset. Yen sampeyan duwe pitakon diajak a Pengacara lan Pengacara kanggo mbukak pilihan sampeyan.

Ngomong karo a pengacara bangkrut yen ana salah sawijining perkara, sampeyan kudu ngatasi pilihan sampeyan.

Aku mbayar utangan mobil liwat bab 13 ing taun 2, lan kudu ngowahi dadi 7 bab. Apa bisa ngajukake 13 bab maneh?

Ya, sampeyan bisa ngajokake bab 13 sawise bab 7. Iki diarani joking "bab" 20 "13 + 7 ... Mungkin iku dudu lelucon sing paling lucu, nanging nuduhake manawa iki kedadeyan umum sing dadi pengacara lan hakim guyon babagan iki. Ing bangkrut 13 kebangkrutan bab, sampeyan bisa nyuda nilai kendharaan sampeyan mung kanggo mbayar apa sing dibayar lan dudu apa sing utang.

Nanging, yen sampeyan ana ing kahanan sing diarani ing ndhuwur minangka bab 13 sing diowahi dadi bab 7, lan yen sampeyan duwe dhuwit akeh, sampeyan bakal kudu mbayar pinunjul kanggo kendaraan sampeyan ing kontrak asli kaya bab 13 ora wiwit ngajokake. Dhiskusi karo pengacara bangkrut kanggo njaluk pitakon babagan kasus khusus lan deleng yen "bangkrut 20" cocog kanggo sampeyan.

Apa aku bisa ngajukake kanggo Bangkrut Bab 7 yen aku golek dhuwit sing akeh?

Ana pengecualian kanggo Bab 7 tegese tes.

  1. Yen mayoritas utang sampeyan gegandhengan karo bisnis, sampeyan bisa ngindhari bab 7 tegese tes.
  2. Yen sampeyan nindakake tugas aktif ing militer, sampeyan bisa ngindhari bab 7 tegese uji coba.
  3. Ana prong liya ing bab 7 kebangkrutan uji coba. Yen sampeyan duwe potongan sing cukup kanggo kategori sing cocog, sampeyan uga bisa ngajokake bangkrut bab 7.

Cara paling gampang kanggo ngerteni yen sampeyan duwe syarat yaiku ngobrol karo pengacara bangkrut. Aku ngerti manawa bisa medeni kanggo nuduhake crita sampeyan, nanging saben dinane, firmaku mbantu wong-wong kaya sampeyan ngajokake bangkrut.

Apa ana pengacara bangkrut cedhak aku?

Kita duwe kantor hukum ing Jersey City, Hackensack, New York City, Brooklyn lan Freehold, NJ kanggo pengacara kita ketemu klien kanthi pribadi. Nanging, iki 2018. Yen sampeyan ngupayakake utang utang, akeh aspek ngajokake kasus kebangkrutan bisa ditangani liwat telpon, liwat situs web, email lan / utawa faks. Kadhangkala kita ora bakal ketemu klien nganti pertemuan pertama para Kredit karo Pemerintah Bankruptcy. (Yen sampeyan kuwatir menyang pengadilan, umume kasus kebangkrutan 7 bab lan kasus 13 mung melu patemon karo wong sing duwe kebangkrutan sing isih ana menit 5. Ana akeh prekara liyane sing ditindakake para pengacara kanggo mesthekake sampeyan mung duwe patemon kasebut. Rencana 13 bab bakal ditindakake nganti taun 3 nganti taun 5, nanging sampeyan mung kudu ketemu kapercayan sedina kajaba ora ana sing ora lumrah.)

Yen sampeyan golek utang kanthi mbayar bangkrut yen duwe pengacara sing duwe pengalaman karo praktik cedhak sampeyan, supaya sampeyan bisa ngunjungi tenan pengacara kanggo ketemu pengacara kanthi pribadi. Lokasi tegas hukum sing cedhak karo sampeyan gampang hubungi pengacara kanggo menehi saran kanthi ngunjungi pengacara ing kantor pribadi. Kita ngurmati privasi sampeyan. Dadi, konsultasi gratis awal bisa ditangani kanthi telpon utawa sampeyan bisa ngubungi pengacara liwat email kanthi kabeh pitakon. Bangkrut ora dadi pambantu sing sah kanggo klien kudu ngatur utang. Kita ngerti sampeyan ngupayakake utang utang saka pemiutang sing bisa uga tegese kudu mungkasi prakiraan utawa ngilangi utang kertu kredit pribadi. Kita duwe pengacara kanthi pirang-pirang taun pengalaman hukum kebangkrutan kanggo nyedhiyani sampeyan layanan paling apik sing gegandhengan karo kasus sampeyan. Kita apa sing kudu nglindhungi hak-hak sampeyan, lan kita duwe pirang-pirang pengacara sing nindakake hukum ing New Jersey lan New York nyedhiyakake macem-macem layanan. Kita pengin mesthekake kabeh hak dilindhungi lan kabeh wilayah sing sampeyan butuhake. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Omahku diculik apa sing kudu dak lakoni?

Apa sampeyan ana ing foreclosure Tax Lien utawa Foreclosure ing hipotek sampeyan duwe garis wektu sing beda ing proses ramalan. Apa pilihan sampeyan kudu ngirit omah gumantung saka kahanan sing ora apik. Ngomong karo pengacara saiki. Sanajan sampeyan ora mikir manawa sampeyan bisa duwe pengacara, sampeyan kudu ngerti wektu kanggo ramalan. Aja ngadhepi kamungkinan rusak omahmu menyang Foreclosure dhewe.

Kita nyimpen omah. Ayo kita mbantu nylametake duweke.

SESI STRATEGI GRATIS GRATIS GRATIS DENGAN ATTORNEYTALK TO US FOR FREE. Bukak kabeh pilihan sampeyan. Gawe strategi kanggo nylametake omah, utawa tetep ing omah sampeyan kanthi suwene sah. Tugas kula wis misuwur ing hukum Foreclosure, ukum bangkrut, Diposaken Kredit, lan UU Land Tenant ing New Jersey. Takon cara nyimpen omah. Utawa, carane mungkasi Penjualan Sheriff. Utawa, ngusir penyewa sing ora mbayar. Utawa, kepiye golek dhuwit karo properti nalika ana. Utawa, apa wae sing pengin sampeyan ngerti. Aku fokus kanggo nyimpen omah.

Nolak KENAIKAN ING KURSUS - Aja digodha dening tukang nyilih. Saben langkah sing sampeyan lakoni saiki tegese luwih akeh wektu ing omah sampeyan bakal nggawe solusi. Yen sampeyan ora mangsuli keluhan kasebut, sampeyan bisa kelangan omah ing dina 180. Aja pracaya wong sing ujar mbutuhake ramalan ing New Jersey. Yen sampeyan mangsuli keluhan kasebut kanthi salah, sampeyan bisa menehi pertahanan sing kudu digunakake kanggo nylametake omah.

  • MANGGUNAKAN PINJAMAN HOME Yen sampeyan nduweni kualifikasi, sampeyan bisa nyuda pambayaran, nyuda suku bunga, lan ing kasus sing langka, sampeyan bakal nyuda utang saka principal saka hipotek sampeyan.
  • GAMBAR BANKRUPTCY, nanging ONLY yen pilihan sampeyan paling apik. Bangkrut bisa digunakake kanggo meksa bank kanggo mriksa utangan sampeyan kanggo modifikasi sanajan sampeyan wis nolak modifikasi utang.
  • Sade Ngarepake PUN WANG ING KANGGO ING UTAWA KANGGO MAJLIS KANGGO APAKAH ING LIEU INSENARIS: Sanajan sampeyan ana ing jero banyu lan ora pengin maneh properti, ana cara kanggo ngindhari prakiraan ing rekaman sampeyan.
  • Nggarap perusahaan sing bakal nyoba tuku hipotek saka bank sampeyan: Iki bisa uga muni kaya sing nembak dawa, nanging kita bisa melu para investor sing pengin nggarap sampeyan tuku hipotek lan ora menehi utang kanthi kapentingan nalika mbantu ngrampungake maneh kredit.

Telpon aku SAIKI ing (844) 5-DEFENSE - 844-533-3367 kanggo pindhah Kabeh Obat Sampeyan, utawa email kula ing [Email protected]. Aku bakal kerjo karo sampeyan kanggo nyimpen omahmu.

Kepiye mungkasi mandeg Sheriff?

Ana sawetara cara kanggo mungkasi penjual sheriff ing New Jersey. Minangka hak, para terdakwa bisa ngetrapake extension dina 28 dina sheriff. Iki mung bakal nolak adol kasebut. Ana skenario liyane sing bisa teka menyang hakim kanthi gerakan sing muncul kanggo mungkasi penjualan kasebut. Pesanan kanggo Tampilake Sebab yaiku alat sing ngidini hakim kanggo njupuk keputusan ing dina sing padha utawa nyetel garis wektu sing cepet kanggo mrentah masalah kasebut. Proses iki bisa digunakake kanggo meh kabeh masalah darurat.

Yen sampeyan lagi mikir babagan bangkrut, kebangkrutan bab 13 lan bab 7 bakal mandheg. Nanging, yen sampeyan duwe bangkrut ditolak ing dina 180 pungkasan utawa ora dilarang ngajokake bangkrut sampeyan bisa uga duwe masalah sing kudu ditanggulangi.

Sales Sheriff ing New Jersey bakal nyebabake omah dadi adol ing pihak katelu ing lelang kasebut, utawa bank bakal dadi pemilik ing lelang kasebut. Dadi, yen tundha saka adol ora mungkin. bangkrut bisa dadi siji-sijine cara kanggo nylametake omah.

Bangkrut 7 kebangkrutan mung bakal nundha proses adol. Lan, yen sampeyan duwe kewajiban ing omah sampeyan, amanah bab 7 bisa uga nyoba adol kanggo ngisi apa sing sampeyan utang marang kabeh wong sing duwe utang.

Kabangkrutan 13 bab bakal ngidini sampeyan miwiti rencana pembayaran kanggo mbayar maneh tunggakan (mbayar rugi) ing utangan menyang bank utawa servicer utangan lan uga njaluk Modifikasi Pinjaman kanthi bangkrut. Yen sampeyan wis nolak sadurunge, kebangkrutan bisa menehi kesempatan liyane ing bank setuju bakal kelangan pilihan mitigasi kayata modifikasi silihan, pakaryan saka pakunjaran, sithik utawa sade biasa yen sampeyan duwe ekuitas.

Ngomong karo pengacara sadurunge njupuk keputusan biasane pilihan sampeyan sing paling apik.

Apa hakku?

Sapa wae sing nuntut angkara duwe hak hukum tartamtu. Sampeyan duwe hak tetep meneng nalika ditakoni. Sampeyan ora kudu ngandhakake babagan fakta kasus sampeyan. Yen sampeyan nggawe, komentar sampeyan bisa digunakake kanggo sampeyan ing pengadilan ukum kalebu sajrone nyoba. Sampeyan duwe hak ngarsane pengacara sajrone ana pitakonan. Yen sampeyan ora bisa mbayar pengacara, siji bakal ditetepake kanggo sampeyan. Kanthi praktis, janjian pengacara kanggo terdakwa sing ora bisa menehi pengacara biasane ora kedadeyan nganti katon pengadilan pertama. Sampeyan duwe hak dianggep kanggo jaminan kajaba ing kasus rajapati.

Kepiye carane ngajokake complaint marang pengacara aku?

Ing pirang-pirang negara, utamane negara-negara hukum sipil, wis ana tradhisi sing menehi akeh tugas legal kanggo macem-macem notaris hukum sipil, juru tulis, lan scriveners. Negara-negara kasebut ora duwe "pengacara" ing pangertosan Amerika, ora kalebu istilah kasebut nyebutake marang siji jinis panyedhiya layanan sah kanthi tujuan; Profesi legal kasebut kalebu macem-macem macem-macem wong sing dilatih hukum, sing dikenal minangka juris, sawetara sing kalebu para pembela sing dilisensi kanggo praktik ing pengadilan. Sampeyan angel ngrumusake generalisasi sing akurat sing nutupi kabeh negara. pirang-pirang profesi hukum, amarga saben negara duwe cara sing khas kanggo misahake karya hukum ing antarane kabeh jinis profesional legal sing beda.

Sapa sing nggawe keputusan babagan kasusku?

Ing kasus pidana, sampeyan arep milih: nyoba menyang pengadilan utawa ngukum, nyoba pengadilan utawa nyoba bench, menehi kesaksian utawa njaga hak sampeyan meneng. Ing kasus sipil, pengacara sampeyan kudu konsultasi karo sampeyan sadurunge njupuk keputusan pemukiman.

Apa yen ora bisa nuntut pengacara?

Yen sampeyan melu kasus pidana, paling asring sampeyan duwe pengacara sing ditunjuk kanggo sampeyan manawa pengadilan mutusake sampeyan ora bisa mbayar pengacara. Sampeyan bisa uga duwe hak pengacara sing ditunjuk pengadilan ing sawetara kasus sipil sing nyebabake kebebasan sipil kayata komitmen kesehatan mental utawa ilang hak-hak referensi wong tuwa. Layanan referensi pengacara biasane ditawakake karo asosiasi bar negara lan lokal minangka layanan umum. Tujuan layanan rujukan pengacara yaiku nambah akses menyang keadilan kanthi ngubungake anggota masyarakat umum kanggo pengacara kanthi praktik pribadi utawa kanggo organisasi pertolongan utawa agensi sepindah kanthi biaya nominal. Tambah akeh, masarakat nyingkirake layanan kasebut.

Aku arep ditendhang metu saka omahku sawise ramalan?

Yen omah sampeyan wis diramal, lan sampeyan ora mbayar nyewa kanggo pemilik anyar, ana kemungkinan 100% sing meh bisa dicopot saka omah sampeyan. Gumantung saka kahanan sampeyan, sampeyan bisa uga duwe pilihan kanggo tetep ing omah.

Yen sampeyan nyewanake kanthi sewa sing bener, biasane sampeyan bakal bisa nerusake sewaan karo pemilik sing anyar yen sampeyan tetep setya. Nanging, manawa pihak sing tuku properti kasebut kanthi tujuan supaya dadi umure.

Kanggo Kutipan Departemen Komunitas Komunitas New Jersey, Divisi Kode lan Standar. Layanan Informasi Penyewa Land -ord, GROUN UNTUK BULLETIN GAMPANG

"Tuan tanah bisa ngajokake kanggo ngusir, yen pemilik bangunan karo telung unit omah utawa kurang golek pribadi manggung unit, utawa wis dikontrak kanggo adol unit perumahan menyang panuku sing pengin kanthi pribadi ngenggoni lan kontrak penjual telpon supaya unit kasebut kosong nalika ditutup. Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing Tenant paling ora rong wulan sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir. Ora bisa ditindakake tindakan hukum nganti luput sewaan. "

Kanggo informasi luwih lengkap babagan hak sampeyan minangka penyewa sing manggen ing properti sing diramal, bisa nelpon pengacara utawa maca TOOLKIT UNTUK TENANTS NGGENAN INI HARI INI DITENTUH dening kantor New Jersey Public Advocates.

Ngelingake manawa pemilik anyar uga tanggung jawab kanggo simpenan keamanan sampeyan. Aja percaya pemilik sing anyar yen ngandhani entuk simpenan saka pemilik sing lawas. (Waca NJSA 46: 8-20 lan -21).

Kepiye yen aku dadi pemilik sadurunge Foreclosure?

Yen sampeyan duwe pemilik sadurunge, hak sampeyan tetep ing properti kasebut kurang dilindungi saka penyewa. Sawise adol sheriff, ana wektu dina 10 ing ngendi sampeyan duwe pilihan kanggo nebus properti kasebut kanthi mbayar sheriff apa sing utang ing bank. Umume wong ora duwe dhuwit kanggo nindakake iki, nanging, ing wektu kasebut, sampeyan isih duwe properti kanthi teknis nganti rega lelang lengkap lan akta sheriff durung dikirim. Nanging, sawise pakaryan sheriff wis diwenehake, pemilik anyar bisa mindhah sampeyan kanggo nyingkirake sampeyan saka omah sing biyen.

Sampeyan bisa nyoba golek dhuwit kanggo kunci saka pemilik anyar supaya bisa metu. Sampeyan ora dijamin apa-apa kanthi hukum, nanging kakehan pamilik anyar bakal menehi dhuwit, supaya sampeyan ora ngrusak properti kasebut lan setuju ninggalake kanthi tanggal tartamtu amarga ora meksa ngusir sampeyan.

Sampeyan minangka mantan pemilik bisa duwe setengah taun utawa luwih gratis mbayar gratis ing sawetara kasus. Iki ora dijamin kedadeyan nanging nalika ana kesempatan sing langka, bank bisa uga tuku properti kasebut lan ora langsung ngalih Writ of Possession. Ing kahanan kasebut, wong-wong kadang ora diusir nganti bank adol omah kasebut dadi REO (Real Estate Bank. Biasane ing kesimpulan saka Penjualan New Jersey Sheriff, pangadilan sing diduweni mlebu kanthi serentak, sawijining Writ of Possession ditanggepi. Sheriff banjur duwe telung puluh dina kanggo ngladeni Writ of Possession ing sampeyan minangka mantan pemilik.

The nyata Tanggal Suntikan

Sawise Sheriff nglayani Writ of Possession ing sampeyan, sampeyan diwenehi rong puluh dina kanggo pindhah. Ing rong puluh dina sawise layanan Writ of Possession, yen sampeyan lan kulawarga durung ngaso ing papan kasebut, panuku utawa pengacara kanggo panuku nelpon Kantor Sheriff kanggo njadwalake pengusiran. Sheriff banjur bakal nemtokake tanggal kanggo ngusir, sing biasane ora dina luwih cepet tinimbang 30 wiwit tanggal pangadilan ditanggepi. Pemilik anyar bakal gawe jadwal kunci kunci ing wektu sing ditemtokake Sheriff kanggo kunci kasebut. Ana cara liya kanggo wektu tundha tanggal kunci sing sejatine kanthi pengadilan lan njaluk hakim tambahan wektu.

Saiki sampeyan ngerti sebabe sawetara pamilik anyar nawakake dhuwit kanggo pindhah.

Telpon Tombol SaikiTelpon Pengacara Saiki