Apa sing kedadeyan yen aku ninggalake kreditor saka Bangkrut?

Gumantung saka wektu bangkrut diajukake lan yen sampeyan duwe aset. Ing bab 13 bangkrut lan ana bab kabangkrutan 7 ing endi ana aset, utang ora bakal dibuwang. Sing tegese sampeyan isih bakal pas kanggo mbayar bangkrut,

Ing bab kabangkrutan 7 ora ana aset, utang bakal dibuwang nganti ana salah sawijining jinis normal utang sing diapura kaya bangkrut kaya utang medis, kertu kredit, utang otomatis kanggo mobil sing dicabut lan liya-liyane.