Apa Keamanan sosial dianggep minangka penghasilan bangkrut?

Keamanan sosial dianggep minangka penghasilan bangkrut, nanging uga dianggep bebas. Nggoleki angger-angger ing AS babagan keamanan sosial lan pambayaran cacat sing kita deleng menyang 42 US Code Subchapter II - FEDERAL OLD-AGE, SURVIVORS, lan KEBUTIRAN INSURANITI INSURANITI.

ing 42 US Code § 407 mbebasake pembayaran sing menehi hasil karo pambayaran keamanan lan pembayaran cacat Pembayaran (SSDI) saka dijupuk dening pitulung kabangkrutan kanggo mbayar utang ing bab kebangkrutan 7.

Dadi, yen sampeyan entuk utang regane jumlah dhuwit kanggo pambayaran keamanan, ora ana kapercayan bangkrut kanggo njupuk dhuwit kasebut ing bangkrut 7 bab. SSDI uga bakal diilangi saka bab 7 tegese tes. Nanging, yen sampeyan pengin nggawe pambayaran kebangkrutan 13 bab amanah kasebut bakal nganggep penghasilan keamanan sosial sampeyan minangka sumber dana kanggo mbiayai bab 13 sampeyan.

Yen sampeyan mbutuhake pangerten sing luwih apik babagan cara SSDI bakal nggarap kahanan tartamtu, wicara karo a pengacara bangkrut kanggo njaluk tampilan lengkap babagan sing bakal kelakon yen sampeyan utawa pasangan ngajokake bangkrut.