Apa utangan Pay Day ditutup kanthi bangkrut?

Yen sampeyan wis mbayar utangan gaji, dheweke bakal diapura nalika bangkrut. Masalah kasebut bisa uga ana manawa yen mbayar upah dijupuk ing 90 dina, dheweke kudu dibayar maneh. Sembarang utang sing kedadeyan sajrone bangkrut 90 sampeyan bisa uga kudu dibayar maneh.

Yen ngajokake bangkrut lan sampeyan duwe mriksa kiriman tanggal sing disedhiyakake ing papan etangan Pay Day sampeyan bisa uga dadi masalah karo perusahaan payday sing isih mbayar dhuwit. Yen sampeyan nemokake kahanan kaya ngono, diajak karo a pengacara relief utang kanggo mbukak pilihan sampeyan.