Hak Tukang NJ ing Foreclosure

Hak hak-hak nyewa ing NJ Foreclosure sadurunge lan sawise NJ Sheriff Sale

Hak hak-hak nyewa ing NJ Foreclosure sadurunge lan sawise Sale Sheriff


Ing undang-undang Kantor Patel, Soltis lan Cardenas kita makili kaloro tanah lan penyewa. Kita ngerti hak-hak tanah lan penyewa nalika proses ramalan lan proses bangkrut. Kita duwe klien bangkrut sing duwe tuan tanah sing ora ngerti Proses Foreclosure utawa Proses Bankruptcy sing nyebabake tuan-tuan tanah ora ngetrapake hak-hak kasebut. Bayangake tuan tanah sing gagal ngusir penyewa luwih saka sewengi tanpa nyewakake mbayar penyewa amarga ora ngetrapake otomatis tetep bangkrut.

Ing sisih loncat, kita uga makili pemilik sing tuku omah ing prakiraan ing endi "penyewa sing dikira" duwe sewa pajeg 3 taun $ 1,000 ing sewa pasar. Sawise kita nyewakake penyewa karo pajeg bogus sing ditinggalake sajrone 15 dina tanpa kita kudu ngliwati proses pengusiran. Ngerti hak sampeyan minangka tuan tanah utawa penyewa minangka langkah pertama kanggo njupuk manawa sampeyan ora njupuk keuntungan.

Apa hak penyewa nalika omahé Foreclosure ing New Jersey

Sampeyan dilindhungi karo undang-undang anti-pengusiran New Jersey. 2A: 18-61.1. The anti-Undhang-undhang Eviction digawe kanggo nglindhungi penyewa sing ora duwe cacat saka ngusir lan diadopsi kanggo ngenali kekurangan omah ing Negara New Jersey.

Dhaptar alasan sing nyewakake bisa diusir ing New Jersey kalebu:

  1. Gagal Nyewa Sewa - Aturan tambahan yen penyewa ana ing omah sing disubsidi kanthi persekutuan utawa yen nyewa kasebut digunakake kanggo mbayar sarana sing kudu dibayar ing tuan tanah.
  2. Kelakuan Gangguan - Wartosan sing ditulis kanggo mungkasi tumindak kanthi gampang, kudu diwenehi paling ora 3 dina sadurunge tumindak ngusir.
  3. Kerusakan utawa Karusakan ing Properti - Yen penyewa kanthi sengaja utawa "amarga ora ngganggu" nyebabake karusakan, karusakan utawa cilaka properti kasebut. Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa paling ora 3 dina sadurunge nindakake tindakan ngusir.
  4. Pelanggaran Substantial utawa Pelanggaran Aturan lan Perundangan Landlord - Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa paling sethithik sak wulan sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir lan penyewa ora kudu mbenerake masalah kasebut.
  5. Pelanggaran utawa Pelanggaran Prejanjen utawa Kesepakatan sing Ana ing Lease - Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa paling sethithik sak wulan sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir. Penyewan Publik Umum duwe proteksi tambahan.
  6. Gagal mbayar Tambah Nyewa - Bewara Ngalahake kudu disewa ing penyewa paling ora sak wulan sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir. Tambah sewa ora kudu ora diwatesi lan kudu tundhuk karo kabeh ukum utawa orane tumrap sekolah, kalebu kontrol sewa.
  7. Pelanggaran Kesehatan lan Kesehatan utawa Ngilangi saka Pasar Sewa - Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa paling ora telung wulan sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir. Penyewa ora bisa diusir nganti diwenehake relocation diwenehake. Alasan kalebu:
    1. Tuan tanah kasebut dikutip dening inspektur lan kudu numpak utawa ngrusak properti kasebut amarga nglanggar kesehatan lan keamanan sing gedhe. Uga kudu "angel finansial" kanggo tuan tanah kanggo nglanggar.
    2. Tuan tanah kudu ndandani pelanggaran kesehatan lan safety lan ora bisa ditindakake, nalika penyewa manggon ing properti kasebut. Kabar tambahan kudu diwenehake menyang Negara.
    3. Tuan tanah kudu mbenerake pendhudhukan sing ilegal lan ora mungkin kanggo mbenerake pelanggaran iki tanpa mbusak penyewa. (Ing kasus iki, panyewa bisa uga duwe sewa sewulan Nganggo 6 wulan NJSA 2A: 18-61.1g Relokasi sing nyewo; pelanggaran, paukuman)
    4. Badan pamrentah kepengin ngrebut properti kasebut ing pasar sewa kanthi permanen, saengga bisa ngremboko utawa ngresiki tanah ing wilayah sing surem.
    5. Sembarang penyewa diusir ing g. 3) (pendhudhukan ilegal) anduweni pitulung relokasi ing
      jumlah padha karo enem kaping sewa saben wulan penyewa. Tuan tanah duwe tanggung jawab kanggo mbayar mbayar
      biaya relokasi sing nyewa. Sembarang penyewa sing ora nampa pembayaran saka
      tuan tanah paling ora limang dina sadurunge ngilangi saka papan kasebut, bisa uga nampa pembayaran
      saka dana pitulung sing ana revolusi sing ditetepake dening kotamadya. Tuan tanah bakal
      prelu mbayar dhuwit kanggo kotamadya.
  8. Tuan tanah kepengin njaluk pensiun saka properti saka panggunaan omah - Ora ana tumindak sah sing bisa ditindakake nganti saiki sewa lan pajeg saiki bakal dilaporake kanggo penyewa paling ora 18 wulan sadurunge ngajokake
  9. Nolak kanggo Ditampa Pangowahan sing Ketentuan ing Sarat lan Ketentuan Lease - Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa paling sethithik sak wulan sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir. Yen sawise kabar ditulis, penyewa nolak nampa owah-owahan sing cukup kanggo pihak tuan tanah bisa ngajokake pengusiran lan pengadilan bakal nemtokake manawa pangowahan sing diusulake cukup. Ayo nggunakake tambahan pet minangka conto. Tuan tanah bisa uga ora duwe kabijakan binatang ing pajeg kasebut. Penyewa ing ndhuwur sampeyan saiki duwe ingon-ingon. Pajak anyar bisa uga nduweni klausa kanggo a tambahan pet ngidini wong duwe pets layanan. Nolak tandha saka pajakan amarga bisa kelangan penyewa omah.
  10. Penyewan Terus-terusan Gagal Nyewa utawa Mbayari Luwih Ora Mbusak - Sawise Wigati ditulis Waca lan Wara Wigati sing Ora Ana sing kudu dilaporake ing penyewa paling sethithik sak wulan sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir tuan tanah bisa miwiti ngusir.
  11. Konversi menyang Condominium, Koperasi utawa Bayaran Pribumi sederhana - Sewa saiki kudu kadaluwarsa lan Warta kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa paling ora telung taun sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir. Ora ana tumindak legal bisa ditindakake nganti luput. Ana aturan tambahan sing kadhangkala ditrapake kanggo nyewo lan pamilik, lan luwih becik mbahas karo pengacara NJ Landlord / Tenant.
  12. Tenancy Adhedhasar Pakaryan -
  13. Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa telung dina sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir yen penyewa duwe properti kanthi pakaryan karo sing duwe lan pakaryan wis rampung.
  14. Konvènsi Kesalahan Obat sing Disedhiyakake ing Properti - Warta kanggo Quit kudu disedhiyakake ing penyewa paling ora telung dina sadurunge ngajokake tuntutan kanggo ngusir. Juvenil sing nyamar duwe hak tambahan sing kudu digatekake.
  15. Konvènsi saka Assault utawa Ngancam Tuan Tanah, Kulawarga utawa Karyawan - Wigati kanggo Quit kudu dileksanakake ing penyewa paling ora telung dina sadurunge ngajokake tuntutan kanggo ngusir. Juvenil sing nyamar duwe hak tambahan sing kudu digatekake.
  16. Tumindake Pengadilan Sipil sing nyekel Tenant kanggo Penglibatan ing Aktivitas Pidana - Cathetan kanggo Ngilangi kudu dileksanakake ing penyewa paling ora telung dina sadurunge ngajokake tuntutan kanggo ngusir. Juvenil sing nyamar duwe hak tambahan sing kudu digatekake.
  17. Konvènsi kanggo Maling Properti - Wigati kanggo Quit kudu disaoni ing penyewa paling ora telung dina sadurunge ngajokake setelan kanggo ngusir

Apa Tuan tanah NJ kudu ngurmati NJ Lease sawise Prakiraan lan Penjualan Sheriff?

Ya, pemilik anyar sing tuku properti kasebut kudu ngurmati sewa sewa paling asring. Mung ana jumlah tartamtu saka panggonane pengusiran sing bisa diajukake ing negara New Jersey sing kapacak ing ndhuwur. Yen pemajakan kasebut disewakake sewaan, pemilik sing paling anyar bakal entuk file sing diusir.

Dadi yen sampeyan mbayar sewa sampeyan ing wektu nalika pemilik ana ing ramalan lan sampeyan duwe perjanjian pajeg sing ujar manawa sampeyan isih nem wulan isih ditinggalake. Pemilik anyar umume kudu ngajeni pajeg kasebut. Dheweke ora mung bisa ngilangi sampeyan. Kajaba iku, sawise pajeg wis kadaluwarsa sajrone nem wulan kasebut, yen sampeyan terus mbayar sewa sampeyan, sampeyan isih dilindhungi dening undang-undang anti-eviction.

Umume wektu pemilik anyar sawise NJ Sheriff Sale ora mung bisa ngilangi sampeyan amarga pengin ngilangi sampeyan. Sing duwe anyar kudu duwe latar. Minangka conto minangka alesan sing sah kanggo ngajokake pengusiran bisa uga manawa tuan tanah ngundang sewa sewenang sawise kadaluwarsa sewa lan penyewa nolak mbayar. Yen alasan kenaikan sewa sing ora nglanggar undang-undang, lan sampeyan ora mbayar sewa sewa kasebut minangka alasan sing bener. Alasan liyane sing sah kanggo nyingkirake penyewa saka omah kulawarga siji yaiku yen pamilik anyar pengin ngenggoni omah kanggo awake dhewe utawa anggota kulawarga. Kita malah wis dadi bagean saka ngusir pirang-pirang kulawarga saka omah kulawarga 3 amarga pemilik pengin ngowahi kabeh properti dadi unit kulawarga siji.

Yen sampeyan wis ora mbayar bayaran sewa sampeyan kanthi nyata. Bayangake ora mbayar sewa 6 wulan lan pemilik sing anyar njaluk sewa. Kita wis weruh kedadeyan kasebut nalika ana wong sing nyewo mbayar mbayar sewa marang tuan tanah amarga ngerti yen tuan tanah kasebut ana ing prakiraan lan tuan tanah kasebut nyerah. Secara teknis nganti omah wis direncanakake tuan tanah duwe hak nyewa sanajan ana ing prekara. Bank banjur tuku omah ing adol sheriff. Nalika semana bank kasebut duwe hak nyewa nalika pakaryan ditransfer kepemilikan. Enem wulan lunga tuku sadurunge omah wis adol lan sewa ora dibayar. Nalika pemilik anyar nuntut sewa bali dumadakan penyewa kanthi sewa 1,150 saben wulan sewa kanggo apartemen papat kamar turu ing downtown Jersey City ora kaya ngilangi rekaman kasebut.

Elingi, yen sampeyan isih kalebu penyewa ing properti sing diramalake ing New Jersey, sampeyan isih duwe hak. Ana cara kanggo nglindhungi hak kasebut. Priksa manawa sampeyan terus nindakake apa sing mesthine bakal ditindakake miturut sewa. Ngurmati sewa lan tumindak kanthi cara pajeg mbutuhake sampeyan dadi penyewa. Sing penting kanggo para penyewa. Pengadilan mbutuhake notifikasi dikirim menyang penyewa sadurunge ngusir kajaba ora mbayar sewa. Ana uga sawetara pranata ing ukum sing negesake manawa yen para penyewa ora nampa kabar kasebut, ana denda kanggo para pengawas. Yen sampeyan nemokake ora diusir, tekan menyang pengacara NJ Landlord Tenant. Yen sampeyan nampa eviction standar tanpa dilaporake, sampeyan bisa uga ngirim file supaya bisa nuduhake sababe menyang pengadilan utawa malah an bangkrut darurat bisa uga menehi sampeyan menehi wektu kanggo ndandani kahanan.

Penyewa aku duwe pajeg palsu sawise ramalan NJ. Apa sing bisa aku lakoni minangka tuan tanah?

Firma iki wis ujar karo akeh panuku prakiraan sing mikir manawa macet ngajeni leasing bog sing digawe dening para Ex. Pemilik bekas kaping nyoba nggawe sewa sewa kanggo para tilas utawa anggota kulawarga. Minangka conto, pemilik sing duwe ramalan bisa ujar manawa sedulurku, nenek, utawa sedulurku manggon ing apartemen nomer loro. Aku pengin menehi sewa sewa limang taun ing ngisor pasar sewa supaya dilindhungi limang taun ing properti kasebut. Voila. Dheweke ngerteni.

TAPI, sampeyan ngerti apa, dheweke ora ngerti. Amarga apa sing bakal dielingi yaiku panuku bakal nggawa penyewa menyang pengadilan lan negesake pengadilan supaya sewa sewa. Paling pengadilan bakal ujar manawa iki yaiku pajakan sham. Iki sewa sewa limang taun ing ngisor sewa pasar. Ora ana sing menehi tandha pajeg limang taun. Banjur dheweke ngerteni wong iki minangka dulur saka wong sing diramal. Yen sampeyan duwe properti terus dipikirake. Pajak kadhangkala bakal diteliti lan dilebokake ing ngarepe hakim. Yen sampeyan nyoba ngubengi hukum lan nyoba njaga sanajan sampeyan ora duwe hak kanggo pengadilan wis ana lan nindakake iku. Yen sampeyan lan aku, yen sampeyan seneng konten video iki, ketik lan langganan.

Aku nyewo omah sing direncanakake ing NJ, kepiye carane nggawe Deposit Ganti bali?

Yen tilas tuan tanah ora mulihake karusakan nalika omah direncanakake, pemilik sing anyar kudu ngetokake dhuwit. Iki bisa uga ora cocog karo pemilik sing anyar, nanging NJSA 46: 8-20 lan 46: 8-21 nggawe pemilik anyar tanggung jawab.

Kanggo Video Liyane, Lengganan Saluran: https://www.youtube.com/channel/UCFekP6ZLsiqLwHRGy1vxtOg Yen sampeyan duwe pitakon: Hubungi 973-200-1111 utawa email ing [Email protected]

Related Posts

Ninggalake a Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.