Kita bakal ngliwati kabeh masalah legal sing sampeyan adhepi.

1. Kita bakal ngliwati kabeh masalah legal sing sampeyan adhepi.

Langkah pertama sing ditindakake yaiku ngrungokake apa kasunyatan sing ana ing sekitar kahanan sampeyan. Kita pengin ngerti kabeh sing wis kedadeyan, lan apa sing sampeyan pengin kedadeyan sabanjure. Kita pengin sampeyan nyritakake babagan tembung sampeyan dhewe babagan apa sing kedadeyan, lan apa tujuan utama kanggo kahanan sampeyan. Kakehan kita duwe klien sing utang, ngadhepi masalah sing dikarepake supaya bisa ngatasi. Apa sing disaranake gumantung saka apa sing wis dheweke coba ing jaman kepungkur lan apa sing dikarepake. Ing kahanan prakiraan, ana macem-macem solusi kaya pengadilan prekara ing pengadilan negara utawa federal, nyewakake properti kasebut, adol barang kasebut kanthi murah utawa adol reguler, kabangkrutan (Salah siji bab 7, bab 13 utawa malah yen ana kahanan nuntut.) Tanpa mangertos crita lengkap sampeyan, kita ora bisa entuk bagean sing bakal ngomong babagan opsi.

Related Posts

Ninggalake a Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.