Home / layanan
Kasuwun

Kasuwun

Kita bisa mbantu nyiyapake karsa, bebarengan karo arahan medis / maju, utawa nggawe kepercayaan kanggo nglindhungi aset sampeyan. Pengacara New Jersey Probate bakal nulung sampeyan minangka eksekutif estate sing sampeyan ngatur. Kita bakal nggarap ahli waris kanggo sampeyan, lan ngatur para pemiutang harta pusaka yen sampeyan butuh pitulung.

Mungkasi foreclosure

Pertahanan Foreclosure

Firma iki diadegake kanggo nylametake omah-omah omah saka ramalan. Mitra kita kabeh fokus ing pertahanan foreclosure ing New Jersey utawa New York. Kita ngerti kemungkinan utama kanggo ngatasi ramalan kanthi nggunakake litigasi, modifikasi silihan, bangkrut utawa malah adol sithik / ora sithik. Kita kerja karo wong tuku lan adol real estate. Kita bisa nerangake manawa babagan ukum lan cara saben sistem kasebut saling gegayutan. Ngomong karo pengacara saiki babagan pilihan sampeyan bisa ngilangi rasa kuwatir saka dada.

bangkrut

bangkrut

Bangkrut, kalebu bangkrut New Jersey lan bangkrut New York, yaiku proses pengadilan federal sing dirancang kanggo mbantu para konsumen lan bisnis ngilangi utawa mbayar utang miturut pengadilan bangkrut. Hukum federal ing Title 11 Code Amerika Serikat mrentah bangkrut New Jersey uga ana bangkrut liyane.

Solusi Modifikasi Pinjaman

Pinjaman Modificaion

Konsultasi umum, utawa mung konsultasi, minangka proses pangaturan manawa input masarakat kanggo prekara sing kena pengaruh. Tujuan utama yaiku ningkatake efisiensi, transparansi lan keterlibatan masarakat.

Litigasi Sipil

Yen sampeyan butuh pengacara ing New Jersey utawa New York, amarga sampeyan digugat utawa pengin nuntut wong, ngobrol karo salah sawijining pilihan babagan pilihan sampeyan. New Jersey lan New York duwe macem-macem jinis pengadilan kanggo macem-macem masalah.

Kasus Sipil

Ing Inggris, beban bukti ing proses sipil umume, kanthi pirang-pirang pengecualian kayata prosiding committal kanggo tumindak sipil, bukti imbangan probabilitas. Ing kasus-kasus sipil ing Maldives, beban bukti mbutuhake

Case Criminal

Hukum pidana yaiku badan hukum sing ana gandhengane karo tumindak angkara. Iki ngatur tumindak sosial lan menehi tuntutan apa wae sing ngancam, mbebayani, utawa uga mbebayani tumrap properti, kesehatan, safety, lan kesejahteraan moral wong. Kalebu paukuman kasebut

arbitrasi

Arbitrase, minangka wangun resolusi sengketa alternatif (ADR), minangka teknik kanggo mutusake masalah musuhan ing njaba pengadilan. Partai kanggo sengketa kasebut diarani arbitrase dening siji utawa luwih wong ("arbiter", "arbiters" utawa "arbiter

Penyediaan Dokumen

Piranti ukum legal minangka istilah seni sing digunakake kanggo dokumen ditulis kanthi resmi sing bisa dienggo sacara resmi kanggo penulis, rekaman lan kanthi resmi nyatakake tumindak, proses, utawa tugas kontrak, kewajiban, utawa

Resolusi Pertikaian Komersial

Résolusi musuhan yaiku proses ngrampungake musuhan ing antarane pihak. Sistem hukum nyedhiyakake resolusi kanggo macem-macem jinis musuhan. Sawetara perselisihan ora bakal entuk persetujuan liwat proses kolaborasi. Sawetara musuhan kudu

insurance

Asuransi minangka cara perlindungan saka mundhut finansial. Iki minangka wujud manajemen risiko sing digunakake kanggo pager risiko risiko kerugian sing ora jelas, kerugian sing ora yakin. Sing nyedhiyakake asuransi dikenal minangka perusahaan asuransi, perusahaan asuransi, utawa

Telpon Tombol SaikiTelpon Pengacara Saiki