bangkrut

bangkrut

Bangkrut, kalebu bangkrut New Jersey lan bangkrut New York, yaiku proses pengadilan federal sing dirancang kanggo mbantu para konsumen lan bisnis ngilangi utawa mbayar utang miturut pengadilan bangkrut. Hukum federal ing Title 11 Code Amerika Serikat mrentah bangkrut New Jersey uga ana bangkrut liyane.

Kita bisa mbantu bangkrut pribadi utawa bisnis. Kita uga bisa nerangake carane Bankruptcy pribadi sesambungan karo bisnis sing sampeyan duwe utawa bagean.

Bangkrut Kualifikasi
Napa sampeyan mikir babagan bangkrut?
Pilih kabeh sing ditrapake
Jumlah utang sing beda-beda ditangani kanthi cara Bankruptcy 7, 11 utawa 13.
Apa sampeyan ngajokake bangkrut ing jaman kepungkur? *
Yen sampeyan ajeg ngirim dhuwit menyang anggota kulawarga utawa mbayar dhukungan kanggo dhukungan utawa dhukungan bocah, mula luwih gampang sampeyan nduweni kabangkrutan.
Yen sampeyan wis nikah lan pasangan sampeyan karo sampeyan, penghasilan pasangan sampeyan kalebu ing bangkrut kanggo nemtokake manawa sampeyan layak dadi bab 7 utawa yen sampeyan kudu nggawe rencana pembayaran ing bab kabangkrutan 13, nanging pasangan sampeyan ora kudu. file karo sampeyan.
Kabangkrutan ora minangka ukuran sing cocog karo kabeh program lan mbutuhake luwih saka kaca web kanthi otomatis menehi saran.
pilihan
pilihan