Kita bakal nyiapake dhaptar ringkes kanyatan babagan kahanan sing sampeyan bisa njupuk menyang pengacara liyane yen kita ora cocog karo pengacara sampeyan.

3. Kita bakal nyiapake dhaptar ringkes kanyatan babagan kahanan sing sampeyan bisa njupuk menyang pengacara liyane yen kita ora cocog karo pengacara sampeyan.

Yen kita ora cocog karo sampeyan minangka pengacara, kita bakal ngirim salinan cathetan sing disiapake sajrone wawancara. Bakal dhaptar kanyatan kanggo kahanan sampeyan. Sampeyan banjur bisa nggunakake iki yen sampeyan pengin wawancara karo pengacara liyane yen kita ora cocog kaya pengacara sampeyan.

Related Posts

Ninggalake a Reply

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.