Kebijakan Privasi
Paling anyar dianyari Januari 10, 2018
Kantor Hukum Patel, Soltis & Cardenas ("kita" utawa "kita" utawa "kita") ngajeni privasi pangguna ("pangguna" utawa "sampeyan"). Kabijakan Privasi iki nerangake babagan carane nglumpukake, nggunakake, nyritakake, lan nglindhungi informasi nalika ngunjungi situs web www.focusedlaw.com kita kalebu wujud media, saluran media, situs web seluler, utawa aplikasi seluler sing gegandhengan utawa nyambung (kolektif, " Situs ”). Mangga maca kanthi teliti Kebijakan Privasi iki. Yen sampeyan ora setuju karo syarat-syarat POLISI PRIVASI INI, ING NGANGGALU SUKU.
Kita duwe hak kanggo nggawe pangowahan kanggo Kebijakan Privasi iki sawayah-wayah lan kanthi alesan. Kita bakal menehi tandha bab pangowahan kanthi nganyari tanggal "Dianyari" ing Kebijakan Kebijakan iki. Ana pangowahan utawa modifikasi bakal efektif sawise masang Kebijakan Privasi sing dianyari ing Situs, lan sampeyan nolak hak kanggo nampa kabar khusus kanggo pangowahan utawa modhifikasi kasebut. Sampeyan diwanti-wanti mriksa maneh Kebijakan Privasi iki kanthi tetep supaya bisa nganyari babagan nganyari. Sampeyan bakal dianggep wis ngerti, bakal tundhuk, lan bakal dianggep wis nrima pangowahan ing Kebijakan Privasi sing wis diowahi kanthi nggunakake Situs sampeyan sawise tanggal Kebijakan Privasi sing wis diowahi dikirim.
KOLEKTOR INFORMASI INGGO
Kita bisa ngumpulake informasi babagan sampeyan kanthi macem-macem cara. Informasi sing bisa diklumpukake ing Situs kalebu:
Data pribadi
Informasi sing bisa dingerteni pribadi, kayata jeneng, alamat pangiriman, alamat email, lan nomer telpon, lan informasi demografi, kayata umur, gender, kampung halaman, lan kapentingan sampeyan, kanthi sukarela sing diwenehake marang kita nalika ndhaptar Situs utawa nalika sampeyan. milih melu macem-macem kegiatan sing ana gandhengane karo Situs, kayata papan obrolan online lan papan pesen. Sampeyan ora wajib menehi informasi pribadhi kanggo macem-macem jinis, nanging nolak sampeyan bisa nggawe sampeyan bisa nggunakake fitur tartamtu saka Situs kasebut.
Data Turunan
Informasi server kita kanthi otomatis ngumpulake nalika sampeyan ngakses Situs, kayata alamat IP, jinis browser, sistem operasi, wektu akses, lan kaca sing wis dideleng langsung sadurunge lan sawise ngakses Situs.
Data Keuangan
Informasi finansial, kayata data sing gegandhengan karo metode pambayaran sampeyan (umpamane nomer kertu kredit sing bener, merek kertu, tanggal kadaluwarsa) sing bisa diklumpukake nalika sampeyan tuku, dhawuh, bali, ijol-ijolan, utawa njaluk informasi babagan layanan saka Situs iki. Kita mung winates, yen ana, informasi finansial sing diklumpukake. Yen ora, kabeh informasi finansial disimpen dening prosesor pambayaran kita, PayPal, LawPay, lan sampeyan ngajak mriksa kabijakan privasi lan hubungi langsung kanggo nanggepi pitakonan sampeyan.
Data Saka Jaringan Sosial
Informasi pangguna saka situs jaringan sosial, kayata Facebook, Google+, Twitter, kalebu jeneng, jeneng jaringan jaringan sosial, lokasi, jender, tanggal lahir, alamat email, gambar profil, lan data umum kanggo kontak, yen sampeyan nyambungake akun menyang kayata jaringan sosial.
Gunakake INFORMASI INGGO
Duwe informasi sing akurat babagan sampeyan ngidini sampeyan nyedhiyakake pengalaman sing lancar, efisien, lan selaras. Khusus, kita bisa nggunakake informasi sing diklumpukake babagan Situs liwat:
● Gawe lan ngatur akun.
● Tambah efisiensi lan operasi situs kasebut.
● Monitor lan nganalisa panggunaan lan tren kanggo nambah pengalaman karo Situs.
● Nindakake kegiatan bisnis liyane yen perlu.
● Nyuwun tanggepan lan hubungi sampeyan babagan panggunaan Situs iki.
● Nanggapi panjaluk jasa produk lan pelanggan.
● Ngidini ndownload e-buku
DISCLOSURE INFORMASI INI
Kita bisa uga nuduhake informasi sing wis diklumpukake babagan sampeyan ing kahanan tartamtu. Informasi sampeyan bisa dibeberke kaya ing ngisor iki:
Miturut UU utawa kanggo Nglindhungi Hak
Yen kita yakin release informasi babagan sampeyan kudu nanggapi proses legal, kanggo neliti utawa ngatasi pelanggaran kawicaksanan kita, utawa kanggo nglindhungi hak, properti, lan keamanan wong liya, kita bisa nuduhake informasi sampeyan kaya sing dileksanakake utawa dibutuhake dening angger, angger, utawa angger sing ditrapake. Iki kalebu ijol-ijolan informasi karo entitas liyane kanggo pangayoman penipuan lan pangurangan resiko kredit.
Kiriman Online
Yen sampeyan ngirim komentar, kontribusi utawa konten liyane menyang Situs kasebut, kiriman sampeyan bisa uga dideleng dening kabeh pangguna lan bisa disebar ing njaba Situs ing salawas-lawase.
Kontak Media Sosial
Yen sampeyan nyambung menyang situs liwat jaringan sosial, kontak sampeyan ing jaringan sosial bakal weruh jeneng, foto profil, lan katrangan kegiatan sampeyan.
Pihak Ketiga liyane
Kita bisa uga nuduhake informasi sampeyan karo pariwara lan investor kanggo nganakake analisis bisnis umum. Kita bisa uga nuduhake informasi sampeyan karo pihak katelu kanggo tujuan pemasaran, kaya sing dileksanakake dening hukum.
Sale utawa bangkrut
Yen nyusun utawa adol kabeh utawa bagean saka aset kita, ngalami penggabungan, utawa dipikolehi dening entitas liyane, kita bisa mindhah informasi menyang entitas penerus. Yen kita metu saka bisnis utawa mlebu bangkrut, informasi sampeyan bakal dadi aset sing ditransfer utawa dipikolehi dening pihak katelu. Sampeyan ngakoni manawa pamindhahan kasebut bisa uga kedadeyan lan manawa pamindahan kasebut bakal nolak komitmen pakurmatan sing ditindakake ing Kebijakan Privasi iki.

Kita ora tanggung jawab kanggo tumindak pihak katelu karo sampeyan data pribadi utawa sensitif, lan kita ora duwe wewenang kanggo ngatur utawa ngontrol tuntutan pihak katelu. Yen sampeyan ora kepengin nampa korespondensi, email utawa komunikasi liyane saka pihak katelu, sampeyan tanggung jawab ngubungi pihak katelu.

TEKNOLOGI TRACKING
Website Analytics
Kita uga bisa nggandhengake vendor pihak katelu sing dipilih, kayata Google Analytics, supaya teknologi pelacak lan layanan pemasaran ulang ing Situs kasebut liwat nggunakake cookie pihak pertama lan cookie pihak katelu, dadi, antara liya, nganalisa lan nlacak pangguna ' panggunaan Situs, nemtokake popularitas konten tartamtu lan luwih ngerti kegiatan online. Kanthi ngakses Situs iki, sampeyan ngidini koleksi lan nggunakake informasi sampeyan dening vendor pihak katelu kasebut. Sampeyan disaranake kanggo mriksa kabijakan privasi lan hubungi langsung kanggo nanggepi pitakonan sampeyan. Kita ora ngirim informasi pribadi menyang vendor pihak katelu iki. Nanging, Yen sampeyan ora pengin informasi sing diklumpukake lan digunakake kanthi nggunakake teknologi pelacakan, sampeyan bisa ngunjungi vendor pihak katelu utawa Alat Optik Metu Inisiatif Advertising Advertising or Alat Iklan Optical Out Digital Advertising.

Sampeyan kudu eling yen entuk komputer anyar, nginstal browser anyar, upgrade browser sing ana, utawa mbusak utawa ngganti file cookie browser sampeyan uga bakal mbusak cookie, plug, utawa setelan tartamtu.

WEBSITES KANGGO-3
Situs bisa ngemot tautan menyang situs web pihak katelu lan aplikasi sing menarik, kalebu pariwara lan layanan eksternal, sing ora ana gandhengane karo kita. Sawise sampeyan nggunakake tautan iki kanggo ninggalake situs iki, informasi sing diwenehake menyang pihak katelu ora dijamin karo Kebijakan Privasi iki, lan kita ora bisa njamin keamanan lan privasi informasi sampeyan. Sadurunge ngunjungi lan menehi informasi apa wae menyang situs web pihak katelu, sampeyan kudu menehi informasi marang kabijakan privasi lan praktik (yen ana) pihak katelu sing tanggung jawab kanggo situs web kasebut, lan kudu njupuk langkah-langkah sing kudu, miturut hak cipta sampeyan, nglindhungi privasi informasi. Kita ora tanggung jawab kanggo konten utawa privasi lan keamanan lan kabijakan saka pihak katelu, kalebu situs, layanan utawa aplikasi liyane sing bisa digandhengake utawa saka Situs kasebut.
GOOGLE MAPS
Situs web iki nggunakake API Peta Google. Sampeyan bisa nemokake Katentuan Layanan Peta Google Peta kene. Kanggo luwih ngerti babagan Kebijakan Privasi Google, waca iki link.

Kanthi nggunakake Pelaksanaan API Peta kita, sampeyan setuju bakal kaiket karo Ketentuan Layanan Google.

KESELAMATAN INFORMASI KAJAWA
Kita nggunakake langkah-langkah keamanan keamanan, teknis, lan fisik kanggo nglindhungi informasi pribadhi. Nalika kita wis nggawe langkah-langkah sing cukup kanggo njupuk informasi pribadhi sing diwenehake marang sampeyan, kudu eling manawa ora ana upaya, keamanan ora sampurna utawa ora bisa ditrapake, lan ora ana cara transmisi data sing bisa dijamin nglawan gangguan utawa jinis penyalahgunaan liyane. Sembarang informasi sing dibabarake online rawan cabul lan nyalahake dening pihak sing ora resmi. Dadi, ora bisa njamin keamanan lengkap yen sampeyan nyedhiyakake informasi pribadi.
DASAR UNTUK ANAK
Kita ora ngerti informasi babagan utawa pasar menyang bocah sing umur 13. Yen sampeyan ngerti apa wae data sing wis diklumpukake saka bocah-bocah ing umur 13, hubungi kita nggunakake informasi kontak sing disedhiyakake ing ngisor iki.
KONTROL UNTUK TAMPILAN BISA-TANGGAL-KANGGO
Umume browser web lan sawetara sistem operasi mobile kalebu fitur Do-Not-Track ("DNT") utawa sampeyan bisa ngaktifake kanggo menehi sinyal pilihan sampeyan ora duwe data babagan kegiatan browsing online sing dipantau lan diklumpukake. Ora ana standar teknologi seragam kanggo ngenali lan ngetrapake sinyal DNT durung rampung. Kayane saiki, kita saiki ora menehi sinyal sinyal browser DNT utawa mekanisme liyane sing menehi pilihan kanthi otomatis ora dilacak kanthi online. Yen standar kanggo nelusuri online diadopsi sing kudu kita tindakake ing mangsa ngarep, kita bakal ngandhani babagan praktik kasebut ing versi Kebijakan Kebijakan iki.
Pilihan nyathet INFORMASI ANDA
Informasi akun
Sampeyan bisa uga mriksa manawa utawa ngganti informasi ing akun utawa mungkasi akun kanthi:
● Log menyang setelan akun pangguna lan nganyari akun pangguna.
● Ngubungi kita nggunakake informasi kontak sing diwenehake.
Sawise dijaluk kanggo mungkasi akun, kita bakal mateni utawa mbusak akun lan informasi saka database aktif kita. Nanging, sawetara informasi bisa disimpen ing file kita kanggo nyegah penipuan, ngatasi masalah, nulungi investigasi, ngetrapake Katentuan Panggunaan lan / utawa tundhuk karo syarat hukum.
Email lan Komunikasi
Yen sampeyan ora kepengin nampa korespondensi, email, utawa komunikasi liyane saka kita, sampeyan bisa milih kanthi:
● Elingi pilihan sampeyan nalika ndhaptar akun karo Situs.
● Ngubungi kita nggunakake informasi kontak sing diwenehake.
Yen sampeyan ora kepengin nampa korespondensi, email, utawa komunikasi liyane saka pihak katelu, sampeyan tanggung jawab ngubungi pihak katelu.
KARANGAN PRIVASI CALIFORNIA
Seksi Kode Sipil California, 1798.83, uga dikenal minangka undang-undang "Shine The Light", ngidini pangguna kita sing penduduk California njaluk lan njaluk saka kita, setaun lan gratis, informasi babagan kategori informasi pribadi (yen ana) dibeberke kanggo pihak katelu kanggo tujuan marketing langsung lan jeneng lan alamat kabeh pihak katelu sing nuduhake informasi pribadhi ing taun tanggalan sadurunge. Yen sampeyan minangka penduduk California lan pengin nggawe panjaluk kasebut, kirimake panyuwunan kanthi ditulis marang kita kanthi nggunakake informasi kontak sing diwenehake ing ngisor iki.
Yen sampeyan umur 18 umur, manggon ing California, lan duwe akun pangguna ing Situs kasebut, sampeyan duwe hak njaluk mbusak data sing ora dikarepake sing dikirim ing umum ing Situs iki. Kanggo njaluk ngilangi data kasebut, hubungi kita nggunakake informasi kontak sing diwenehake ing ngisor iki, lan kalebu alamat email sing gegandhengan karo akun lan pratelan sing sampeyan manggon ing California. Kita bakal priksa manawa data kasebut ora ditampilake sacara umum ing Situs iki, nanging kudu dingerteni manawa data kasebut bisa dibuang kanthi lengkap utawa lengkap.
KONTAK US
Yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kita ing:
Kantor Hukum Patel, Soltis & Cardenas
574 Newark Ave, Suite 307
Jersey City, NJ 07306
Amerika Serikat
(973) 200-1111
(866) 212-4111