Kantor Hukum Patel, Soltis & Cardenas mustar talent legal ing New York lan New Jersey, sing fokus ing pengadilan pengadilan, modifikasi pinjaman, bangkrut, probet, lan transaksi real estate ing New Jersey. Yen sampeyan mikir sampeyan butuh Pengacara Pengacara NJ or Pengacara Pengacara NY miwiti kanthi ngobrol siji kanggo FREE dina iki. Kita minangka perusahaan adhedhasar kulawarga sing fokus kanggo ngladeni individu lan bisnis. Apa sampeyan butuh pertahanan ramalan ing New York utawa New Jersey utawa kulawarga sampeyan. Kita duwe pengetahuan lan profesionalisme sing sah kanggo sampeyan. Langkah pisanan kanggo ngatasi masalah apa wae yaiku ngerti yen sampeyan duwe pilihan. Ngomong karo pengacara saiki babagan kabeh pilihan sampeyan.

Kita ora njupuk saben kasus sing diwenehake. Yen ora bisa menang sampeyan, kita bakal ngomong. Kita bakal njelajah kabeh pilihan sampeyan, nanging ing pungkasan dina, yen ora bisa mbantu sampeyan, kita bakal ngandhani sampeyan.

Kita duwe pengacara sing fokus ing macem-macem aspek hukum. Kita duwe pengacara lisensi New Jersey sing fokus ing Pertahanan Foreclosure, Transaksi Real Estate, bangkrut, Probate, lan Koleksi / Konsolidasi Utang. Kita duwe pengacara lisensi New York sing fokus ing Pertahanan Foreclosure, Transaksi Real Estate, bangkrut, Probate, Hukum Kulawarga lan Koleksi / Gabungan. Yen sampeyan hubungi kita, kita kudu wawancara kanthi ringkes sampeyan kanggo mesthekake yen sampeyan wis sesambungan karo pengacara sing paling bisa mbantu sampeyan babagan masalah sampeyan.

Sampeyan duwe pilihan - TALK TO US

Kita duwe proses langkah 3 kanggo njamin sampeyan bisa mbantu sampeyan, utawa nyetel sampeyan supaya bisa ngobrol karo pengacara liyane kanthi dhaptar fakta sing ringkes babagan kahanan sampeyan. Kita ngerti manawa kita cocog kanggo kabeh wong, nanging kita bakal mbantu sampeyan supaya pengacara sabanjure sampeyan hubungi, sampeyan bisa nampa jawaban sing dibutuhake.

1. Kita bakal ngliwati kabeh masalah legal sing sampeyan adhepi.

2. Kita bakal ngliwati Pertahanan lan Pilihan sing sampeyan duwe.

3. Kita bakal nyiapake dhaptar ringkes kanyatan babagan kahanan sing sampeyan bisa njupuk menyang pengacara liyane yen kita ora cocog karo pengacara sampeyan.

KENE KITA PALING KENCING?

Yen sampeyan kepengin nemokake tim pengacara sing paling apik sing ngerti pirang-pirang bidang hukum ing New Jersey, kita minangka tim pengacara sing berpengalaman sing bakal nganggep sampeyan minangka klien. Kita duwe macem-macem pengacara sing nindakake hukum sing ana hubungane karo Matter Real Estate, Hipotek, Hukum Pertahanan Foreclosure, Modifikasi Pinjaman, Cara Paling Tuku utawa Sade Real Estate, Bakal & Kekuwatan Pengacara, Probate & Estates, Utang Kasihan, Bangkrut Pribadi, lan Bisnis Bangkrut. Kita bakal nglindhungi hak sampeyan nalika makarya minangka tim kanggo menehi pitulung nyata. Pengacara kita ngerti cara kabeh jinis masalah kasebut berinteraksi. Kita bakal nglindhungi privasi manawa sampeyan nelpon ing telpon utawa ngunjungi kita ing salah sawijining Pejabat kanggo konsultasi. Ora preduli kepiye sampeyan milih kontak perusahaan kita, kita bakal milih pilihan sampeyan.

Kita duwe kantor ing Jersey City, NJ tengen saka Hudson County Courthouse; Hackensack, NJ ngubengi sudhut saka Bergen County Courthouse; Freehold, NJ mudhun saka dalan saka Monmouth County Courthouse, Manhattan, NY kanthi situs ing Midtown New York City; lan Brooklyn, NY nyabrang saka Kings County Courthouse sing mudhun ing dalan saka pengadilan bangkrut Brooklyn kanggo ketemu klien. We nawakake konsultasi gratis babagan paling kasus kanggo kabeh masalah pengadilan ing New Jersey lan New York.

Sambungake US lan Kita bakal nggawe 3 BISAN kanggo Sampeyan:

1. Kita bakal ngliwati kabeh masalah legal sing sampeyan adhepi.

2. Kita bakal ngliwati Pertahanan lan Pilihan sing sampeyan duwe.

3. Kita bakal nyiapake dhaptar ringkes kanyatan babagan kahanan sing sampeyan bisa njupuk menyang pengacara liyane yen kita ora cocog karo pengacara sampeyan.

Kita ora njupuk saben kasus sing diwenehake. Yen ora bisa menang sampeyan, kita bakal ngomong. Kita bakal njelajah kabeh pilihan sampeyan, nanging ing pungkasan dina, yen ora bisa mbantu sampeyan, kita bakal ngandhani sampeyan.