Home / Testimoni
Alex S.

Peter lan Veer kalorone wis banget profesional lan cepet nanggepi pitakonan kita. Dheweke ora mung nggawe manawa kita entuk jawaban kanggo pitakonan kita, nanging kawruh sing bener diwenehake kanggo nggawe keputusan sing luwih apik. Banget.

Alic S.

Banget.

William Z.

Aku dianggep kanthi hormat lan tetep dak tetepake ing kasusku. Minangka keputusan sing apik kanggo aku nyewa pengacara saka firma iki. Gedhe lan aku uga bakal menehi saran.

Bernard B.

Y'all nindakake tugas sing dakkarepake lan dakhargaake yen ana wong sing butuh pengacara, aku mesthi dikirim kanggo tenan.

Melissa F.

Kabeh wong sing melu masalah iki saya prihatin banget, ngerti banget lan pengetahuan sing mbantu nggawe aku rumangsa yakin banget kanggo nggawe keputusan. Sampeyan bakal apik karo Patel, Soltis lan Cardenas!

Aida S.

Aku diuripake dening wong liya ing PATEL, SOLTIS lan CARDENAS. Tansah kesusu ing kasusku ya. Keputusan sing paling apik! Pengalamanku sing diwakili dening PATEL, SOLTIS lan CARDENAS mung bisa diterangake minangka "Cepet cepet lan kuat sing dibutuhke kanthi kabutuhan"

Marisol R.

Aku nggawe keputusan paling apik kanggo nyewa Peguam Cardenas lan perusahaan kasebut. Dheweke dadi wong sing paling apik kanggo ngatasi kasusku. Aku bakal ujar manawa Pengacara Cardenas lan tegase bakal dadi advokat kanggo sampeyan lan kasus sampeyan.

Brandon D.

Kulo pengen sing bisa menehi informasi luwih lengkap babagan proses kabeh. Aku kudu njaluk Google lan pengacara ora ngerti sawetara jawaban. Agung

Tiffany H.

Nggumunake. Profesional.

Alfew S.

Dheweke apik, aku bakal nggunakake maneh yen dibutuhake.

Casey F.

Rega cukup lumayan - Pak Soltis tansah mangsuli email lan pitakonku - dheweke pancen mbiyantu lan nggawe proses kasebut gampang. Apik tenan

Edward S.

Temtunipun !!! Layanan banget !!! Nalika aku ujar hukum iki Firm ora mung kanggo aku ... nanging karo aku ... tetep nganyari lan menehi saran apa sing bakal ditindakake. Profesional banget lan Apik banget ing kasusku. Aku seneng banget lan gelem nyaranake firma hukum kanggo kanca-kanca kulawarga. Matur suwun.

Angel G.

Aku dianggep kanthi hormat lan seneng banget karo asil lan layanan.

Rohan V.

Derek Soltis minangka pengacara sing makili aku ing kasusku, lan pancen apik tenan. Dheweke mesthi menehi informasi, banjur mangsuli kabeh pitakonanku, ora cepet-cepet nulungi, lan nggawe aku rumangsa seneng karo apa sing diusahake kuatir sacara umum. Aku seneng banget karo keputusanku supaya bisa nggunakake tenan hukum iki. Aku bakal menehi rekomendasi tenan hukum iki, lan khusus Derek Soltis kanggo sapa wae sing njaluk perwakilan legal ing prekara sing didhaptar. Sampeyan bakal dianggep kanthi hormat, empati, lan sampeyan bakal yakin karo pilihan sing sampeyan pilih amarga sampeyan bakal duwe kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nggawe pilihan sing apik.

Volney V.

Dheweke pancen apik lan makili aku kanthi becik. Aku bakal menehi saran marang.

Nicholas V.

Aku rumangsa keputus gedhe kanggo sampeyan. Kabeh, kalebu kabeh pilihanku, ditata kanthi jelas ing Inggris sing kosong, lan kabeh pitakonanku bakal dijawab kanthi langsung utawa ing sawetara jam, lan aku mesthi dilaporake babagan kabeh. Aku bakal ucapake, aja teka, amarga sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni lan saliyane dadi ahli, duwe ringkes babagan kabeh lan njlentrehake nganggo basa Inggris sing kosong lan ora ana istilah sing sah, lan pitakon sampeyan mesthi dijaluk.

Mohamed E.

Aku dianggep kanthi hormat, tetep dakkirim, lan rumangsa seneng, yen aku njupuk keputusan sing apik kanggo nyewa pengacara iki. Pengacara saya ngurus kabeh detail lan tansah dakpari nganti ngerti lan bisa njupuk keputusan sing pas. Sakabèhé, iku pengalaman sing apik banget lan nyenengake.

Richard F.

Good.

Kathleen M.

Aku dianggep kanthi hormat banget. Aku banget matur nuwun kanggo layanan sing. Fantastic! Apike banget!

Becky Jones Google
Becky Jones - Google Review

Aku langsung muter telpon karo Derek Soltis lan aku kaget lan matur nuwun banget aku nemokake dheweke. Aku duwe pitakonan awal sadurunge aku malah teka lan dheweke mangsuli kanthi temenan. Ora kabeh pengacara bakal jujur ​​yen ana sing kudu diterusake .... nanging Derek banget jujur ​​lan nggawe aku kepenak banget. Aku bakal menehi saran supaya kantor hukum iki adhedhasar obrolan karo Derek. Dheweke apik, jujur, ngucapake, lan sejatine peduli. Saiki aku ngarep-arep ana kedadeyan ing ngendi aku kudu nyewa pengacara amarga aku bakal nyewa Derek. Matur nuwun kanthi sanget kanggo saran Derek! Industri hukum mbutuhake pengacara liyane kaya sampeyan 🙂 Deleng saka Google

Telpon Tombol SaikiTelpon Pengacara Saiki