Home / Anggota Tim/ Derek (DJ) Soltis, Esq., MBA / MS
Derek (DJ) Soltis, Esq.,

Derek (DJ) Soltis, Esq., MBA / MS

Manager Praktek bangkrut - Mitra

Napa aku dadi Pengacara Bangkrut sing fokus ing Ngirit Wong Omah:

Sajrone pirang-pirang taun, aku wis nulungi wong-wong nyimpen omah-omah, njaluk modifikasi utang, nempuh kasus nganti pirang-pirang taun ing pengadilan negara lan federal, mbantu dheweke ngasilake ekuitas ing omah-omah, mlaku wong bangkrut, lan mbangun maneh kredit. (Akeh wong sing mikir manawa ngajokake babagan kebangkrutan bisa ngrusak kredit nalika isih urip, nanging ora ana sing bener. Kita nawakake program kanggo wong sing diarani "Langkah 7 menyang Skor Kredit 720. " Yen sampeyan pengin ndeleng artikel babagan Konsolidasi Utang Konsolidasi Utang Rundingan Versus kebangkrutan, klik ing kene.) Aku duwe pengalaman pribadi karo bidang hukum sing praktek praktikku.

Ing 2005, aku mudhun saka tangga nalika dadi Branch Manager kanggo Kuburan. Aku nylekit sikilku lan nyuwil sikilku. Wolung bedah mengko sajrone taun 7 taun aku mlaku kanthi rawat lan ngombe obat lara saben dinane. (Aleve ngliwati aku dina, nanging aku isih bisa ngomong apa cuaca sing bakal padha adhedhasar adhedhasar jumlah pain ing sikilku.)

Nalika aku disuguhake lan ora bisa mlaku, aku mudhun dening perusahaan. Boten kados dipecat saking padamelan panjenengan supados ndandosi situasi sampeyan. Kaya sing dakkandhakake, "Bab-bab sing ora becik kedadeyan ing wong sing paling apik." Grainger nutup cabang ing saindenging Amerika Serikat lan aku mung salah sawijining ewu wong sing lunga. Saluran siji salaka ing kahanan kasebut yaiku amarga cacatku ing wektu iki, aku bisa ngrundingake paket pamisah sing luwih gedhe tinimbang akeh wong liya saka cabang saya. (Dadi, aku duwe pengalaman kanthi hukum ukum kerja. Mula wiwit saiki aku wis nulungi akeh wong sing ngrundhung paket pamisahan lan nggarap wong liya babagan tuntutan hukum diskriminasi.)

Untunge, aku uga mlebu Sekolah Hukum nalika ana prekara-prekara sing ora bakal. Nanging sayangé, sawise nyuwil sikil, aku diwenehi pitunjuk ala dening pengacara sing kedadeyan dadi Pengacara Kesalahan Pribadi lan kanca kulawarga. Dheweke ngomong yen aku ora duwe kasus. Yen aku wis takon karo pengacara Kecil Pribadi liyane, aku bakal dikandhani manawa aku bisa nuntut pirang-pirang entitas bisnis lan kemungkinan bakal pensiun ing Florida adhedhasar pamukiman. Nanging, aku kerja kanggo nglindhungi hak-hak wong liya lan nggawe manawa ora njaluk saran ala saka pengacara. Ing wektu iki, aku duwe sesambungan banget karo hukum Injeksi Pribadi lan undang-undang Tanggung Jawab Produk.

Nalika ing Sekolah Hukum, aku tuku omah telung kulawarga cedhak sekolahku ing dhaerah sing isih dakkarepake. Kabeh apik nganti aku metu. Ujug-ujug nyewa teka akhir utawa apa ora. Aku ngilangi 5 sajrone rong taun. Penyewan bisa entuk bug, turu ing ruang paling ngisor, nyolong properti sing wis dak simpen ing kono, nggunakake cuci bayi tinimbang kertas jamban sing clogged line tukang jahit kaping pirang-pirang banjir ing ruang paling ngisor, siji nyewo ngganggu penyewa liyane ing bangunan kasebut supaya loro saka lantai liyane ora ana kabar, pengusiran liyane lan telung apartemen kosong, apartemen 2 dipadhakake karo amben amben, ruang paling ngisor banjir, lan dadi sekitar 6 wulan sawise mbayar menyang bank. Bank kasebut pindhah menyang ramalan.

Bangunan lan penyewa wis ngremehake semangatku supaya ora pengin dadi juragan tanah maneh. Aku saiki maca liter karo sikil saka pulih saka nomer 8, nyoba nglamar kerja sepenuh wektu, lan prakiraan mbuwang sirah. Aku nimbang bangkrut, konsolidasi utang, lan negosiasi utang. Nggawe rencanaku lan terus maju.

Derek John Soltis Esq.Nelusuri ulasan 6

Area Laku Inti:

Konsultasi gratis sing kasedhiya kanggo:

  • Cocog Sipil, Cilaka Pribadi, Tanggung Jawab Produk, Tenaga Kerja lan Tenaga Lord Lord Land kalebu kalebet properti Mitchel-Lama ing New York City - Aku jarang njupuk jinis-jinis kasus iki, nanging aku gelem nulungi sampeyan ing arah sing bener.

Education:

  • JD - Hukum Rutgers, Newark NJ
  • MBA ing Sistem Manajemen - Bisnis Internasional, Fordham University, New York, NY - Kepujian: Phi Kappa Phi - Masyarakat Kehormatan Collegiate (dianugerahi ndhuwur 10% kelas.), Beta Gamma Sigma
  • MS, Sistem Informasi lan Komunikasi - Spesialisasi ing Dinamika Sistem Fordham University, New York, NY - Penghormatan: Phi Kappa Phi - Masyarakat Kehormatan Collegiate (dianugerahi ndhuwur 10% kelas.), Beta Gamma Sigma
  • BBA, Sistem Informasi Komputer, Universitas Houston - Downtown - Kehormatan: Cum Laude, semesteran Dekan 6, Beta Gamma Sigma - Masyarakat Kepujian Bisnis

Sadurunge Hukum Praktek:

Sukarelawan:

  • Misi Bowery, New York City, NY
  • Palang Merah Amerika, New York City, NY
  • Guru Hukum Street - Sekolah Menengah Umum Alma E. lan Pusat Tahanan Juvenil County
  • Proyek Advokasi Keganasan Domestik ing Gedung Pengadilan Negeri Essex

Ndhaptar Bar & lisensi

  • Diakoni ing New Bar State New York
  • Distrik Timur Tengah New York
  • Distrik Federal Federal New York
  • Broker Real Estate sing Dilisensi New York

Yen sampeyan pengin ngerti kepiye kerjane bisa dakkandhani, nanging ing pungkasan dina, apa sing cocog karo aku bisa uga ora cocog kanggo sampeyan. Dadi, aku ora bakal menehi sampeyan kabeh rincian amarga saben wong butuh rencana dhewe miturut kahanan dheweke.

Ing pungkasan kabeh, aku pungkasane ngadhepi sadean propertianku. Untunge, aku bisa njaluk bank kanggo setuju karo dodol cendhak kanthi makelar makelar lan tim penjualan cendhak sing njupuk stres sing dakkarepake. Dadi, tinimbang duwe prakiraan ing rekamanku lan nemoni keputusan kekurangan sing bakal ngetutake aku sajrone uripku, aku kerja bareng para investor sing bisa ngalahake bank lan pungkasane tuku properti kasebut sithik tinimbang Aku asline mbayar. Asli bank iki njaluk $ 300,000, nanging adol cendhak pungkasane ngliwati sekitar $ 180,000.

Aku manggon gratis tanpa sewa ing Sekolah Hukum, sinau akeh babagan masalah tuan tanah, dodolan cekak lan real estate umume mbantu nindakake praktik hukum wiwit aku melu masalah kasebut. Wiwit aku ndeleng pirang-pirang wong sing padha karo kahanan kaya aku. Akeh wong sing wis bisa nyimpen omah-omah, wong liya wis adol omah-omah kanggo njupuk ekuitas, wong liya wis adol cendhak omah, lan liya-liyane uga ilang omahe ing lelang amarga ora duwe dhuwit kanggo ngirit omah utawa penghasilan.

Wis pirang-pirang taun, aku nemokake manawa aku seneng mbantu wong-wong supaya utang, lan nyimpen omah-omah. Dadi, 50% praktikku fokus ing pertahanan foreclosure lan relief utang. Liyane 25% darmabakti kanggo nglindhungi aset wong liwat rencana probate utawa karya probate ing pengadilan. Aku kerja kanggo sawetara bisnis sing ana hubungane karo koleksi utang saka bisnis liyane, kebangkrutan 11, lan dodolan real estate komersial. 20% karya liyane saya kasebar ing antarane penyewa tuan rumah, setelan sipil sing ana gandhengane karo cedera pribadi, lan ukum kerja. Aku luwih fokus marang wong tinimbang bisnis utamane nalika ngewangi wong sing nemokake dheweke ana ing papan sing atos lan pilihane mung nggunakake sistem pengadilan.

Publikasi & Penampilan

Sukses sawise Bangkrut
Gawe maneh urip sawise Bangkrut

Telpon Tombol SaikiTelpon Pengacara Saiki