Home / Anggota Tim/ Jason C. Bost, Esq. , MBA
Hukum Kulawarga Brooklyn

Jason C. Bost, Esq. , MBA

New York - Ngatur Mitra

Napa Aku Seneng dadi Pengacara Pertahanan Foreclosure ing New York

Kepercayaan saya kuwat menehi bali, lan nulungi wong-wong sing butuh, terus aku melu program adhedhasar komunitas wiwit miwiti karir akademik 25 taun kepungkur. Sawise sukses ing industri hiburan, makarya karo klien ing pirang-pirang proyek Grammy-nominasi lan pemenang penghargaan Grammy (bio hiburan bisa ditemokake kene), Aku mutusake sekolah maneh lan entuk MBA ing Manajemen Teknologi saka Institut Teknologi New Jersey lan JD (gelar hukum) saka Rutgers School of law ing Newark. Nalika ing Rutger aku sinau lan ketemu karo sawetara wong sing apik banget, telu sing bakal dadi mitra saya ing praktik hukum ing kene Patel, Soltis & Cardenas. Liwat mitra-mitra sing dakkenal karo pertahanan foreclosure lan kanthi cepet nemokake manawa, liwat praktik pertahanan pertahanan New York, aku bisa maneh ngutangi tangan bantuan lan terus kepinginan kanggo "menehi bali" kanggo individu sing butuh .

Klien ing kasus pertahanan foreclosure sing sepisanan sadurunge wis nyewa rong pengacara sing beda kanggo nulungi dheweke nglawan prakiraan kasebut lan sayangé, dheweke pengacara sadurunge gagal menehi pitulung akeh, kanthi bener amarga disalahake, sebagian amarga tumindak ing kasus kasebut . Ora perlu dingerteni, klien iki ora kudu dipercaya pengacara nalika semana. Putrane sedulur wadon sing uga dadi pengacara, dheweke melu dheweke nalika nemoni aku kanggo intake dhisikan, kanggo mesthekake yen layanan tenan kita sah. Sawise nahan aku kanggo nggarap kasus kasebut, aku bisa agresif mbela tumindak tumindak prakiraan kasebut lan aku ngrampungake modifikasi utang kanggo dheweke sing meksa bank mbatalake tumindak foreclosure kasebut lan mbantu klienku njaga omah sing wis kerja keras. tuku. Ora perlu dingerteni, dheweke pancen nyenengake lan luwih matur nuwun! Ora akeh prestasi profesional sing menehi aku bungah banget kanggo mbantu klien ngrampungake tujuan sing ana gandhengane karo omah. Apa dheweke pengin berjuang supaya omah, ngamanake luwih akeh ing omah supaya bisa ngrancang rencana jangka panjang, utawa miwiti proses mitigasi rugi minangka siap kanggo njaga omah utawa adol omah kanthi proses adol, apa wae tujuane klien, berjuang kanggo mbantu dheweke entuk tugas, tugas sing dak rasakake.

Area Laku Kalebu:

  • Hukum hiburan
  • Hukum kulawarga
  • bangkrut
  • Pertahanan Foreclosure
  • Formasi Bisnis (Kanggo Bathi & Non-Bathi)

Pendidikan / Bar Keanggotaan:

  • Rutgers School Law, Newark, JD. '13
  • Institut Teknologi New Jersey, MBA '09
  • Negara Univ. saka New York ing Brockport, BS '07
  • Anggota, New York State Bar
Telpon Tombol SaikiTelpon Pengacara Saiki