Home / Anggota Tim/ Lazaro Cardenas, Esq.
Pengacara Real Estate New Jersey

Lazaro Cardenas, Esq.

Manager Praktisi Real Estate

Napa aku dadi Pengacara Real Estate lan Probet sing fokus kanggo nglindhungi Masa Depan Rakyat Dina iki:

Wiwit ngadegake tenan, aku seneng karo kulawarga. Aku njupuk tugas minangka penasihat kanthi serius lan saya bangga mbantu para kulawarga sing mlaku ngliwati lawang. Saben dina, aku nyoba dadi praktisi sing luwih apik lan menehi pilihan luwih akeh lan saran kanggo para klien, lan iki nggawe aku seneng banget lan minangka salah sawijining pengalaman sing paling nyenengake ing uripku.

Aku uga duwe kabegjan gawé bareng karo rong individu hebat sing bener-bener muji aku lan kalorone duwe watak sopan lan moral sing padha. Dheweke padha seneng banget babagan praktik-praktik dhewe lan pungkasane, iki sejatine entuk manfaat kanggo para klien. Asring masalah klien kita ndemek loro utawa luwih wilayah praktik lan duwe solusi ing omah tanpa kudu melu perusahaan liyane entuk manfaat kanggo klien. Salah sawijining wektu sing paling migunani yaiku ndeleng dampak positif kanggo kabeh kulawarga, lan kepiye asil pakaryan saya tumuju urip sing luwih apik kanggo akeh.

Aku ora ujar yen aku ngerti yen aku bakal dadi pengacara, jebule dalan sekolah sekolah ora diwiwiti nganti suwe. Aku sekolah ing sekolah kuliah lan hukum ing pungkasan 30 lan awal 40. Sampeyan ngerti, aku ora sekolah hukum ing kertu, aku dadi putra petani lan gawe omah lan dadi pengacara ora ana sing dianggep bisa. Nalika bali menyang kuliah ing 2002, tujuanku entuk gelar sarjana lan dadi eksekutif ing perusahaan 100. (Impian 'impian tangga perusahaan sampeyan). Aku wis ana ing jagad perusahaan sajrone prekara sepuluh taun kasebut, lan kedadeyan kaya sing ditindakake dening wong liya.

Nanging, sawise aku ngrampungake gelar sarjana, aku mutusake kanggo nerusake pendhidhikan lan ngerti yen gelar hukum iku sing dakarepake. Iki matur suwun karo dhukungan saka kulawarga lan sawetara kanca sing meksa nindakake sekolah kanthi apikan. Ing wektu sing paling angel, iki minangka salah sawijining keputusan paling apik kanggo uripku lan ngidini aku metu ing roda hamster perusahaan lan ngupayakake semangat sing bener.

Sajrone aku ing kuliah, aku uga bisa melu masalah keadilan sosial. Aku gabung karo organisasi advokasi sing diarani Coalition Latino New Jersey, sing isih dadi anggota, lan nggarap masalah sing ana hubungane karo imigrasi lan hak-hak sipil. Pakaryan kanggo organisasi iki minangka pembuka mripat lan bisa uga bisa dadi pemangkin kanggo sekolah sekolah. Sajrone pakaryan awal ing advokasi, aku ngerti manawa para kekuwatan asring nyalahake jabatane kanggo ngapusi wong sing ora duwe bathi lan ora ana gunane kanggo menehi keuntungan. Coba menehi swara lan menehi saran kanggo wong-wong kasebut minangka alasan aku seneng dadi pengacara.

Area Laku Inti:

Kasuwun

Dipercaya lan Estate

Wills, Kekuwatan Pengacara lan Direktif Medis Lanjut

Real Estate

Konsultasi gratis sing kasedhiya kanggo:

Probate, Real Estate, Prakiraan, Mbalikke Mortgages, Bangkrut, Rugi Mitigasi, lan Perkara Chancery.

Education:

JD - Hukum Sekolah Rutgers, Newark NJ

BA, Ilmu Politik, Rutgers, Universitas College

AA, Administrasi Bisnis, Brookdale Community College

Ndhaptar Bar & lisensi

Diakoni ing New York State Bar

Distrik Federal New Jersey

Telpon Tombol SaikiTelpon Pengacara Saiki