Home / Anggota Tim/ Veer P. Patel, Esq.
Pengacara liyane Veer P. Patel New York

Veer P. Patel, Esq.

New Jersey - Ngatur Mitra
AREA PRAKTOR

bangkrut
Pertahanan Foreclosure
Real Estate

Napa aku dadi Pengacara Pertahanan Foreclosure sing fokus ing Nyimpen Omah Wong:

Wiwit ngadeg ing perusahaan hukum ing Jersey City, Aku wis kerja minangka Pengacara Pertahanan Foreclosure mbantu kulawarga ndandani utawa ngenthengake beban ing papan sing sempit biasane ana hubungane karo NJ Home Foreclosure. Saben dina, aku dadi Lawyer Pertahanan Foreclosure sing luwih apik, sing nawakake luwih akeh pilihan lan saran kanggo para klien ing Ramalan NJ Lien Tax lan Ramalan Hipotek NJ, lan ora bisa dadi luwih seneng karo wilayah kerja. Aku wis duwe kabegjan lan pakurmatan yen duwe mitra sing apik banget sing menehi pujian babagan kepinginan lan praktik dhewe lan iki tegese asil sing luwih apik lan sumber daya liyane kanggo klien kita. Wayah sing paling migunani yaiku ndeleng dampak kanggo kabeh kulawargane, lan kepiye hasil kerjane nyebabake urip sing beda kanggo akeh.

Kepinginan aku kanggo hukum diwiwiti ing kuliah ing Rutgers lan diwiwiti wiwit wiwitan. Sampeyan ngerti, aku ora duwe sekolah hukum ing kertu. Niatku awal yaiku mlebu kuliah ing komunitas lan banjur pindhah menyang Universitas patang taun. Kemungkinan, dadi guru. Aku ora ngerti apa sing dipikirake ing Universitas, utawa apa tegese pendidikan sing luwih dhuwur. Matur nuwun kanggo dhukungan saka sedulur sing khusus sing meksa aku supaya bisa nyawang Rutgers. Aku entuk diakoni liwat Dana Kesempatan Pendidikan - Program EOF (program sing dirancang kanggo menehi sing kalebu latar mburi sing angel ditembak ing pendidikan sing luwih dhuwur). Wayahe aku mlaku menyang kampus, umume kaya lampu murup.

Konsultasi gratis sing kasedhiya kanggo:

  • Prakiraan, Bangkrut, Mitigasi Mundhak. Real Estate, lan Perkara Chancery.

Education:

  • JD - Hukum Rutgers, Newark NJ
  • BA, Ilmu Politik, Rutgers, Universitas College

Ndhaptar Bar & lisensi

Kepiye carane ngowahi dadi Pengacara Pertahanan Pertahanan Baru New Jersey

Aku mbantu nemokake fraternity, dadi presiden pamaréntahan siswa paling enom ing sejarah sekolah Rutgers, lungguh ing komite karo DPRD Negara. Aku malah nulis pidato kanggo Cory Booker (iku crita sing beda!), menehi alamat valedictory kanggo lulusan kelas (delengen kene: https://www.youtube.com/watch?v=4qBdz7oBd7Q), lan prestasi paling gedhe ... aku nemokake bojo ing kelas sosial phycology. (Saiki kita duwe anak pertama ing dalan.)

Sajrone wektu ing Rutgers, aku ngalami transformasi, lan wiwit mikir gedhe! Aku kepengin sinau babagan pimpinan hak-hak sipil, ora mung ing Amerika Serikat, nanging ing luar negeri - iki sing nuwuhake semangatku marang hukum, khusus minangka Pengacara Pertahanan Foreclosure sing nylametake omah-omah. Aku sekolah sekolah hukum lan diwiwiti ing 2009. Ing sekolah, aku miwiti ngenalake ketidakadilan sosial sing dakcritakake ing kene, lan liwat wektu. Elinga aku bakal liwat sekolah hukum sawise resesi gedhe, ndelok triliun mili menyang bank-bank gedhe kanthi ora ana bantuan kanggo mayuta-yuta wong Amerika sing kerja keras sing kelangan omah. penyitaan. Puncak kabeh perkara kasebut nyebabake minatku babagan hukum prakiraan, nggarap kulawarga, dudu bank.

Wayahe aku duwe kesempatan, aku ngomong karo Derek lan Lazaro lan kita mantep tenan iki bebarengan. Tujuane gampang, kerja kanggo wong sing ana ing papan sing sempit, lan nggawe urip ditindakake. Wiwit founding, kita durung katon maneh. Aku bungah yen saben taun kita terus tuwuh, lan saben taun mbantu luwih akeh tinimbang taun kepungkur. Kanthi mitra anyar Jason Bost, misi kita saiki ana ing Brooklyn New York. Nalika kanca-kanca takon apa sing dak lakoni, aku bangga. Aku nulungi wong - ora ana cara sing luwih apik.

Telpon Tombol SaikiTelpon Pengacara Saiki