Контактирајте ги правниците за одбрана на cујорк или Newу Jerseyерси денес.

Адвокатските канцеларии на Пател, Солтис и Карненас имаат одличен правен талент во Newујорк и Newу Jerseyерси, фокусирајќи се на парница за затварање, измени во заемот, банкрот, проба и трансакции со недвижнини во у Jerseyерси. Ако мислите дека можеби ви треба NJујорк за застапување за застапување or NYујорк за разрешување на адвокатите започнете со разговор со еден БЕСПЛАТНО денес. Ние сме фирма со седиште во семејството која се фокусира на услуга на поединци и на нивните деловни активности. Без разлика дали ви треба одбрана за затварање во Yorkујорк или Newу ерси или на вашето семејство Вил. Имаме правно знаење и професионалност за вас. Првиот чекор за надминување на кој било проблем е да разберете дека имате опции. Разговарајте со адвокат денес за сите ваши опции.

ДАЛИ ИЗБОРИТЕ - РАБОТЕТЕ ДА НАС ДЕНЕС !!

НАШИТЕ УСЛУГИ

ДАМА АТТОРНИЈА ПРЕГЛЕДИТЕ ВАШИОТ опции со вас БЕСПЛАТНО

Контактирајте нè и ќе направиме 3 работи за вас:

Ние не ги преземаме секој случај што сме презентирани. Ако не можеме да победиме за вас, ќе ви кажеме. Ние ќе ги истражиме сите ваши опции, но на крајот на денот, ако не можеме да ви помогнеме, ќе ви кажеме.

Имаме адвокати кои се фокусираат на различни аспекти на законот. Имаме лиценцирани адвокати од Jerseyу Jerseyерси кои се фокусираат на одбрана на запленување, трансакции со недвижнини, банкрот, проба и наплата / консолидација на долгови. Имаме лиценцирани адвокати од Yorkујорк, кои се фокусираат на одбрана на Foreclosure, трансакции со недвижнини, банкрот, проба, семејно право и наплата / консолидација на долгови. Кога не контактирате, ќе треба да накусо ве интервјуираме за да се осигурате дека сте поврзани со адвокатот што може најдобро да ви помогне во врска со вашата работа.

ДАЛИ ИЗБОРИ - РАБОТЕТЕ ДА ДЕНЕС НАС

Имаме процес на чекор 3 за да се осигураме дека можеме да ви помогнеме или да ве поставиме да разговарате со друг адвокат со концизен список на факти што ја опфаќаат вашата ситуација. Ние разбираме дека сме соодветни за сите, но ние ќе ви помогнеме така што следниот адвокат со кој ќе контактирате, можете да имате право на одговори што ви се потребни.

100% фокусиран на вашиот случај

99

Задоволни клиенти

99

Хипотека изменета

99

Отпуштен долг на стечај

99

Работа на про боно часови

Клиент сведоштва

Питер и Веер двајцата беа многу професионални и навремено со одговорите на нашите прашања. Тие не само што се погрижија да го добиеме одговорот на нашите прашања, туку беа дадени точните знаења за да се донесе подобра одлука. Одлично.

ЗОШТО СМЕ НАЈДОБРИ?

Ако сте во потрага да го пронајдете најдобриот тим на адвокати кои разбираат повеќе области на закон во Newу Jerseyерси, ние сме тим на искусни адвокати кои ќе ве третираат како клиент. Имаме повеќе адвокати кои практикуваат закон поврзан со прашања од недвижнини, хипотеки, закон за одбрана на забрана, модификација на заем, најдобри начини за купување или продажба на недвижен имот, волја и овластувања, адвокат и имот, проба и имот, олеснување на долгови, личен банкрот и бизнис Банкрот. Ние ќе ги заштитиме вашите права, бидејќи работиме како тим за да ви обезбедиме вистинска помош. Нашите адвокати ги разбираат начините на кои комуницираат сите овие типови работи. Ние ќе ја заштитиме вашата приватност без разлика дали ќе ни се јавите на телефон или ќе не посетите во една од нашите канцеларии за консултација. Без разлика како ќе изберете да контактирате со нашата фирма, ние ќе ги надминеме вашите опции.

Имаме канцеларии во Jerseyерси Сити, NJу ерси, преку судот во Хадсон округот; Хакензак, NJујорк околу аголот од судот суд во округот Берген; Фолдел, downујорк, по улицата од округот Монмут, суд во Менхетн, NYујорк со локација во градот Мидтаун Newујорк; и Бруклин, NYујорк преку Судскиот двор на Кингс, кој се наоѓа на улицата од судот за стечај во Бруклин, за да се сретне со нашите клиенти. Ние нудиме бесплатни консултации за повеќето случаи за сите судски прашања во Newу Jerseyерси и Newујорк.

Ве молиме контактирајте не на (844) 533-3367 или испратете ни е-пошта на [Email заштитени]

Верувајте го нашето искуство да им служи на сите ваши правни и финансиски потреби во 2018 и пошироко. Нашата фирма е посветена да ви помогнеме.

Контактирајте нè и ќе направиме 3 работи за вас:

1 Ние ќе ги надминеме сите правни проблеми со кои се соочувате. 2 Ние ќе ги надминеме одбраните и опциите што ги имате. 3 Ние ќе подготвиме концизен список на факти за вашата состојба што можете да им ги земете на другите адвокати, ако не сме добри како вашите адвокати.

Ние не ги преземаме секој случај што сме презентирани. Ако не можеме да победиме за вас, ќе ви кажеме. Ние ќе ги истражиме сите ваши опции, но на крајот на денот, ако не можеме да ви помогнеме, ќе ви кажеме.

Контактирајте сега за сесија за бесплатна стратегија

Загарантирана е приватноста 100%

Канцелариски локации

Канцеларија на градот Jerseyерси:

574 Ave. Newark
Апартман 307, Jerseyерси Сити, NJу ерси 07306

Телефон: (844) 533-3367

Кликнете за да ја активирате мапата

Кабина за канцелариски простор:

52 Main Street
Горе, Хакензак, Xу ерси 07601

Телефон: (844) 533-3367

Кликнете за да ја активирате мапата

Канцеларија за слободен интерес:
(По именување)

1 Broad Street
Пакет 9, Фолдерхолд, Xу ерси 07728

Телефон: (844) 533-3367

Кликнете за да ја активирате мапата

Канцеларија во Бруклин:

26 Court Street
Апартман 2511, Бруклин, NYујорк 11242

Телефон: (844) 533-3367

Кликнете за да ја активирате мапата

Градска канцеларија во Newујорк:

1401 Блонел
Бронкс, NYујорк 10461

Телефон: (844) 533-3367

Кликнете за да ја активирате мапата

Канцеларија во Newуарк:
(По именување)

89 Св. Маркет, 4-ти кат,
Newark NJ 07102

Телефон: (844) 533-3367

Кликнете за да ја активирате мапата
Јавете се на копчето сегаЈавете се на адвокатот сега