POLITIKA E PRIVATËSISË
Azhurnimi i fundit janar 10, 2018
Zyrat Ligjore të Patel, Soltis & Cardenas ("ne" ose "ne" ose "tonë") respektojnë privatësinë e përdoruesve tanë ("përdoruesi" ose "ju"). Kjo Politikë e Privatësisë shpjegon se si ne mbledhim, përdorim, zbulojmë dhe ruajmë informacionin tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit www.focusedlaw.com duke përfshirë çdo formë tjetër mediatike, kanalin e mediave, faqen e internetit celular, ose aplikacionin celular të lidhur ose të lidhur me të (kolektivisht, " Site "). Ju lutemi lexoni me kujdes këtë Politikë të Privatësisë. NSE NUK KENI PREER MARRDHNI ME KUSHTET E K PTU POLITIK PR PRIVACY, JU LUTEM NUK KENI ASHT SITIN.
Ne rezervojmë të drejtën të bëjmë ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë dhe për çfarëdo arsye. Ne do t'ju njoftojmë për çdo ndryshim duke azhurnuar datën "Rishikuar" të kësaj Politike të Privatësisë. Do ndryshim ose modifikim do të jetë efektiv menjëherë pas postimit të Politikës së Rinovuar të Intimitetit në sit, dhe ju hiqni dorë nga e drejta për të marrë një njoftim specifik për secilin ndryshim ose modifikim të tillë. Ju inkurajohen të rishikoni periodikisht këtë Politikë të Privatësisë për të qëndruar të informuar për azhurnimet. Ju do të konsideroheni se jeni bërë të vetëdijshëm, do t'i nënshtroheni dhe do të konsiderohet se keni pranuar ndryshimet në çdo politikë të rishikuar të privatësisë nga përdorimi juaj i vazhdueshëm i sitit pas datës së postimit të kësaj Politike të Rishikuar të Privatësisë.
MBLEDHJA E INFORMACIONIT TUAJ
Ne mund të mbledhim informacione për ju në mënyra të ndryshme. Informacioni që mund të mbledhim në sit përfshin:
Të dhëna personale
Informacione personalisht të identifikueshme, të tilla si emri juaj, adresa e transportit, adresa e emailit, dhe numri i telefonit, dhe informacioni demografik, të tilla si mosha, gjinia, vendlindja dhe interesat, që ju na i jepni vullnetarisht kur të regjistroheni në sit ose kur zgjidhni të merrni pjesë në aktivitete të ndryshme që lidhen me Faqen, të tilla si bordet e bisedave në internet dhe mesazhet. Ju nuk keni asnjë detyrim të na ofroni informacione personale të çfarëdo lloji, megjithatë refuzimi juaj për ta bërë këtë mund t'ju pengojë të përdorni disa veçori të sitit.
Të dhëna derivative
Informacioni i serverëve tanë grumbullon automatikisht kur të hyni në sit, të tilla si adresa juaj e IP, lloji i shfletuesit tuaj, sistemi juaj operativ, koha e hyrjes dhe faqet që keni parë direkt para dhe pas hyrjes në sit.
Të dhënat financiare
Informacione financiare, siç janë të dhënat në lidhje me mënyrën tuaj të pagesës (p.sh. numri i vlefshëm i kartës së kreditit, marka e kartelës, data e skadimit) që mund të mbledhim kur blini, porositni, ktheni, shkëmbeni ose kërkoni informacione rreth shërbimeve tona nga faqja. Ne ruajmë vetëm shumë të kufizuara, nëse ka, informacione financiare që mbledhim. Përndryshe, të gjitha informacionet financiare ruhen nga procesori ynë i pagesave, PayPal, LawPay, dhe ju inkurajoni të rishikoni politikën e tyre të privatësisë dhe t'i kontaktoni ato drejtpërdrejt për përgjigje të pyetjeve tuaja.
Të dhëna nga Rrjetet Sociale
Informacioni i përdoruesit nga faqet e rrjeteve sociale, të tilla si Facebook, Google+, Twitter, përfshirë emrin tuaj, emrin e përdoruesit të rrjetit shoqëror, vendndodhjen, gjininë, datën e lindjes, adresën e postës elektronike, foton e profilit dhe të dhënat publike për kontakte, nëse e lidhni llogarinë tuaj me të tilla rrjete sociale.
PERDORIMI I INFORMACIONIT TUAJ
Pasja e një informacioni të saktë në lidhje me ju na lejon t'ju ofrojmë një përvojë të qetë, efikase dhe të personalizuar. Në mënyrë të veçantë, ne mund të përdorim informacionin e mbledhur në lidhje me ju përmes faqes për të:
● Krijoni dhe menaxhoni llogarinë tuaj.
● Rritja e efikasitetit dhe funksionimit të sitit.
● Monitoroni dhe analizoni përdorimin dhe tendencat për të përmirësuar përvojën tuaj me Faqen.
● Kryeni aktivitete të tjera biznesi sipas nevojës.
● Kërkoni feedback dhe të kontaktoni me ju në lidhje me përdorimin tuaj të sitit.
● Përgjigjuni kërkesave të produkteve dhe shërbimeve të klientit.
● Lejoni shkarkimin e librave elektronikë
SHPALLJA E INFORMACIONIT TUAJ
Ne mund të ndajmë informacionin që kemi mbledhur për ju në situata të caktuara. Informacioni juaj mund të zbulohet si më poshtë:
Me ligj ose për të mbrojtur të drejtat
Nëse besojmë se lëshimi i informacionit për ju është i nevojshëm për t'iu përgjigjur procesit ligjor, për të hetuar ose korrigjuar shkeljet e mundshme të politikave tona, ose për të mbrojtur të drejtat, pronën dhe sigurinë e të tjerëve, ne mund të ndajmë informacionin tuaj ashtu siç lejohet ose kërkohet nga çdo ligj, rregull apo rregullore në fuqi. Kjo përfshin shkëmbimin e informacionit me subjektet e tjera për mbrojtjen e mashtrimit dhe uljen e rrezikut të kredisë.
Postime në internet
Kur postoni komente, kontribute ose përmbajtje tjetër në sit, postimet tuaja mund të shihen nga të gjithë përdoruesit dhe mund të shpërndahen publikisht jashtë sitit në vazhdimësi.
Kontaktet e mediave sociale
Nëse lidheni me Sajtin përmes një rrjeti social, kontaktet tuaja në rrjetin social do të shohin emrin tuaj, foton e profilit dhe përshkrimet e veprimtarisë tuaj.
Palët e Treta
Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me reklamuesit dhe investitorët me qëllim të kryerjes së analizave të përgjithshme të biznesit. Ne gjithashtu mund të ndajmë informacionin tuaj me palë të treta për qëllime të marketingut, siç lejohet me ligj.
Shitje ose Falimentim
Nëse ne riorganizojmë ose shesim të gjithë ose një pjesë të pasurive tona, i nënshtrohemi bashkimit, ose fitohen nga një entitet tjetër, ne mund të transferojmë informacionin tuaj tek entiteti pasardhës. Nëse ne dalim nga biznesi ose falimentojmë, informacioni juaj do të ishte një aktiv i transferuar ose i fituar nga një palë e tretë. Ju e pranoni që transferime të tilla mund të ndodhin dhe se transferuesi mund të refuzojë angazhimet e nderit që kemi bërë në këtë Politikë të Privatësisë.

Ne nuk jemi përgjegjës për veprimet e palëve të treta me të cilët ju ndajnë të dhëna personale ose të ndjeshme, dhe ne nuk kemi asnjë autoritet për të menaxhuar ose kontrolluar kërkesat e palëve të treta. Nëse nuk dëshironi të merrni korrespodencë, postë elektronike ose komunikime të tjera nga palë të treta, jeni përgjegjës të kontaktoni direkt me palën e tretë.

TEKNOLOGJET E TRAJTIMIT
Analiza e faqeve në internet
Ne gjithashtu mund të jemi partnerë me shitësit e palëve të treta të zgjedhura, të tilla si Google Analytics, për të lejuar ndjekjen e teknologjive dhe shërbimeve të rivendosjes në Siti përmes përdorimit të cookies të palëve të para dhe cookies të palëve të treta, për të, midis të tjerave, të analizojmë dhe gjurmojmë përdoruesit. përdorimi i faqes, përcaktoni popullaritetin e përmbajtjes së caktuar dhe kuptoni më mirë veprimtarinë në internet. Duke hyrë në sit, ju pranoni mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj nga këta shitës të palëve të treta. Ju inkurajohen të rishikojnë politikën e tyre të intimitetit dhe t'i kontaktoni ata drejtpërdrejt për përgjigje të pyetjeve tuaja. Ne nuk i transferojmë informacionet personale këtyre shitësve të palëve të treta. Sidoqoftë, nëse nuk doni që ndonjë informacion të mblidhet dhe përdoret duke ndjekur teknologjitë, mund të vizitoni shitësin e palëve të treta ose Mjeti Optimizues i Nismës për Reklamim në Rrjet or Zgjedhja e mjetit të Aleancës së Reklamimit Dixhital.

Duhet të jeni të vetëdijshëm që marrja e një kompjuteri të ri, instalimi i një shfletuesi të ri, azhurnimi i një shfletuesi ekzistues ose fshirja ose ndryshimi i skedarëve të cookies të shfletuesit tuaj, gjithashtu mund të pastrojnë disa cookie të zgjedhura, programe shtesë ose cilësime.

WEBITET E TRET-PJES
Sajti mund të përmbajë lidhje me faqet e internetit të palëve të treta dhe aplikacione me interes, përfshirë reklama dhe shërbime të jashtme, që nuk janë të lidhur me ne. Pasi të keni përdorur këto lidhje për të lënë sitin, çdo informacion që u jepni këtyre palëve të treta nuk është i mbuluar nga kjo politikë e privatësisë, dhe ne nuk mund të garantojmë sigurinë dhe privatësinë e informacionit tuaj. Para se të vizitoni dhe të jepni çdo informacion në ndonjë faqe në internet të palëve të treta, duhet të informoni veten për politikat dhe praktikat e intimitetit (nëse ka) të palës së tretë përgjegjëse për atë faqe në internet, dhe duhet të ndërmarrin ato hapa të nevojshëm për të, në diskrecionin tuaj, të mbroni intimitetin e informacionit tuaj. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen ose intimitetin dhe praktikat e politikave të sigurisë së palëve të treta, përfshirë faqet e tjera, shërbimet ose aplikacionet që mund të lidhen me ose nga Sajti.
GOOGLE MAPS
Kjo faqe interneti përdor API të Hartave Google. Mund të gjeni Kushtet e Shërbimit të API të Hartave Google këtu. Për të kuptuar më mirë Politikën e Intimitetit të Google, ju lutemi referojuni kësaj lidhje.

Duke përdorur Implementimin tonë të API të Hartave, ju pranoni të bindeni nga Kushtet e Shërbimit të Google.

SIGURIA E INFORMACIONIT TUAJ
Ne përdorim masa të sigurisë, administrative, teknike dhe fizike për të ndihmuar në mbrojtjen e informacionit tuaj personal. Ndërsa kemi ndërmarrë hapa të arsyeshëm për të siguruar informacionin personal që ju na jepni, ju lutemi të keni kujdes që përkundër përpjekjeve tona, asnjë masë sigurie nuk është e përsosur ose e padepërtueshme, dhe asnjë metodë e transmetimit të të dhënave nuk mund të garantohet kundër çdo përgjimi ose lloji tjetër të keqpërdorimit. Informationdo informacion i zbuluar në internet është i ndjeshëm ndaj përgjimeve dhe keqpërdorimeve nga palët e paautorizuara. Prandaj, ne nuk mund të garantojmë siguri të plotë nëse siguroni informacione personale.
POLITIKA P FORR F CHMIJT
Ne nuk dimë me vetëdije informacione nga ose tregtojmë për fëmijë nën moshën 13. Nëse bëheni të vetëdijshëm për ndonjë të dhënë që kemi mbledhur nga fëmijët nën moshën 13, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë.
KONTROLIMET P FORR T F DHNAT TREGTUESHME-JO-TRACK
Shumica e shfletuesve të internetit dhe disa sistemeve operative të lëvizshme përfshijnë një veçori Do-Not-Track ("DNT") që mund të aktivizoni për të sinjalizuar preferencën tuaj të intimitetit për të mos pasur të dhëna në lidhje me aktivitetet tuaja të shfletimit në internet të monitoruara dhe mbledhura. Asnjë standard uniform i teknologjisë për njohjen dhe zbatimin e sinjaleve DNT nuk është përfunduar. Si i tillë, ne aktualisht nuk iu përgjigjemi sinjaleve të shfletuesit DNT ose ndonjë mekanizmi tjetër që automatikisht komunikon zgjedhjen tuaj për të mos u gjurmuar në internet. Nëse është miratuar një standard për ndjekjen në internet që duhet ta ndjekim në të ardhmen, ne do t'ju informojmë për atë praktikë në një version të rishikuar të kësaj Politike të Privatësisë.
Opsione Lidhur me Informacionin Tuaj
Informacioni i llogarisë
Në çdo kohë mund të rishikoni ose ndryshoni informacionin në llogarinë tuaj ose të përfundoni llogarinë tuaj duke:
● Identifikimi në cilësimet e llogarisë së përdoruesit dhe azhurnimi i llogarisë së përdoruesit.
Kontaktoni me ne duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë.
Me kërkesën tuaj për të ndërprerë llogarinë tuaj, ne do të çaktivizojmë ose fshijmë llogarinë dhe informacionin tuaj nga bazat e të dhënave aktive. Sidoqoftë, disa informacione mund të ruhen në dosjet tona për të parandaluar mashtrimet, problemet e zgjidhjes, të ndihmojnë me çdo hetim, të zbatojnë Kushtet tona të përdorimit dhe / ose të respektojnë kërkesat ligjore.
Email dhe komunikime
Nëse nuk dëshironi të merrni korrespondencë, postë elektronike ose komunikime të tjera nga ne, mund të hiqni dorë nga:
● Duke vërejtur preferencat tuaja në kohën kur regjistroni llogarinë tuaj në sit.
Kontaktoni me ne duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë.
Nëse nuk dëshironi të merrni korrespodencë, postë elektronike ose komunikime të tjera nga palë të treta, jeni përgjegjës të kontaktoni direkt me palën e tretë.
T R DREJTAT E PRIVACIS C CALIFORNIA
Seksioni 1798.83 i Kodit Civil në Kaliforni, i njohur gjithashtu si ligji "Shine The Light", lejon përdoruesit tanë që janë banorë të Kalifornisë të kërkojnë dhe marrin nga ne, një herë në vit dhe falas, informacione për kategoritë e informacionit personal (nëse ka) ne u zbulohet palëve të treta për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë dhe emrat dhe adresat e të gjithë palëve të treta me të cilët kemi ndarë informacione personale në vitin kalendarik menjëherë paraprak. Nëse jeni banor i Kalifornisë dhe dëshironi të bëni një kërkesë të tillë, ju lutemi paraqisni kërkesën tuaj me shkrim tek ne duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë.
Nëse jeni nën moshën 18 vjeç, banoni në Kaliforni dhe keni një llogari të regjistruar në Sajt, ju keni të drejtë të kërkoni heqjen e të dhënave të padëshiruara që publikoni publikisht në Sajt. Për të kërkuar heqjen e të dhënave të tilla, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë, dhe përfshini adresën e postës elektronike që lidhet me llogarinë tuaj dhe një deklaratë që banoni në Kaliforni. Ne do të sigurohemi që të dhënat nuk shfaqen publikisht në sit, por ju lutemi kini parasysh që të dhënat mund të mos hiqen plotësisht ose gjithëpërfshirëse nga sistemet tona.
NA KONTAKTONI
Nëse keni pyetje ose komente në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë, ju lutemi na kontaktoni në:
Zyrat Ligjore të Patel, Soltis & Cardenas
574 Newark Ave, Suite 307
Jersey City, NJ 07306
SHBA
(973) 200 1111-
(866) 212 4111-