Kushtet e shërbimit për Focusedlaw.com

Informacioni që merrni në këtë sit nuk është, as nuk synohet të jetë, këshillë juridike. Ne jemi avokatë, megjithatë, ne nuk jemi avokatët tuaj derisa të nënshkruani një marrëveshje mbajtësi me ne. Ju duhet të këshilloheni me një avokat për këshilla në lidhje me situatën tuaj individuale, mos përdorni atë që ju gjeni në internet si bazën tuaj për mbrojtje. Ju lutemi na kontaktoni me çdo pyetje. Ne mirëpresim thirrjet tuaja telefonike, letrat dhe posta elektronike. Kontaktimi me ne nuk krijon një marrëdhënie avokat-klient. Ju lutemi mos na dërgoni informacione konfidenciale deri sa të jetë krijuar një marrëdhënie avokat-klient dhe ne kërkojmë informacionin. Shtë e mundur që ne mund të jemi duke përfaqësuar palën tjetër për çfarëdo çështje që hasni. Të gjitha dëshmitë në këtë sit janë marrë nga Shqyrtime të Google dhe Yelp. Nëse dëshironi referenca, ju lutemi dërgoni me email kërkesën tuaj [Email mbrojtur] dhe ne mund t'ju ofrojmë shumëfish.

Ne jemi një firmë ligjore për mbrojtjen e konsumatorit në New Jersey dhe New York, Pasuri të Patundshme, Ligji i Familjes, dhe Firma ligjore e provës

Ne përqëndrohemi të ndihmojmë familjet dhe bizneset e vogla.

Kjo faqe është një reklamë