Avokat i pasurive të patundshme në New Jersey

Ekipi ynë është i përkushtuar për të bërë të gjitha transaksionet tuaja të pasurive të patundshme sa më të qetë dhe sa më pa stres të jetë e mundur. Blerja e një shtëpie është zakonisht investimi më i shtrenjtë që një person bën në jetën e tyre. Duke pasur një NJ Avokat i pasurive të paluajtshme mund ta bëjë procesin shumë më pak stresues. Ne mundemiAvokat i pasurive të paluajtshme NJ mund të ndihmojë me të gjitha nevojat tuaja sigurohuni që nuk po harroni asgjë dhe nuk po përfitoni nga askush me të cilin merreni. Para se të zgjidhni një avokat të pasurive të patundshme në New Jersey, ju rekomandojmë që të kërkoni të shihni një mostër HUD-1 nga avokati për të siguruar që nuk po nguteni me tarifa të fshehura nga firma ligjore.

Nëse po mendoni të investoni, ne mund t'ju ndihmojmë të formoni një New Jersey Trust ose New Jersey LLC për të mbrojtur pasuritë tuaja. Ne jemi këtu për t'ju përfaqësuar.

Ne i ndihmojmë klientët tanë me:

  • Shitjet në shtëpi përmes New Jersey dhe New York
  • Blerjet në shtëpi përmes New Jersey dhe New York
  • Mbylljet ana e blerësit
  • Mbyllja anësore e shitësit
  • Shitje të shkurtra në NJ
  • Sh.PK dhe formimi i besimit

Në New Jersey dhe New York nuk është e detyrueshme të kesh një avokat kur blen ose shet pasuri të paluajtshme, por zakonisht është një ide e mirë. Shihni këtë artikull të New York Times për arsye. Artikulli i New York Times: Caseështja për punësimin e një avokati. Ne kemi zyra në New Jersey, dhe shpella Avokatët tanë të pasurive të patundshme kanë mbajtur mbyllje në çdo qark në New Jersey. Shumë herë, si shitës nuk keni pse të merrni pjesë në mbyllje dhe mund të mbylleni me postë. Theshtë blerësit që normalisht duhet të marrin pjesë në mbyllje për t'u regjistruar në të gjitha dokumentet për hipotekat dhe të ngjashme.

Na kontaktoni në (973) 200-1111 ose na dërgoni me email në [Email mbrojtur]

Lini një Përgjigju

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.