Ballina / Burimet shtesë të avokatit

Burimet e avokatit

Nëse jeni duke kërkuar avokatë jashtë zonës së New Jersey dhe New York ose keni nevojë për një specialist në New Jersey dhe New York, ju sugjerojmë të provoni avokatët e mëposhtëm për nevojat tuaja.

Nju Jork

Arizona
emër Adresa Praktika e Ligjit
Julie A. LaBenz - Ligji LaBenz, PLLC [Email mbrojtur] Rruga e shtetit 6560 179, Suite 100, Sedonad, AZ 86351 Pasuritë e paluajtshme, dëmtimet personale, planifikimi i pasurisë dhe prova
Arkansas
emër Adresa Praktika e Ligjit
Eldon Cripps [Email mbrojtur] - Firma Ligjore e Cripps Kutia PO 237, Bentonville, AR 72712 - (479) 273-9026 Ligji Familjar, Prova dhe Provat Ndihmëse
Kaliforni
emër Adresa Praktika e Ligjit
Gordon Baker [Email mbrojtur] - R. Gordon Baker, Jr., Avokat i Ligjit, APC 1850 Mt. Blloku Diablo. Ste. 630, Walnut Creek, CA 94596 Planifikimi / Prova e Pasurive - Gordon Baker ka siguruar planifikimin e pasurive dhe taksave, administrimin e besimit dhe shërbimet e provave për pronarët e biznesit, profesionistët, investitorët e pasurive të patundshme dhe klientët e tjerë individualë për më shumë se 30 vjet. Praktika e tij përfshin formimin e besimit dhe çështjet e administrimit, çështjet e provave, planifikimin dhe zbatimin e transaksioneve të biznesit dhe përfaqësimin në polemika për dhuratat dhe pasuritë. Z. Baker ka një përvojë të gjerë në hartimin dhe administrimin e besimeve dhe subjekteve të biznesit në pronësi të familjes dhe këshillimin dhe përfaqësimin e besimtarëve dhe përfituesve në çështjet e administrimit të besimit.

Gordon është çertifikuar si specialist në Ligjin e Planifikimit të Pasurive, Mirëbesimit dhe Provës nga Bordi i Shtetit i Kalifornisë, Bordi i Specializimit Ligjor në Kaliforni. Me përvojë mbi 30 vjet, ai vazhdimisht është caktuar një Super Lawyer® i Kalifornisë Veriore në fushën e planifikimit të pasurive dhe është vlerësuar si një nga avokatët më të mirë të planifikimit të pasurive 100 në Kaliforninë Veriore nga San Francisco Magazine. Ai ka një LLM (Master i Ligjeve dhe Letrave), një gradë pasuniversitare në ligjin e taksave.

Joel A. Harris - Zyrat e Ligjit të Joel A. Harris [Email mbrojtur] 511 W 3rd Street, Antioch, CA 94509 Planifikimi i Pasurive / Provat - Ne jemi te specializuar në planifikimin e pasurive, besimin dhe ligjin e provave për klientët në Kaliforninë Veriore. Ne trajtojmë çështjet e provave në të gjithë Kaliforninë.

Zyrat tona janë të vendosura në Antioki, Walnut Creek dhe Concord. Joel është edhe një Specialist i ifiedertifikuar i Avokatëve të Shtetit në Ligjin për Planifikimin e Pasurive, Trustin dhe Ligjin e Provës dhe është gjithashtu një Super Avokat i Përvjetshëm në Kaliforni; e njohur nga një firmë e pavarur të jetë ndër kryesoret 5% në fushën e tij për aftësi dhe shërbim.

Elisabeth Kempe-Olinger [Email mbrojtur] - Zyra Ligjore e Elisabeth Kempe-Olinger 1200 Nevada Street, Suite 101, Redlands, CA 92374
(909) 824 2777-
Planifikimi i Pasurive dhe Provat -
Valerie A. Fuqitë Smith, Esq. [Email mbrojtur] - SBEMP, LLP 1800 E. Way Tahquitz Canyon Way, Palm Springs, CA 92262
(760) 322 2275-
Aftësia e kufizuar, Administrimi i Mirëbesimit, Nevojat Speciale, Ligji i Pleqve, Planifikimi i Pasurive dhe Provat
Kolorado
emër Adresa Praktika e Ligjit
Donald Eby [Email mbrojtur] - Robinson dhe Henry, PC 900 Castleton Rd. Ste 200, Castle Rock, Colorado 80108 - (303) 688-0944 Ligji Familjar, Planifikimi i Pasurive dhe Provat e paluajtshme,
Lëndimi personal, paaftësia, ligji tatimor, mbrojtja penale, falimentimi dhe procesi gjyqësor civil
Delaware
emër Adresa Praktika e Ligjit
Daniel T. Crossland [Email mbrojtur]- Crossland Heinle & Bryde, LLC 724 Yorklyn Road, Suite 100, Stone Mill, DE 19707
(302) 239 3700-
Pasuritë e paluajtshme, planifikimi i pasurive të paluajtshme dhe prova, LLC, përfshirja, biznesi, ligji i të moshuarve, Medicaid
Edward Rosenthal [Email mbrojtur] - Rosenthal, Monhait & Goddess, PA 919 Street Market North, Wilmington, Delaware 19801 Planifikimi dhe Prova e Pasurive, Pasuritë e Patundshme
Gjeorgji
emër Adresa Praktika e Ligjit
Elena Sanchez-Curtis [Email mbrojtur] - Edvard & Curtis, LLC 270 East Main Suite C, Canton, Georgia 30114 E Drejta Familjare, Planifikimi i Pasurive dhe Provat, Lëndimi Personal, Municipalështjet Komunale, E Drejta e Biznesit, E Drejta e Pronave - Ne jemi avokatë gjyqësorë që praktikojnë në vend për një total të kombinuar më shumë se vjet 50.
Illinois
emër Adresa Praktika e Ligjit
Ronald W. Arbeiter [Email mbrojtur] - Zyrat e Ligjit Arbeiter 1019 St. St., PO Box 367, Chester, Illinois 62233
(618) 826 2369-
Planifikimi i Pasurive dhe Provat, Pasuritë e Patundshme dhe Sigurimi i Titullit
Neil S Zweiban [Email mbrojtur] - Firma Ligjore e Neil S Zweiban, me Aktrim 3255 N Arlington Heights Road, Suite 507, Arlington Heights, Illinois 60004 Planifikimi i Pasurive / Provat, Pasuritë e Patundshme, Ligji i Transaksioneve - Ne jemi një firmë që përqendrohet në Planifikimin e Pasurive, Provat, Pasuritë e Paluajtshme dhe transaksionet tregtare të lidhura. Ne u kemi shërbyer nevojave ligjore ose klientëve tanë në zonën më të madhe të Chicagoland që nga 1992. Firma është e përshtatshme të vendosura në dy zyra për të shërbyer dhe përfaqësuar klientët në gjykatat e Qarkut Cook, Lake County, Dupage Cook, McHenry County dhe Kane County.
Indiana
emër Adresa Praktika e Ligjit
Andrew B. Miller - Starr Austen & Miller 201 Rruga e Tretë Jugore, Logansport, N X 46947
(574) 722 6676-
Ligji mbi familjen, pasuritë e paluajtshme, dëmtimi personal, arbitrazhi / proceset gjyqësore të letrave me vlerë, veprimet e klasës së konsumatorit, planifikimi i pasurisë dhe prova
Kentucky
emër Adresa Praktika e Ligjit
Larry Një Ashlock [Email mbrojtur] - Plletë e Grupit Ligjor Ashlock 236 W. Dixie Ave, Elizabethtown, KY 42701 Planifikimi / Prova e Pasurive, Pasuritë e Patundshme, Lëndimet personale, Kompensimi i punëtorit, aftësia e kufizuar
Tracy Blevins [Email mbrojtur] - Ligji për Blevins 400 Richmond Road në Veri, Suite C, Berea, KY 40403
(859) 985 5410-
Pasuri të paluajtshme, lëndime personale, planifikim pasurie dhe prova - Vendet: Madison, Rockcastle, Estill, Garrard, Jackson
Luiziana
emër Adresa Praktika e Ligjit
Theodore Vicknair [Email mbrojtur] - Firma Juridike Vicknair, LLC 3112 Jackson Street, Alexandria, LA 71301 Planifikimi / Prova e Pasurive, Ligji i Taksave, Ligji i Pleqve - Ted Vicknair, Presidenti i Firma Ligjore Vicknair, LLC, ndihmon individët, familjet dhe bizneset të planifikojnë për të ardhmen duke ndihmuar në krijimin dhe ruajtjen e pasurisë dhe mbrojtjen e pasurive.

Ted është një Avokat i Luizianës, Avokat i Nevadës (Inaktiv), dhe CPA i Luizianës. Ai është një Bord i specializuar për Planifikimin dhe Menaxhimin e Pasurive të specializuara dhe një Bord të Specializuar të Ligjit mbi Taksat (Bordi i Specializimit Ligjor të Luizianës). Zyra e tij parësore është e vendosur në 3112 Jackson St., Alexandria, LA 71301, me një zyrë satelitore në 1070-B W. Causeway Appr., Mandeville, LA 70471.

Massachusetts
emër Adresa Praktika e Ligjit
Matthew T. Desrochers 274 Rruga kryesore, Leximi, MA, 01867 Shitje e shkurtër, falimentim
Michigan
emër Adresa Praktika e Ligjit
Jason Dandy - Thav, Ryke & Associates 24725 W. 12 Rruga Mile #110, Southfield MI 48034
(248) 945 1111-
Ligji Familjar, Planifikimi i Pasurive dhe Provat
Rory Mortimer [Email mbrojtur] - Firma Ligjore Mortimer PLC 444 w. Baldwin St, Alpena, MI 49707
(989) 358 2100-
Paaftësia e Sigurimeve Shoqërore, Falimentimi, Planifikimi i Pasurive dhe Provat -
Minesota
emër Adresa Praktika e Ligjit
Greg H. Albers [Email mbrojtur] - Zyra e Ligjit Albers 2605 East Cliff Road, Burnsville, Minesota 55337 Planifikimi / Prova e Pasurive, Ligji i Taksave - Praktikë private që nga 1978. JD, Taksimi LLM, Kididati SJD Trinity College Dublin, Irlanda Taksa Ndërkombëtare.
Timothy J. Peterson - [Email mbrojtur] Kutia PO 369, Lindstrom, MN 55045
(651) 257 9249-
Pasuritë e paluajtshme, planifikimi i pasurive të paluajtshme dhe prova - licencuar vetëm në Minesota.
Nebraska
emër Adresa Praktika e Ligjit
Richard Filiberto [Email mbrojtur] - Zyra Ligjore e Richard L Filiberto 35 Rruga e Tregut 3d Kati, Poughkeepsie, Nebraska 12601 E Drejta Familjare, Kujdestaria, Ligji i Higjienës Mendore - Z. Filiberto përfaqëson palët gjyqësore në Gjykatën e Familjes, Gjykatën e Surrogate dhe Gjykatën Supreme në çështjet civile dhe penale. Në të kaluarën, ai ka punuar për Divizione të shumta të Gjykatës së Shtetit në New York dhe Shërbimin Ligjor të Higjienës Mental, një agjenci shtetërore. Aty ku ai kaloi shumë vite duke përfaqësuar njerëz me aftësi të kufizuara të ndryshme në fushën e trajtimit të detyruar, ndalimit të detyruar në spitale, çështjeve të kujdestarisë dhe çështjeve të tjera të lirisë. Z. Filiberto është një Arbitër i betuar që ka dëgjuar dhe vendosur shumë raste që kanë të bëjnë me mosmarrëveshjet e tarifave midis avokatëve dhe klientëve të tyre.
Nevada
emër Adresa Praktika e Ligjit
Daniel P. Kiefer [Email mbrojtur] - Rushforth Lee & Kiefer Rrethi i Qendrës Fshatare 1707, Suite 150, Las Vegas, NV 89134
(702) 255 4552-
Planifikimi i Pasurive dhe Provat
New Jersey
emër Adresa Praktika e Ligjit
George Christopoulus 540 Rruga Hudson - Kati 5th. Hackensack, NJ 07601 BDI / DWI / Trafiku / Ligji mbi familjen / dëmtimi personal / E drejta e biznesit dhe tregtare / mbrojtja penale Real Estate & Procedura gjyqësore / Koleksione / Ligji i Ndërtimit
Jason T. Brown 111 Place Square City, Suite 400
Jersey City NJ 07310 &
Vendndodhjet në mbarë vendin
Plagosje personale, Aksidente automobilistike, Actështje të Aktit të Pretendimeve False, Procedime gjyqësore të Whistleblower, Lëndime katastrofike dhe Klasa dhe Aksione Kolektive
Victoria Calle, Esq.

30 Columbia Turnpike, 3 kati Florham Park, NJ 07932 & Vendndodhja e Nju Jorkut

Rrjedhshëm në Mandarin-Kinezisht me 20 vjet përvojë në New York City dhe NJ në mbrojtje kriminale, pasuri të paluajtshme - shitje banesash / mbyllje, imigrim (punësim / familje) dhe mbrojtje nga dëbimi (azil, anulim, heqje, etj)

Oscar J. Barbosa, Esq.

310 Morris Ave, Suite 302 Elizabeth, NJ 07208 Zyra e Ligjit për Diasporën është e specializuar në imigrimin e familjes, emigracionin e biznesit dhe mbrojtjen e deportimit. Liçensohet federale për të praktikuar ligjin e imigracionit në SH.B.A. në të gjitha shtetet 50 dhe jashtë saj. Në dispozicion 24 / 7, avokatët dhe stafi i Ligjit diasporë flasin gjuhë të shumta dhe janë të disponueshme pavarësisht nga zona kohore, shteti apo vendi.
New Mexico
emër Adresa Praktika e Ligjit
Judith Kasper [Email mbrojtur] - Firma Ligjore Natelson 411 Camino De La Placita, Taos, NM 87571 Planifikimi i Pasurive, Provat Ndihmuese, Planifikimi i Pasurive -
Stephen Natelson [Email mbrojtur] - Firma Ligjore Natelson 411 Camino De La Placita, Taos, NM 87571 Pasuri të paluajtshme -
Nju Jork
emër Adresa Praktika e Ligjit
ROBERT A. CINQUE [Email mbrojtur] - GOLDSAND & CINQUE Route 2424 6, Suite 2, Brewster, New York 10509, Brewster, NY 10509 - (845) 278-2000 Ligji Familjar, Planifikimi i Pasurive / Provat, Pasuritë e Patundshme, Komunale, IP -
Richard J. Herrmann Jr. [Email mbrojtur] - Zyra Ligjore e Richard J Herrmann Jr Route 440 146, Clifton Park, New York 12065 Planifikimi / Prova e Pasurive, Sigurimi i Pasurive të Patundshme dhe Titulli, Biletat e Trafikut - Fuqizoni veten duke përdorur përvojën time më të gjatë se 35 vjet për të zgjidhur të gjitha nevojat tuaja ligjore.
William G Sayegh [Email mbrojtur] - Firma Ligjore e William G. Sayegh PC 65 Avenue Gleneida, Carmel, NY 10512
(845) 228 4200-
Ligji mbi familjen, planifikimi i pasurisë dhe prova, dëmtimi personal, pasuritë e paluajtshme
Darryl L. Wynn 75 Maiden Lane. New York, NY 10038 Pasuritë e paluajtshme, Emigracioni, divorci
North Carolina
emër Adresa Praktika e Ligjit
Tonia T Twigg [Email mbrojtur] - Trest & Twigg, PLLC PO BOX 608, Shallotte NC, 28459-0608 Planifikimi / Prova e Pasurive, Lëndimet personale dhe Aksidentet e automjeteve - licencohet vetëm në Karolinën e Veriut
North Dakota
emër Adresa Praktika e Ligjit
Gregory C. Larson [Email mbrojtur] - Larson Latham Huettl Kutia PO 2056, bismarklaw.com, ND 58502 - (701) 223-5300 E Drejta Familjare, Planifikimi i Pasurive / Provat, Arsimi, Pasuritë e Patundshme, Plagosja e Personelit, Kompensimi i Punëtorit, Aftësia e Aftësisë së Kufizuar, Ligji i Taksave, Bashkia, Krimineli, Ndihma Mjekësore, Vaji dhe Gazi - Ne jemi një firmë e praktikës së përgjithshme në Stroudburg, Pensilvani me avokatë që specializohen në fusha të ndryshme të ligjit. Avokatët Barbara Fitzgerald specializohen kryesisht në Ligjin e Plakut, Planifikimin e Pasurive, Administrimin e Pasurive dhe Procedimin e Procedurave të Pasurive.
Ohio
emër Adresa Praktika e Ligjit
David R. Boldt, Esq. [Email mbrojtur] - KirnerAndBoldt.com, LPA Rrethi i korporatës 8025, Royalton i Veriut, OH 44133
(440) 884 4300-
Planifikimi i Pasurive të Patundshme, Provat dhe Pasuritë
Peter S. Kirner, Esq. [Email mbrojtur] - Kirner dhe Boldt, LPA Rrethi i korporatës 8025, Royalton i Veriut, OH 44133
(440) 884 4300-
E drejta familjare
Nicholas R. Grilli, Partner [Email mbrojtur] - Ligj i ashpër 144 E. Rruga kryesore, Lancaster, OH 43130 Me klientët që variojnë nga banorët rreth Central Ohio, deri tek korporatat kombëtare, ne kemi përvojë në shumicën e fushave të ligjit, duke përfshirë: Blerjet, Bujqësia, Birësimi, Bankat, Falimentimi, Biznesi, Gjyqësia Civile, Komerciale, Mosmarrëveshjet e Kontratave, Mbrojtja Penale, Ndarjet, Eminent Domain, Punësimi, Planifikimi i Pasurive, Ligji për Familjen, Inkorporimi, Kërkesat e Sigurimeve, Mbrojtja e të Miturve, Negociatat e Punës, Keqpërdorimi Mjekësor, Nafta dhe Gazi, OVI, Lëndimi Personal, Prova, Përgjegjësia e Produkteve, Pasuritë e Patundshme, Planet e pensionit, Taksat, Mbrojtja e Trafikut, Wills dhe Besimet, Kompensimi i Punëtorëve, Vdekja e gabuar dhe më shumë.
Georgiana Parisi
Firma Ligjore e Konrad Kuczak
257 Regence Ridge Dr., Dayton, OH 45459 Planifikimi / Provat e Pasurive - Georgiana Parisi është në pension, por akoma punon si Besimtar dhe Kujdestar së bashku me këshillimet me avokatët e tjerë.
Pennsylvania
emër Adresa Praktika e Ligjit
Barbara J. Fitzgerald [Email mbrojtur] - Cramer, Swetz, McManus & Jordan PC 711 Rruga Sarah, Stroudburg, Pensilvani 18360 E Drejta Familjare, Planifikimi i Pasurive / Provat - Ne jemi një firmë e praktikës së përgjithshme në Stroudburg, Pensilvani me avokatë që specializohen në fusha të ndryshme të ligjit. Avokatët Barbara Fitzgerald specializohen kryesisht në Ligjin e Plakut, Planifikimin e Pasurive, Administrimin e Pasurive dhe Procedimin e Procedurave të Pasurive.
Joseph Yannuzzi [Email mbrojtur] - Zyrat Ligjore të Joseph P. Yannuzzi 211 W Broad St, BETHLEHEM, Pennsylvania 18018 Ligji mbi familjen, planifikimi i pasurisë / prova
Tennessee
emër Adresa Praktika e Ligjit
Niraj Vanmali - Ligji i Bell, PLLC [Email mbrojtur] 112 30th Ave. N., Nashville, TN 37203 Ligji mbi familjen, planifikimi i pasurisë / prova, pasuritë e paluajtshme, formimet tregtare / të biznesit / kontratat
Kelly A. Tollett [Email mbrojtur] - Fushat & Tollett, Shoqata e Avokatëve 169 E. Rruga e Parë, Crossville, TN 38555 Ligji Familjar, Planifikimi i Pasurive / Provat, Lëndimi Personal, Municipalështjet Komunale, Aksidentet e automjeteve, pasuritë e patundshme, çështjet e pronës, nafta dhe gazi - Misioni ynë në Fusha dhe Tollett është të ofrojmë përfaqësim të ligjshëm dhe këshilla ligjore për banorët e Qarkut Cumberland dhe rrethinat zonë në një mjedis profesional dhe miqësor zyre.
Texas
emër Adresa Praktika e Ligjit
Fredrick L. Henneke [Email mbrojtur] - Zyra Ligjore e Fred Henneke 840 Earl Garnett, Kenville, TX 78020 (830) 257-9788 Planifikimi i Pasurive dhe Provat, Pasuritë e Patundshme, Kujdestaria - Si ish Gjykatësi i Provës, Fred Henneke, është i aftë për çështjet e provave. Ai është gjithashtu i çertifikuar për të marrë pjesë në çështjet e kujdestarisë siç kërkohet nga ligji i Teksasit.
Isaac Shutt [Email mbrojtur] - Firma Ligjore Shutt, PLLC 1701 GATEWAY BLVD., Richardson, TX 75080 Firma Ligjore e Shutt, PLLC përqendrohet në Ligjin për Ujërat, Planifikimin e Pasurive, Trustet, Ligjin e Provës, kujdestarinë dhe ligjin e çështjeve gjyqësore të pasurive. Planifikimi i pasurive dhe avokati i provave përdor tarifa të avokatit me normë të sheshtë në shumicën e rasteve, dhe avokati do t'i përgjigjet personalisht thirrjeve telefonike për të diskutuar kostot dhe pyetjet e tjera. Avokati Isaac Shutt gjithashtu siguron ndërmjetësimin e provës dhe ndërmjetësimin e kujdestarisë. Avokatja e provës në Shutt Law Firm kryesisht ndihmon klientët me raste në Gjykatën e Provave të Qarkut në Collin, Gjykatat e Provave të Qarkut Dallas, Gjykatën e Provave të Qarkut Denton, Gjykatën e Provave të Qarkut Tuarant, Rockwall, Ellis, Grayson dhe Fannin County
Utah
emër Adresa Praktika e Ligjit
Glen Wagstaff - Intervivos, PLLC 100 N. St. State, Ste B, Lindon, UT 84042
(801) 477 1570-
Planifikimi i Pasurive dhe Provat
Virginia
emër Adresa Praktika e Ligjit
Ronald D. Slaven, Jr. [Email mbrojtur] - Grupi i Drejtësisë Slaven 2006 Rruga e Vjetër e Greenbrier, Suite 1, Chesapeake, VA 23320 Ligji i familjes, planifikimi i pasurisë dhe prova, dëmtimi personal, aksidentet automobilistike, kriminale dhe civile, Kapitulli 7 Falimentimi

Slaven Law Group ka përvojë në shumë nga fushat më të zakonshme të praktikës, duke e pozicionuar atë për t'ju ofruar përfaqësim ekspert kur keni të bëni me ligjin e familjes, birësimet, mbrojtjen penale, falimentimin, dëmtimet personale, çështjet e trafikut, proceset gjyqësore civile ose planifikimin e pasurive.

Si në çdo profesion, përvoja shkon shumë larg. Avokatët në Slaven Law Group sjellin mbi katër dekada përvojë juridike në zonën e Hampton Roads. Një përvojë e tillë pajis avokatët tanë me njohuritë e nevojshme për të ofruar shërbim dhe këshilla të ekspertëve, dhe gjithashtu mbështet marrëdhënie të ngushta me gjykatat dhe avokatët e tjerë në zonën lokale. Këto marrëdhënie mund të ndihmojnë në lehtësimin e një rezultati më të shpejtë dhe më të favorshëm në rastin tuaj.

Washington
emër Adresa Praktika e Ligjit
Scott Terry [Email mbrojtur] - Firma Ligjore e Terry, PS 15306 Main Street East, Suite B, Sumner, WA 98390 - (253) 299-6800 Planifikimi i Pasurive dhe Provat, Lëndimi Personal
Wisconsin
emër Adresa Praktika e Ligjit
Ruth Westmont - [Email mbrojtur] - Zyra e Ligjit Westmont 1837 Aberg Ave, Madison, WI 53704
(608) 244 9494-
Ligji mbi familjen, pasuritë e paluajtshme, planifikimi i pasurisë dhe prova

Avokat i pasurive të paluajtshme AtlantaPlanifikimi i Pasurive
Avokat - Glendora, CA
San Antonio
Lëndimi personal dhe Avokat i familjes
Texas Criminal dhe DWI
Prokurori i Mbrojtjes
Georgia DUI dhe
Avokatët e lëndimeve personale
Family,
Ligji i biznesit dhe pasurive të patundshme - Provo, Juta

Burimi i të dhënave të pasurive të patundshme për NYC AreaNew Jersey Foreclosure Timeline mirësjellje të PropertyShark

Telefononi Tani butoninThirrni Avokatin Tani