Ballina / Anëtarët e ekipit
Veer P. Patel New York Jurist

Veer P. Patel, Esq.

New Jersey - Partner Menaxhues

Pse u bëra një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure duke u përqëndruar në Ruajtjen e shtëpive të njerëzve:

Që nga themelimi i firmës juridike në Jersey City, unë kam qenë duke punuar si një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure duke ndihmuar familjet të rregullojnë ose lehtësojnë ngarkesat e tyre në shtrëngim ...

Derek (DJ) Soltis, Esq.,

Derek (DJ) Soltis, Esq., MBA / MS

Menaxher i praktikës së falimentimit - partner

Pse u bëra një Avokat i Falimentimit duke u përqëndruar në Ruajtjen e Shtëpive të Njerëzve:

Me kalimin e viteve unë kam ndihmuar njerëzit të ruajnë shtëpitë e tyre, të marrin modifikime të huasë, luftuan çështjet e tyre për vite me radhë në gjykatën shtetërore dhe federale, i ndihmova ...

Avokat i pasurive të patundshme në New Jersey

Lazaro Cardenas, Esq.

Menaxher i Praktikës së Pasurive të Patundshme

Pse u bëra një Avokat i Pasurive të Patundshme dhe Provat duke u përqëndruar në Mbrojtjen e së ardhmes së Njerëzve Sot:

Që nga themelimi i firmës, kam pasur kënaqësinë të punoj me familje të panumërta. Unë e marr punën time si këshilltar shumë serioz dhe e marr ...

Ligji mbi familjen e avokatit në Brooklyn

Jason C. Bost, Esq. , MBA

New York - Partner Menaxhues

Pse më pëlqen të jem një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure në New York

Besimi im i fortë për t'u rikthyer dhe ndihma për ata në nevojë më ka mbajtur të përfshirë në programe me bazë komunitare që nga fillimi i karrierës sime akademike 25 vjet më parë. Pas një ...

Avokat i New Jersey, Mulla Simone

Shkolla juridike ishte gjithnjë në kartat për mua, ishte vetëm çështje se kur. Unë kisha çdo qëllim të shkoja drejtpërdrejt nga kolegji, por vendosa që të përfitoja më shumë nga arsimi nëse prisja, piqesha dhe ndiqja në një kohë kur me të vërtetë do të ...

Makesfarë e bën një avokat të mirë?

Unë besoj që të jesh një avokat i mirë fillon me të qenit njeri i mirë. Ekziston një mënyrë e caktuar dhe një qasje me zemër të mirë për njerëzit që vërtet krijon themelin e përfaqësimit të mirë. Në PSCLaw, unë ...

Ansul Jatan Bhuta Në Indi

Ansul Jatan Bhuta

Avokat i Indisë

Citati "Unë kam lindur që jam avokat" mund të vijë shumë mirë për mua. Duke qenë një djalë i vetëm i një avokati dhe arkitekti, unë u rrita nga prindër profesionistë. Për fat të mirë dhe me kënaqësi mosmarrëveshjet ligjore ishin mosmarrëveshjet e vetme që dëgjova gjatë tim ...

Avani Girish Bhanushali në Indian

Avani Girish Bhanushali

Avokat i Indisë

Duke qenë nga një familje e Biznesit, gjithmonë e dija se një Avokat ka një vend të veçantë me rëndësi në industrinë e biznesit. Në vitet fillestare të kolegjit, ndërsa isha duke ndjekur gradën Bachelor në Tregti, kuptova se Ligji është shtylla kurrizore ...

Avokatja Asha Jatan Bhuta në Zyrën Indiane

Asha Jatan Bhuta

Avokat i Indisë

Në botën e sotme të komplikuar, çdo biznesmen dhe individ ka nevojë për udhëzime ligjore dhe një Avokat, i cili kupton gjendjen e tyre. Dikush që mund t'i udhëheqë ata nëpër labirint e ndërlikuar të çështjeve juridike. Subjektet e biznesit dhe individët në ditët e sotme ...

Lola Oguagu esq New York City Avokat

Pse zgjodha të studioj ligjin?

Jam i nderuar të bashkohem me firmën Ligjore të PSC. Udhëtimi im ka qenë një shpërblyes dhe më i veçantë për mua si një emigrant nga Nigeria që erdhi në Amerikë me pak mjete dhe ëndrra të mëdha.

Unë kam lindur në një ...

Telefononi Tani butoninThirrni Avokatin Tani