Ballina / Anëtarët e ekipit/ Jason C. Bost, Esq. , MBA
Ligji mbi familjen e avokatit në Brooklyn

Jason C. Bost, Esq. , MBA

New York - Partner Menaxhues

Pse më pëlqen të jem një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure në New York

Besimi im i fortë për t'u rikthyer dhe ndihma për ata në nevojë më ka mbajtur të përfshirë në programe me bazë komunitare që nga fillimi i karrierës sime akademike 25 vjet më parë. Pas një karriere të suksesshme në industrinë e argëtimit, duke punuar me klientët në projekte të shumta të fituara nga Grammy të nominuara dhe Grammy (bio argëtuese mund të gjenden këtu), Vendosa të kthehem në shkollë dhe fitova një MBA në Menaxhimin e Teknologjisë nga Instituti i Teknologjisë në New Jersey dhe një JD (gradë juridike) nga Rutgers School of Law në Newark. Ndërsa në Rutgers kam studiuar me dhe kam takuar disa individë të talentuar, tre prej të cilëve më vonë do të bëhen partnerë të mi në praktikën e ligjit këtu në Patel, Soltis & Cardenas. Me partnerët e mi u njoha me mbrojtjen e foreclosure dhe zbulova shpejt se, përmes praktikës së ligjit të mbrojtjes së foreclosure të Nju Jorkut, unë isha edhe një herë në gjendje të jepja një ndihmë dhe të vazhdoja dëshirën time për t'u "kthyer" individëve në nevojë .

Klienti në çështjen time të parë të mbrojtjes së foreclosure më parë kishte punësuar dy avokatë të ndryshëm për ta ndihmuar atë në luftimin e sekuestrimit të saj dhe për fat të keq për të, të dy avokatët e mëparshëm nuk arritën të japin shumë ndihmë, me një në të vërtetë duke u disbbaruar, pjesërisht për veprimet e tij në rastin e saj . Eshtë e panevojshme të thuhet, ky klient nuk kishte pse të besonte te avokatët në atë kohë. Mbesa e saj, e cila ishte edhe avokat, erdhi me të kur ajo më takoi për marrjen tonë fillestare, për t'u siguruar që shërbimet e firmës sonë ishin të ligjshme. Pasi më mbajti të punoj për çështjen e saj, unë pata mundësi të mbroja agresivisht kundër veprimit të foreclosure dhe kam negociuar me sukses një modifikim kredie për të që detyroi bankën të tërhiqte veprimin e tyre të foreclosure dhe ndihmova klientin tim të mbante shtëpinë që ajo kishte punuar aq shumë për të blerjes. Eshtë e panevojshme të thuhet, ajo ishte ekstatike dhe përtej falënderuese! Nuk ka shumë arritje profesionale që më japin aq shumë gëzim sa të ndihmoj një klient të përmbushë qëllimet që lidhen me shtëpinë e tyre. Nëse ata duan të luftojnë për të mbajtur shtëpinë e tyre, të sigurojnë më shumë kohë në shtëpinë e tyre në mënyrë që të hartojnë një plan afatgjatë, ose të fillojnë procesin e zbutjes së humbjeve në përgatitje për të mbajtur shtëpinë e tyre ose për të shitur shtëpinë e tyre përmes një procesi të shkurtër të shitjes, cilido qoftë qëllimi i klientit, të luftosh për t'i ndihmuar ata ta arrijnë atë është puna ime, punë që më pëlqen plotësisht.

Fushat e praktikës përfshijnë:

  • Ligji për argëtim
  • Ligji i familjes
  • falimentim
  • Mbrojtja e Foreclosure
  • Formimi i biznesit (fitimprurës dhe jofitimprurës)

Edukimi / Anëtarësia e Avokatëve:

  • Rutgers School of Law, Newark, JD. '13
  • Instituti i Teknologjisë në New Jersey, MBA '09
  • Univ Shtetëror. të Nju Jorkut në Brockport, BS '07
  • Anëtar, Avokatja e Shtetit në New York
Telefononi Tani butoninThirrni Avokatin Tani