Faqja e Parë / Anëtarët e ekipit/ Lazaro Cardenas, Esq.
Avokat i pasurive të patundshme në New Jersey

Lazaro Cardenas, Esq.

Menaxher i Praktikës së Pasurive të Patundshme

Pse u bëra një Avokat i Pasurive të Patundshme dhe Provat duke u përqëndruar në Mbrojtjen e së ardhmes së Njerëzve Sot:

Që nga themelimi i firmës, kam pasur kënaqësinë të punoj me familje të panumërta. Unë e marr punën time si këshilltar shumë serioz dhe krenohem shumë për të ndihmuar familjet që ecin nëpër dyert tona. Do ditë, unë përpiqem të bëhem një praktikues më i mirë dhe të ofroj më shumë mundësi dhe këshilla më të mira për klientët e mi, dhe kjo më bën shumë të lumtur dhe është një nga përvojat më të dobishme të jetës sime.

Kam pasur edhe fatin e mirë të partneritetit me dy individë të shkëlqyeshëm që me komplimentojnë me të vërtetë dhe të dy kanë karakter të ngjashëm etik dhe moral. Ata janë po aq të apasionuar pas fushave të tyre të praktikës dhe në fund të fundit, kjo është me të vërtetë ajo që i intereson klientët tanë më shumë. Shpesh, çështjet e klientëve tanë prekin në dy ose më shumë fusha të praktikës sonë dhe kanë zgjidhje në shtëpi pa pasur nevojë të përfshijnë firma të tjera janë me përfitim të madh për klientët tanë. Një nga momentet më shpërblyese është të shohësh ndikimin pozitiv që kam në familje të tëra, dhe se si rezultati i punës sime çon në një jetë më të mirë për shumë njerëz.

Nuk mund të them që e kam ditur gjithmonë se do të jem avokat, në fakt, rruga ime drejt shkollës juridike nuk filloi deri shumë më vonë në jetë. Unë shkova në kolegj dhe shkollë juridike në 30s vonë dhe 40s hershme. E shihni, unë nuk kisha shkollë juridike në kartat e mia, unë jam biri i një fermeri dhe një shtëpiak dhe të bërit avokat nuk ishte diçka që dukej e mundur. Kur u ktheva në kolegj në 2002 synimi im ishte të marr një diplomë kolegji dhe të bëhem një ekzekutiv në një kompani të pasurisë-100. (Tipi juaj 'ngjitëse në ëndrrën e shkallëve të korporatave). Unë kisha qenë në botën e korporatave për më shumë se një dekadë në atë moment, dhe kjo dukej se ishte ajo që bënin të gjithë të tjerët rreth meje.

Sidoqoftë, menjëherë pasi mbarova studimet universitare, vendosa të vazhdoja shkollimin dhe kuptova që një diplomë juridike ishte ajo që doja të ndiqja. Ishte falë përkrahjes që mora nga familja ime dhe disa miq të mi që më shtynë të shikoja me vështirësi shkollën e drejtësisë. Në mbikëqyrje, ky ishte një nga vendimet më të mira të jetës sime dhe më lejoi të dilja nga rrota e korpusit të korporatave dhe të ndiqja pasionin tim të vërtetë.

Gjatë kohës që isha në kolegj, gjithashtu fillova të përfshihem në çështje të drejtësisë sociale. Unë u bashkova me një organizatë mbrojtjeje të quajtur Koalicioni Latino i New Jersey, nga e cila jam akoma anëtar, dhe kam punuar në çështje që lidhen me imigracionin dhe të drejtat civile. Puna ime për këtë organizatë ishte një hapëse për sytë dhe, në një farë mënyre, ishte ndoshta katalizatori që më shtyu të vij në shkollën e drejtësisë. Gjatë punës sime fillestare në avokim, kuptova që njerëzit në pushtet shpesh keqpërdorin pozicionin e tyre për të manipuluar të zërit dhe të pafuqishëm në dobi të tyre. Përpjekja për t'u dhënë atyre njerëzve një zë dhe avokimi për ta është arsyeja që më pëlqen të jem avokat.

Fushat praktike bazë:

verifikim zyrtar

Besimi dhe Pasuria

Wills, Fuqia e Avokatëve dhe Direktivat e Avancuara Mjekësore

Real Estate

Këshilla falas në dispozicion për:

Provë, Pasuri të paluajtshme, foreclosure, Hipotekat e kthyera, Falimentimi, Zbutja e Humbjes dhe Chështjet e Kancelarisë.

Edukimi:

JD - Ligji i shkollës Rutgers, Newark NJ

BA, Shkenca Politike, Rutgers, Kolegji Universitar

AA, Administrimi i Biznesit, Brookdale Community College

Pranimi i lejeve dhe licencat

Pranohet në New Jersey State Bar

Rrethi Federal i New Jersey

Telefononi Tani butoninThirrni Avokatin Tani