Ballina / Anëtarët e ekipit/ Veer P. Patel, Esq.
Veer P. Patel New York Jurist

Veer P. Patel, Esq.

New Jersey - Partner Menaxhues
FUSHA E PRAKTIKS

falimentim
Mbrojtja e Foreclosure
Real Estate

Pse u bëra një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure duke u përqëndruar në Ruajtjen e shtëpive të njerëzve:

Që nga themelimi i firma ligjore në Jersey City, Unë kam qenë duke punuar si një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure duke ndihmuar familjet të rregullojnë ose lehtësojnë ngarkesat e tyre në pika të ngushta, kryesisht të lidhura me Foreclosure Home NJ. Do ditë, unë bëhem një avokat më i mirë i mbrojtjes së Foreclosure, duke ofruar më shumë mundësi dhe këshilla më të mira për klientët e mi në Foreclosures tatimore të NJ-së dhe Foreclosures hipotekare NJ, dhe nuk mund të isha më i lumtur me fushën time të punës. Kam pasur fatin dhe nderin e madh që kam partnerë të shkëlqyeshëm që më komplimentojnë në pasionet e tyre dhe fushat e praktikës dhe kjo do të thotë rezultate më të mira dhe më shumë burime për klientët tanë. Momentet më shpërblyese janë të shohim ndikimin që kam në familje të tëra, dhe se si rezultati i punës sime çon në një jetë krejtësisht të ndryshme për shumë njerëz.

Pasioni im për ligjin nisi në kolegj në Rutgers dhe filloi që në fillim. E shihni, unë nuk kisha shkollë juridike në kartat e mia. Synimi im fillestar ishte të shkoj në një kolegj të komunitetit dhe më pas të transferohem në një universitet katër vjeçar. Ndoshta, bëhuni mësues. Nuk e dija se si dukej një Universitet, ose çfarë do të thoshte me të vërtetë arsimi i lartë. Ishte falë mbështetjes nga një kushëri i veçantë që më shtyu të vështroja me vëmendje Rutgers. Unë pranova pranimin përmes Fondit të Mundësive të Edukimit - Programi EOF (një program i krijuar për t'u dhënë atyre mes nesh nga prejardhje të vështira një arsimim i lartë në arsimin e lartë). Në momentin që unë eca në kampus, ishte si një llambë ndezur u largua.

Këshilla falas në dispozicion për:

  • Foreclosure, Falimentimi, Zbutje e Humbjes, Real Estate, dhe ështjet e Kancelarisë.

Edukimi:

  • JD - Ligji i Rutgers, Newark NJ
  • BA, Shkenca Politike, Rutgers, Kolegji Universitar

Pranimi i lejeve dhe licencat

Si u shndërrova në një avokat të shkëlqyeshëm të mbrojtjes së Foreclosure të New Jersey

Unë ndihmova për të gjetur një vëllazëri, u bëra presidenti më i ri i qeverisë studentore në historinë e shkollës Rutgers, u ul në komitete me Legjislatorët e Shtetit. Unë madje shkruaja fjalime për Cory Booker (kjo është një histori ndryshe!), dha adresën e vlerësimit për klasën time të diplomimit (shiko këtu: https://www.youtube.com/watch?v=4qBdz7oBd7Q), dhe arritjen time më të madhe ... E gjeta gruan time të ardhshme në një klasë të fizologjisë sociale. (Tani kemi fëmijën tonë të parë në rrugë.)

Gjatë kohës që isha në Rutgers, kalova në një transformim dhe fillova të mendoja shumë! Doja të mësoja për drejtuesit e të drejtave civile, jo vetëm këtu në Shtetet e Bashkuara por edhe jashtë saj - kjo është ajo që çon në pasionin tim për ligjin, posaçërisht si një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure, duke kursyer shtëpitë e njerëzve. Unë aplikova për shkollë juridike dhe fillova në 2009. Në shkollë, fillova të identifikoja padrejtësitë shoqërore që vura re këtu e atje, dhe me kalimin e kohës. Mbani në mend se po kaloja shkollën e drejtësisë menjëherë pasi u mor me recesionin e madh, duke shikuar triliona që rrjedhin drejt bankave të mëdha me pak ose aspak ndihmë për miliona amerikanë të zellshëm që humbën shtëpitë e tyre foreclosure. Kulminacioni i të gjitha këtyre gjërave çon në interesimin tim për ligjin e foreclosure, duke punuar për familjet, jo bankat.

Në momentin që pata rastin, fola me të Derek dhe Lazaro dhe ne themeluam kjo firme së bashku. Qëllimi ishte i thjeshtë, punë për njerëzit në pika të ngushta dhe jetesën duke e bërë atë. Që nga themelimi ynë, ne nuk kemi shikuar prapa. Jam i ngazëllyer që çdo vit vazhdojmë të rritemi, dhe çdo vit ndihmojmë më shumë sesa të fundit. Me partnerin tonë të ri Jason Bost, misioni ynë tani është në Brooklyn New York. Kur miqtë e mi më pyesin se çfarë bëj, jam krenar. Unë i ndihmoj njerëzit - nuk ka një mënyrë më të mirë për të punuar.

Telefononi Tani butoninThirrni Avokatin Tani