Farë është falimentimi?

Falimentimi është një procedurë ligjore që lejon që individët ose bizneset të fitojnë lirinë nga borxhet e tyre, ndërsa njëkohësisht u sigurojnë kreditorëve të tyre një mundësi për shlyerje. Shlyerja është e kushtëzuar nëse ka asete që mund të shpërndahen. Kjo nuk do të thotë që nëse paraqitni falimentim se do të humbni gjithçka që keni. Po ashtu nuk do të thotë, se çdo lloj borxhi falet në falimentim.

Falimentimi është një grup i ndërlikuar i ligjeve që marrin parasysh shtetin (d.m.th. NJ ose NY) që falimentimi është ngritur, aktivet dhe të ardhurat e debitorit, llojin e borxheve të borxh, dhe ato që debitori po përpiqet të arrijë kur paraqet për falimentim.

Falimentimi ju lejon njerëzve si ju një fillim të ri ose ju lejon të merrni kapur në një kredi për shtëpi ose makinë që mund të keni rënë prapa, ose madje të merrni kapur me taksat tuaja.

Cilat janë llojet e falimentimeve personale?

Ekzistojnë lloje të ndryshme të falimentimit, të cilat zakonisht përmenden nga kapitulli i tyre në Kodin e Falimentimit të SHBA. Falimentimet personale janë ose kapitujt 7, 11 ose 13

Falimentimi trajtohet në gjykatat federale, dhe rregullat janë përshkruar në Kodin e Falimentimit të SHBA dhe këto rregulla preken nga ligjet e shtetit ku paraqitet falimentimi, dhe vendimet e gjykatave të falimentimit dhe gjykatave të apelit në rrethin e tyre.

Falimentimi i kapitullit të ri të 7 me një avokat kushton 2500 $ për të paraqitur firmën tonë

Bëni një Jersey City, NJ avokat Falimentimi të rregullojë problemet tuaja të borxhit dhe të punojë me ju për të Riparoni Kredinë tuaj.

E drejta për të deklaruar falimentimin është në Kushtetutën e Shteteve të Bashkuara. Shumë njerëz të famshëm dhe të suksesshëm kanë përdorur falimentimin për të filluar të freskëta. Për shembull, në vitin 1996, Burt Reynolds paraqiti për Kapitullin 11 Falimentim pas një sipërmarrje të dështuar restoranti dhe një divorc i kushtueshëm nga Loni Anderson e futi atë deri më tani në falimentim të borxhit ishte zgjidhja perfekte për të. Kim Singer humbi një padi dhe zgjodhi të paraqiste falimentim për të shmangur pagimin e gjykimit. Larry King madje zgjodhi të deklaronte falimentimin pasi mblodhi më shumë se 350,000 dollarë borxhe. Mark Twain deklaroi falimentimin pas disa investimeve të këqija. Edhe ish Presidenti Ulysses S. Grant deklaroi falimentimin pasi një partner biznesi përvetësoi para nga një firmë e Wall Street në të cilën kishte investuar. Presidenti ynë aktual ka përdorur edhe falimentimin për sipërmarrje të dështuara biznesi. Bizneset e dështuara, divorcet, faturat mjekësore, të qenit në humbjen e një procesi gjyqësor janë gjithçka që askush nuk planifikon por nuk ndodhë. Falimentimi madje mund të jetë shansi i fundit që keni për të ruajtur shtëpinë tuaj.

Kualifikimi i falimentimit

Kualifikimi i falimentimit

Pse po mendoni për falimentimin?
Zgjidhni të gjitha ato që zbatohen
Shuma të ndryshme të borxhit trajtohen ndryshe nga Falimentimet e Kapitullit 7, 11 ose 13.
A keni bërë kërkesë për falimentim në të kaluarën? *
Nëse i dërgoni rregullisht para një anëtari të familjes ose paguani mbështetje për ushqim ose mbështetje për fëmijë, mund të jetë më e lehtë për ju të kualifikoheni për falimentim.
Nëse jeni i martuar dhe bashkëshorti juaj jeton me ju, të ardhurat e bashkëshortëve tuaj përfshihen në falimentim për të përcaktuar nëse kualifikoheni për një kapitull 7 ose nëse duhet të bëni një plan pagese nën një kapitull të falimentimit 13, megjithatë bashkëshorti juaj NUK duhet të skedar me ju.
Falimentimi nuk është një madhësi që i përshtatet të gjithë programit dhe kërkon më shumë sesa një faqe e automatizuar në internet për të dhënë këshilla ligjore.
fakultativ
fakultativ

Kontaktoni një Avokat të Falimentimit në New Jersey që mund të paraqesë kapitullin tuaj 13 ose kapitullin 7 të falimentimit në të njëjtën ditë.

Nëse vendosni të deklaroni falimentimin, jeni në shoqëri të mirë. Na kontaktoni në (844) 5 - MBROJTJE - (201) 285-2839 ose na dërgoni me email në [Email mbrojtur]

Shihni këtë postim nëse po pyesni për kostot e falimentimit.

A keni nevojë të paraqisni një Peticion të Falimentimit Emergjent?

Falimentimi nga New Jersey drejtohet nga Ligji i New Jersey dhe ai federal

Falimentimi, përfshirë falimentimin e New Jersey dhe Falimentimin e Nju Jorkut, janë procese gjyqësore federale të dizajnuara për të ndihmuar konsumatorët dhe bizneset të eleminojnë ose ripaguajnë borxhet e tyre nën mbrojtjen e gjykatës së falimentimit. Ligji federal në Titullin 11 të Kodit të Shteteve të Bashkuara rregullon falimentimin e New Jersey, si dhe të gjitha falimentimet e tjera. Secili shtet ka përjashtimet e veta, kështu që varësisht se në cilin shtet po mendoni për falimentim, përjashtime të ndryshme janë në dispozicion për ju.

Falimentimet në përgjithësi përshkruhen ose likuidim ose riorganizim. Dy format më të zakonshme të regjistrimeve të falimentimit për klientët tanë janë Kapitulli 7 dhe 13.

Si mund një New Jersey Kapitulli 7 Falimentimi të ndihmoj ty?

Ju mund të jeni në gjendje të mbani shtëpinë dhe makinën tuaj kur përdorni avokatin tonë të falimentimit në New Jersey. Përveç eliminimit të borxhit tuaj, në shumicën e rrethanave ju do të mbani shtëpinë tuaj, makinën tuaj dhe gjërat tuaja personale. Kjo do t'ju lejojë të eliminoni borxhin tuaj dhe të merrni një fillim të ri.

Ndaleni ngacmimin e kreditorit

A po ju thërrasin kreditorët në shtëpi dhe në punë? A po kontaktojnë miqtë dhe anëtarët tuaj të familjes? Fundi i ngacmimit të kreditorit tuaj duke folur me avokatin tonë të falimentimit në New Jersey. Sapo të mbash zyrën tonë, do të keni mundësi të referoni tek ne kreditorët tuaj. Ngacmimi i kreditorit do të ndalet menjëherë. Në disa rrethana, kjo ngacmim i kreditorit mund të jetë në kundërshtim me Ligjin e Praktikave të Mbledhjes së Borxhit të Drejtë (FDCPA), dhe ju mund të keni shkak për veprime të mëtejshme.

Ndaloni garniturat

A po përjetoni aktualisht grumbullimin e pagave tuaja? A jeni njoftuar se garnizimi së shpejti mund të fillojë në pagat tuaja? Falimentimi i Kapitullit 7 është një nga mënyrat më efektive për të ndaluar garniturat. Duke kontaktuar avokatin tonë të falimentimit në New Jersey, ne mund të ndalojmë garniturën, kështu që të ardhurat tuaja mund të shfrytëzohen më mirë.

Zhduk borxhin

Borxhet si kartat e kreditit, kreditë e pagave të ditës, faturat mjekësore, paditë, faturat e shërbimeve, riprovimet ose mangësitë e foreclosure mund të eliminohen plotësisht pa paguar kreditorëve tuaj.

Parandaloni Shutoffs e shërbimeve

Të shqetësoheni për mbylljet e shërbimeve? Paraqitja e një falimentimi të Kapitullit 13 mund t'i ndalojë kreditorët të mbyllin shërbimin tuaj të shërbimeve. Kontaktoni avokatin tonë të falimentimit në New Jersey sot për të parandaluar një mbyllje të ndërprerjeve të shërbimeve para se të jetë vonë. Ne kemi tre zyra në New Jersey për t'ju shërbyer më mirë.

Si mund t'ju ndihmojë një Kapitulli i New Jersey Kapitulli 13?

Ndaloni një Foreclosure të New Jersey dhe Stop Sherifit të Shitjeve në New Jersey

A është shtëpia juaj aktualisht në foreclosure apo keni marrë njoftim për shitje të një sherifi të afërt? Paraqitja e një Kapitulli 13 falimentimit do të ndalojë shitblerjen ose shitjen e sherifit çdo kohë para shitjes së shtëpisë. Paraqitja e Kapitullit 13 do t'ju lejojë të paguani borxhet e hipotekës përmes falimentimit direkt në kompaninë tuaj të hipotekave.

Ndaleni ngacmimin e kreditorit

A po ju thërrasin kreditorët në shtëpi dhe në punë? A po kontaktojnë miqtë dhe anëtarët tuaj të familjes? Fundi i ngacmimit të kreditorit tuaj duke folur me avokatin tonë të falimentimit në New Jersey. Sapo të mbash zyrën tonë, do të keni mundësi të referoni tek ne kreditorët tuaj. Ngacmimi i kreditorit do të ndalet menjëherë. Në disa rrethana, ngacmimi i kreditorit mund të jetë në kundërshtim me Ligjin e Praktikave të Mbledhjes së Borxhit të Drejtë (FDCPA), dhe ju mund të keni shkak për veprime të mëtejshme.

Ndaloni ripërpunimin

A jeni prapa në pagesa e automobilave tuaj? A keni frikë se makina juaj është afër riparimit? Një kapitull 13 i falimentimit mund të ndihmojë në ruajtjen e makinës tuaj dhe të ndaloni kompaninë e financave të ecë përpara me ribotim. Kontaktoni sot avokatin tonë të falimentimit në New Jersey. Ne mund t'ju ndihmojmë të konsolidoni pagesat tuaja të kaluara si dhe bilancin e kredisë së makinës tuaj në një Kapitull 13 të falimentimit. Ju do të bëni një pagesë për të besuarin dhe kompania e financave nuk do të jetë në gjendje të ecë përpara me riblerje. Në disa rrethana, avokati ynë i falimentimit në New Jersey madje mund të jetë në gjendje të rikuperojë makinën tuaj pas ripozicionimit dhe të konsolidojë bilancin e kredisë për makinën tuaj.

Parandalimi i Shutoffs-it të Shërbimeve funksionon si në Kapitullin 13 ashtu edhe në Kapitullin 7

Të shqetësoheni për mbylljet e shërbimeve? Paraqitja e një falimentimi të Kapitullit 13 mund t'i ndalojë kreditorët të mbyllin shërbimin tuaj të shërbimeve. Kontaktoni avokatin tonë të falimentimit në New Jersey sot për të parandaluar një mbyllje të ndërprerjeve të shërbimeve para se të jetë vonë. Ne kemi tre zyra në New Jersey për t'ju shërbyer më mirë.

Eleminimi i punimeve të borxhit në të dy Kapitullin 7 dhe 13, por ka ndryshime.

Borxhet si kartat e kreditit, kreditë e pagave të ditës, faturat mjekësore, paditë, faturat e shërbimeve, riprovimet ose mangësitë e foreclosure mund të eliminohen për një pjesë të asaj që i keni borxh.

Lini një Përgjigju

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.