Happensfarë ndodh nëse lë një kreditor nga Falimentimi im?

Varet nga ajo kohë e falimentimit është ngritur dhe nëse keni pasuri. Në një kapitull falimentimi 13 dhe në një kapitull falimentimi 7 ku ka pasuri, borxhi nuk do të shlyhet. Që do të thotë që akoma do të jeni në grep për të paguar falimentimin,

Në një kapitull të pasurive të falimentimit 7, borxhi do të shkarkohet për sa kohë që është një nga llojet normale të borxhit të falur në falimentim, si borxhi mjekësor, kartat e kreditit, kreditë e automjeteve për makina me qira dhe të ngjashme.

A mbulohen kreditë nga Dita e Pagesës nga falimentimi?

Nëse keni marrë hua të pagave, ato falen në falimentim. Mayështjet mund të lindin që nëse kreditë e pagave u morën brenda ditëve 90, ato duhet të paguhen. Debtdo borxh që lind brenda ditëve të falimentimit 90 mund të duhet të kthehet.

Nëse paraqitni falimentim dhe keni kontrolle të pas datës që janë zhdukur nga vendi i huasë në ditën e pagimit, mund të dilni me një problem me kompaninë e kredisë së pagave që ende përpiqet të bëjë para kontrollet tuaja. Nëse e gjeni veten në këtë lloj situate, bisedoni me një avokat për lehtësimin e borxhit të tejkaloni opsionet tuaja.

A konsiderohen Sigurimet Shoqërore të ardhura në një falimentim?

Sigurimet shoqërore konsiderohen të ardhura në një falimentim, por gjithashtu konsiderohet e përjashtuar. Duke parë ligjet e SH.B.A. për pagesa të sigurimeve shoqërore dhe aftësisë së kufizuar, ne shikojmë në Nënshtetin II të Kodit 42 US - PESHKSIA E PJES FEDERALE, MBROJTJET DHE PENRFITIMET E SIGURIMIT T PAJISJES.

Sipas 42 US Code US 407 përjashton pagesa që kanë të bëjnë me pagesa të sigurimeve shoqërore dhe pagesa të aftësisë së kufizuar (SSDI) nga marrja e një administruesi të falimentimit për të paguar borxhet në një kapitull të falimentimit 7.

Kështu që nëse do të merrnit një shlyerje të një shume për një pagesë të sigurimeve shoqërore, një administruesi i falimentimit nuk do të lejohej të merrte paratë në një kapitull të falimentimit 7. SSDI gjithashtu do të përjashtohej nga një kapitull 7 do të thotë test. Sidoqoftë, nëse po kërkoni të bëni pagesa në një kapitull të falimentimit 13, i besuari do t'i konsiderojë të ardhurat tuaja të sigurimeve shoqërore si një burim fondesh për të financuar kapitullin tuaj 13.

Nëse keni nevojë për një kuptim më të mirë se si SSDI do të funksiononte me grupin tuaj të rrethanave specifike, bisedoni me një avokat falimentimi për të parë një pamje të plotë të asaj që do të ndodhte nëse ju ose bashkëshorti juaj paraqisni falimentim.

A janë taksat e pagueshme në falimentim?

Ju mund të keni taksë mbi të ardhurat mbi 3 vjeç të falur në falimentim. Ka rregulla 3 për këtë.

Ju paraqisni taksat tuaja. Nëse keni paraqitur taksat tuaja në prill 10, 2015, për 2014, taksat janë në gjendje të shkarkohen Prill 11, 2017. Nëse keni një zgjatje në tetor 15, 2015, atëherë do të duhet të prisni deri në tetor 16, 2018.

Nëse nuk i keni bërë taksat tuaja në kohën e duhur, siç është paraqitja e taksave tuaja 2014 në 2017, do të duhet të prisni 2 vjet.

Nëse keni marrë një rivlerësim të taksave tuaja 2014 në ditët e fundit 240 nga diçka si një auditim, atëherë do të duhet të prisni 240 ditë pas rivlerësimit për taksat që do të ishin të lira. Unë do të thoja lexo Udhëzues IRS për falimentimin dhe taksat, por është mjaft e dendur dhe jo plotësisht e qartë.

Nëse keni pyetje, bisedoni me një Avokati i falimentimit. Na telefononi në 844-533-3367.

Farë është një TRANSFERIMI PARALGJYQSISH TOM N AN NJ AN INSIDER? Apo, a mund ta shisja condo time për motrën time për një dollar dhe të deklaroj falimentim?

Nëse i shet ndonjë pronë dikujt për më pak se sa afër asaj që ia vlen (Vlera e plotë e tregut), dhe më pas të shpallësh falimentim, i besuari i falimentimit mund ta shohë atë si një transferim preferencial në një Insajder / Mashtrim. Një tjetër, tërhiqni pronën përsëri në pasurinë e falimentimit.

Pretendoni se ju dhe motra, vëllai ose ndonjë i afërm tjetër blenë një condo në një plazh në Florida në 2014 për $ 100,000. Ju të dy vendosni 50,000 $ dhe të dy zotëroni 50%. Tani është 2018, dhe po mendoni të deklaroni falimentimin dhe doni së pari të shpëtoni nga condo. Nëse condo tani vlen $ 200,000, motra juaj do t'ju duhet të paguani $ 100,000 për të konsideruar një transfer të plotë të tregut. Nëse ajo vetëm ju paguante një dollar, i besuari do ta shikonte atë si një transferim mashtrues me ju, duke u përpjekur të shmangte pagimin e kreditorëve tuaj.

Tani le të themi që condo u përmbyt, dhe duhet të bëhet punë me vlerë 100,000 $. Vlera e tanishme e kondos është 10,000 $, por 100,000 $ në të ardhurat e sigurimit po vijnë. Paratë e sigurimit mund të futen në pasurinë e falimentimit. Kështu që partneri juaj në pronë ende nuk mund ta blinte pronën për $ 1 pa ju ekspozuar në një transferim mashtrues.

Tani le të themi që condo është investuar me roaches, është bërë një goditje e fortë dhe është vlerësuar në $ 10,000. Tani mund të bëhet një argument që shitja e tij me bashkëpronarin tuaj për 1 $ ishte një marrëveshje e mirë për ju.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me transferimet mashtruese te të brendshmet ose TRANSFERIMI PARANDALIM flasim me një Avokat i falimentimit sot në 844-533-3367.

Unë dhe gruaja ime jemi një çift i moshuar, në pension me kredi për bashkim kredie 5 nga një bashkim krediti. Katër kredi nuk janë të siguruara dhe një është e siguruar kundër makinës sonë. Sindikata e kreditit po thotë se ata do të shkojnë pas makinave tona sepse ne jemi prapa në të gjitha shënimet përveç makinës. A mund ta bëjnë atë?

Fatkeqësisht, Sindikatat e Kreditit bëjnë diçka të quajtur të kolateralizuar në mënyrë të kryqëzuar. Kredia Unios normalisht do të ketë formulime në kreditë e tyre që thotë diçka si, "CSigurimi i kredive të tjera oleateral me Unionin e Kredive gjithashtu mund të sigurojë këtë kredi. " Kjo do të thotë që edhe pse ju keni vetëm një kredi që është e siguruar me makinën tuaj, Unioni i Kredive po i trajton të gjitha kreditë tuaja ashtu si ato janë duke siguruar makinën tuaj.

Ju duhet të konsultoheni a Avokat i borxhit të kaloni situatën tuaj për të parë se çfarë ka kuptimi më i mirë për ju dhe gruan tuaj.

Unë jam një i moshuar dhe i paracaktuar në HELOC (linja e kredisë në shtëpi). Cilat janë opsionet e mia për të shmangur foreclosure?

Nëse keni paragjykuar në linjën tuaj të kredisë ose hipotekë të kundërt, keni disa mundësi.

 1. Përpunoni një marrëveshje me bankën. Kjo mund të tingëllojë e ndërlikuar, por shumë herë bankat kanë programe për t'ju ndihmuar të riktheheni në këmbët tuaja pas një periudhe telashe financiare.
 2. Refinance. Kjo ndonjëherë është në dispozicion, dhe ne madje dimë biznese që do të punojnë për të blerë shënimin tuaj nga banka juaj për të refinancuar më pas për ju. Në vend që të bëni një shitje të shkurtër, biznesi do të negociojë me bankën tuaj për një shlyerje të shkurtër.
 3. Deklaroni falimentimin për të blerë kohë. Një kapitull 7 duhet të përdoret vetëm nëse nuk keni barazi të mjaftueshme në shtëpinë tuaj që do të bëjë që kapitulli i besuar i falimentimit 7 të dëshirojë të shesë shtëpinë tuaj. Pas falimentimit, ju gjithmonë keni zgjedhjen të riafirmoni borxhin.
 4. Nëse thjesht po kërkoni të kapni pagesa, mund të paraqisni një kapitull të falimentimit 13 dhe të filloni të bëni pagesa në kapitullin e besuar të falimentimit 13 për të paguar HELOC tuaj ose hipotekë të kundërt.
 5. Ju gjithashtu keni gjithmonë mundësinë për të shitur shtëpinë tuaj nëse keni kapital. Ju mund të merrni para dhe zvogëloni nëse kjo ka kuptim për situatën tuaj.

Bisedoni me një avokat mbrojtjeje Foreclosure afër jush për të kaluar të gjitha opsionet tuaja.

Nëna ime ndërroi jetë pasi bëra kërkesë falimentimi. A bëhet pronë e saj pjesë e falimentimit tim?

Nëse nëna, babai ose dikush tjetër kalon larg dhe ju lë diçka brenda ditëve 180 nga paraqitja e falimentimit, ai artikull mund të tërhiqet në pasurinë e falimentimit që administruesi i besuar të paguajë kreditorët tuaj. Sidoqoftë, ju mund të jeni akoma në gjendje të përjashtoni pjesë të saj.

Thingdo gjë që kalon pranë:

 1. Kërkim, shpikje ose trashëgimi;
 2. Si rezultat i një marrëveshjeje për zgjidhjen e pasurisë me bashkëshortin e debitorit, ose të një dekreti bashkëbisedues ose të formës së prerë të divorcit; ose
 3. Si përfitues i një polize të sigurimit të jetës ose i një plani të përfitimit nga vdekja.

Mund të tërhiqet në një pasuri falimentimi nga një falimentim për të paguar kreditorët tuaj. E njëjta gjë është e vërtetë edhe për të ardhurat nga sigurimi ose shlyerjet për aksidente që kanë ndodhur para paraqitjes së falimentimit.

Ekziston gjithashtu mundësia që testamenti të përfshijë një klauzolë besimi të Spendthrift që do t'i mbajë pasuritë jashtë pasurisë tuaj të falimentimit. Nëse jeni të shqetësuar se fëmijët tuaj mund të detyrohen të paraqesin falimentim ose të divorcohen, një besim në shpenzime është një mënyrë për të mbrojtur pasuritë. Nëse keni pyetje flisni me një Wills dhe avokati i Mirëbesimit të tejkaloni opsionet tuaja.

Bisedoni me një avokat falimentimi nëse ndonjë prej këtyre gjërave ju ka ndodhur, të tejkaloni opsionet tuaja.

Unë isha duke paguar kredinë time të makinës përmes një kapitulli 13 për 2 vjet, dhe duhej të shndërrohej në një kapitull 7. A mund të paraqes një kapitull 13 përsëri?

Po, mund të paraqisni një kapitull 13 pas një kapitulli 7. Ky quhet me shaka një kapitull "20" 13 + 7 ... Ndoshta nuk është shaka më e çmendur, por tregon se kjo është një dukuri kaq e zakonshme që avokatët dhe gjykatësit bëjnë shaka për të. Nën një kapitull të falimentimit 13, ju mund të jeni në gjendje të zvogëloni vlerën e automjetit tuaj për të paguar vetëm atë që ia vlen dhe jo atë që i detyrohet.

Sidoqoftë, nëse gjendeni në situatën e përmendur më lart si një kapitull 13 që u shndërrua në një kapitull 7, dhe nëse fitoni shumë para, në të vërtetë mund të duhet të paguani interesin që i detyrohet automjetit tuaj sipas kontratës origjinale, sikur kapitulli 13 nuk u ngrit asnjëherë fillimisht. Bisedoni me një avokat të falimentimit për të shqyrtuar pyetjet tuaja specifike për çështjen dhe shihni nëse një "kapitull i falimentimit 20" është i duhuri për ju.

A mund të paraqes një kërkesë falimentimi të Kapitullit 7 nëse bëj shumë para?

Ka përjashtime nga Kapitulli 7 do të thotë provë.

 1. Nëse shumica e borxhit tuaj është e lidhur me biznesin, mund të shmangni kapitullin 7 provë.
 2. Nëse jeni në detyrë aktive në ushtri, mund të shmangni kapitullin 7 provë.
 3. Ekziston një provë e dytë në kapitullin 7 provë e mesatares së falimentimit. Nëse keni zbritje të mjaftueshme në kategoritë kualifikuese, ju gjithashtu mund të paraqisni një kapitull të falimentimit 7.

Mënyra më e lehtë për të zbuluar nëse kualifikoheni është të bisedoni me një avokat falimentimi. Unë e di se mund të jetë e frikshme të tregoni historinë tuaj, por në baza ditore, firma ime i ndihmon njerëzit si ju të paraqesin falimentim.

A ka ndonjë avokat falimentimi pranë meje?

Ne kemi zyra ligjore në Jersey City, Hackensack, New York City, Brooklyn dhe Freehold, NJ për avokatët tanë për të takuar klientët personalisht. Sidoqoftë, ky është 2018. Nëse jeni duke kërkuar lehtësim të borxhit, shumë nga aspektet e paraqitjes së një çështje falimentimi mund të trajtohen përmes telefonit, përmes faqes së internetit të firmës, emailit dhe / ose faksit. Ndonjëherë ne nuk do të takojmë klientë deri në takimin e parë të kreditorëve me Besuarin e Falimentimit. (Nëse shqetësoheni për të shkuar në gjykatë, shumica e çështjeve të falimentimit të çështjeve 7 dhe çështjet e kapitullit 13 përfshijnë vetëm një takim me një administrues falimentimi që zgjat minuta 5. Ka shumë gjëra të tjera që avokatët tanë bëjnë për të siguruar që ju të keni vetëm atë mbledhje. Një plan i kapitullit 13 do të zgjasë për 3 deri në 5 vjet, por duhet të takoni një herë me të besuarin një herë nëse nuk ndodh diçka e zakonshme.)

Kur jeni duke kërkuar lehtësim të borxhit duke paraqitur falimentim duke pasur një avokat me përvojë me një praktikë pranë jush është i përshtatshëm, kështu që ju mund të vizitoni firmën e avokatit për të takuar personalisht avokatin. Një vendndodhje e firmës juridike pranë jush e lehtëson kontaktin e një avokati për këshilla duke vizituar avokatin në zyrën e tij personale. Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj. Pra, konsultimi fillestar falas mund të trajtohet me një telefonatë ose mund të kontaktoni një avokat me email me të gjitha pyetjet tuaja. Falimentimi nuk është gjithmonë ndihma ligjore për klientët tanë për të menaxhuar borxhin e tyre. Ne e kuptojmë që ju po kërkoni lehtësimin e borxhit nga kreditorët tuaj që mund të nënkuptojë ndonjë gjë nga ndalimi i një konfiskimi ose eliminimi i borxhit të kartës së kreditit. Ne kemi avokatë me vite përvojë praktikimin e ligjit të falimentimit për t'ju siguruar shërbimet më të mira në lidhje me çështjen tuaj. Ne çfarë të mbrojmë të drejtat tuaja, dhe kemi shumë avokatë që praktikojnë ligjin në New Jersey dhe New York që ofrojnë një larmi shërbimesh. Ne duam të sigurohemi që të gjitha të drejtat tuaja janë të mbrojtura dhe të gjitha fushat e nevojave tuaja janë të mbuluara. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Shtëpia ime po parashikohet se çfarë duhet të bëj?

Pavarësisht nëse jeni në një foreclosure të Baranit Taksë ose një Foreclosure mbi hipotekën tuaj, ju keni afate kohore të ndryshme në procesin e foreclosure. Cilat mundësi keni për të ruajtur shtëpinë tuaj varet plotësisht nga situata juaj unike. Flisni sot me një avokat. Edhe nëse nuk mendoni se mund të lejoni një avokat, ju duhet të kuptoni afatin kohor të foreclosure. Mos u përballni me mundësinë e humbjes së shtëpisë tuaj në Foreclosure vetë.

Ne i ruajmë shtëpitë. Le të ju ndihmojmë të kurseni tuajin.

FALAS JO Sesioni i Strategjisë së Detyrimeve me një ATTORNEY -Faleminderit për ne për FALAS. Kaloni mbi të gjitha opsionet tuaja. Përgatitni një strategji për të shpëtuar shtëpinë tuaj, ose për të qëndruar në shtëpinë tuaj për aq kohë sa të jetë e mundur ligjërisht. Zyra ime është e përgatitur mirë me ligjin e Foreclosure, ligjin e falimentimit, riparimin e kredisë dhe Ligjin e qiramarrësve Land Land në New Jersey. Më pyet si ta ruaj shtëpinë tënde. Ose, si të ndaloni një Shitje Sherif. Ose, dëboni një qiramarrës që nuk paguan. Ose, si të fitoni para me pronën tuaj ndërsa jeni në foreclosure. Ose, çdo gjë tjetër që doni të dini. Unë përqëndrohem në ruajtjen e shtëpive.

MBROJTJE T R DREJTAT TUAJ N IN GJYKAT - Mos u shtyni nga huadhënësi juaj. Stepdo hap që ndërmerrni sot do të thotë më shumë kohë në shtëpinë tuaj për të zgjidhur një zgjidhje. Nëse nuk i përgjigjeni ankesës, mund të humbni shtëpinë tuaj në ditë 180. Mos u besoni njerëzve që thonë se duhen vite për të zbuluar në New Jersey. Nëse i përgjigjeni ankesës në mënyrë të gabuar, mund të hiqni dorë nga mbrojtjet që duhet të ngritni për të ruajtur shtëpinë tuaj.

 • Modifikoni kredinë tuaj të shtëpisë - Nëse kualifikoheni, ju mund të zvogëloni pagesat tuaja, të ulni normën tuaj të interesit dhe në rastin e rrallë të zvogëloni ato që i detyroheni principalit të hipotekës suaj.
 • DEKLARA BANKRUPTCY, por VETEM nëse kjo është opsioni juaj më i mirë. Falimentimi mund të përdoret për të detyruar një bankë të rishikojë kredinë tuaj për modifikim edhe nëse në të kaluarën ju është refuzuar një modifikim i kredisë.
 • SHITEN shtëpinë tuaj për të vendosur para në xhepin tuaj ose të eksploroni një vepër në Lieu të FORECLOSURE: Edhe nëse jeni nën ujë dhe nuk doni më pronën tuaj, ka mënyra për të shmangur një foreclosure në të dhënat tuaja.
 • Puna me një kompani që do të përpiqet të blejë hipotekën tuaj nga banka juaj: Kjo mund të duket si një e shtënë e gjatë, por ne punojmë me investitorët që duan të punojnë me ju për të blerë hipotekën tuaj dhe t'ju japin një kredi pa interes ndërsa ato ju ndihmojnë të rindërtoni kredinë tuaj.

Më telefono TANI në (844) 5-DEFENSE - 844-533-3367 për të vazhduar më tej T ALL GJITHA opsionet tuaja, ose me email ne [Email mbrojtur]. Do të punoj me ju për të shpëtuar shtëpinë tuaj.

Si mund të ndaloj një Shitje Sherif?

Ka disa mënyra për të ndaluar një shitje sherifi në New Jersey. Si e drejtë, i pandehuri mund të aplikojë për një zgjatje 28 ditore me sherifin. Kjo vetëm do të shtyjë shitjen. Ekzistojnë skenarë të tjerë ku është e mundur të shkoni te gjykatësi me një mocion emergjent për të ndaluar shitjen. Një Urdhër për të treguar Kauzën është një mjet që i lejon një gjykatësi të marrë një vendim në të njëjtën ditë ose të caktojë një afat kohor të përshpejtuar për të vendosur mbi çështjen. Ky proces mund të përdoret për pothuajse të gjitha çështjet emergjente.

Nëse po mendoni për falimentimin, si një kapitull 13, ashtu edhe kapitulli 7 falimentimi do të ndalojnë shitjen. Sidoqoftë, nëse keni pasur një falimentim të pushuar në ditën e fundit 180 ose jeni i ndaluar të paraqisni një falimentim, mund të keni çështje që duhet të tejkalohen.

Sherifi i Shitjeve në New Jersey do të bëjë që shtëpia ose t’i shitet një pale të tretë në ankand, ose banka do të bëhet pronare në ankand. Pra, nëse ndërprerja e shitjes nuk është e mundur, falimentimi mund të jetë mënyra e vetme për të shpëtuar shtëpinë tuaj.

Një kapitull 7 falimentimit vetëm do të vonojë procesin e shitjes. Dhe, nëse keni barazi në shtëpinë tuaj, kapitulli 7 i besuar mund të përpiqet ta shesë atë për të kënaqur atë që ju keni borxh për të gjithë kreditorët tuaj.

Një kapitull i falimentimit 13 do t'ju lejojë të filloni një plan pagese për të paguar borxhin (pagesat e humbura) në kredinë tuaj për bankën ose shërbimin e kredisë tuaj dhe madje të kërkoni një Modifikim të Huasë në falimentim. Nëse jeni hedhur poshtë në të kaluarën, falimentimi mund të ju jap një shans tjetër në bankë duke rënë dakord për opsione të zbutjes së humbjeve, siç është modifikimi i kredisë, veprimi në vend të foreclosure, një shitje e shkurtër ose një shitje e rregullt nëse keni kapitalin e vet.

Biseda me një avokat para marrjes së ndonjë vendimi është zakonisht opsioni juaj më i mirë.

Cilat janë të drejtat e mia?

Kushdo që akuzohet për një krim ka të drejta të caktuara ligjore. Ju keni të drejtë të heshtni kur të pyeteni. Ju nuk keni pse të thoni asgjë në lidhje me faktet e çështjes tuaj. Nëse e bëni këtë, deklaratat tuaja mund të përdoren kundër jush në një gjykatë, duke përfshirë gjatë gjykimit tuaj. Ju keni të drejtën e pranisë së një avokati gjatë çdo marrje në pyetje. Nëse nuk mund të lejoni një avokat, ai do të emërohet për ju. Duke folur praktikisht, emërimi i avokatit për një të pandehur që nuk mund të sigurojë një avokat zakonisht nuk ndodh deri në daljen e parë të gjykatës. Ju keni të drejtë të konsideroheni me kusht, përveç në rastet e vrasjeve.

Si mund të bëj një ankesë kundër avokatit tim?

Në shumicën e vendeve, veçanërisht vendeve të së drejtës civile, ka pasur një traditë për të dhënë shumë detyra juridike për një shumëllojshmëri të noterëve të ligjit civil, nëpunësve dhe scriveners. Këto vende nuk kanë "avokatë" në kuptimin amerikan, aq sa referohet ky term për një lloj të vetëm të ofruesit të shërbimeve juridike me qëllime të përgjithshme; përkundrazi, profesionet e tyre juridike përbëhen nga një numër i madh i llojeve të ndryshme të personave të trajnuar nga ligji, të njohur si juristë, disa prej të cilëve janë avokatë të cilët janë të licencuar për të ushtruar praktikë në gjykata. isshtë e vështirë të formulohen përgjithësime të sakta që mbulojnë të gjitha vendet me profesione të shumta juridike, sepse secili vend tradicionalisht ka pasur metodën e vet të veçantë për ndarjen e punës juridike midis të gjitha llojeve të ndryshme të profesionistëve juridikë

Kush i merr vendimet për çështjen time?

Në një çështje penale ju vendosni nëse: shkoni në gjykim ose pranoni fajësinë, keni një gjykim jurie ose gjykim në gjykatë, të dëshmoni ose të ruani të drejtën tuaj për të heshtur. Në një çështje civile avokati juaj duhet të konsultohet me ju përpara se të merrni ndonjë vendim zgjidhjeje.

Ifka nëse nuk mund të lejoj një avokat?

Nëse jeni të përfshirë në një çështje penale, në shumicën e rrethanave mund të keni një avokat të caktuar për ju nëse gjykata vendos që ju nuk mund të lejoni një avokat. Ju gjithashtu mund të keni të drejtë për një avokat të caktuar nga gjykata në disa raste civile që përfshijnë humbjen e një lirie civile siç është një angazhim i shëndetit mendor ose humbje e të drejtave prindërore. Një shërbim i referimit të avokatit zakonisht ofrohet nga shoqatat e avokatëve shtetërorë dhe vendorë si një shërbim publik. Qëllimi i një shërbimi të referimit të avokatit është rritja e aksesit në drejtësi duke iu referuar anëtarëve të publikut të gjerë avokatëve në praktikën private ose organizatave ose agjencive të ndihmës juridike për një tarifë nominale. Gjithnjë e më shumë, publiku po largohet nga këto shërbime.

A do të dëbohem nga shtëpia ime pas foreclosure?

Nëse shtëpia juaj u përjashtua, dhe ju nuk po i paguani qiranë pronarit të ri, ekziston një shans pothuajse 100% që përfundimisht do të hiqeni nga shtëpia juaj. Në varësi të situatës suaj, mund të keni mundësi të qëndroni në shtëpinë tuaj.

Nëse jeni qiramarrës me qira të vlefshme, normalisht do të jeni në gjendje të vazhdoni nën qiranë me pronarin e ri nëse vazhdoni t'i përmbaheni qirasë. Sidoqoftë, nëse pronari e ka blerë pronën me qëllimin për ta bërë atë shtëpinë e tij ose të saj.

Për të cituar Departamentin e Jerseyështjeve të Komunitetit në New Jersey, Divizionin e Kodeve dhe Standardeve. Shërbimi Informativ i qiramarrësit-qiramarrësit, GRUPET P ANR NJ B BULETININ E VLERSIMIT

"Qiradhënësi mund të paraqesë për dëbim, nëse pronari i një ndërtese me tre njësi banimi ose më pak kërkon personalisht zënë një njësi, ose ka kontraktuar që t'ia shesë njësinë e banimit një blerësi i cili dëshiron ta pushtojë atë personalisht dhe kontrata për shitje bën thirrje që njësia të mbetet bosh në kohën e mbylljes. Një Njoftim për Lënien e Qiradhënësit duhet t'i dërgohet qiramarrësit të paktën dy muaj para paraqitjes së padisë për dëbim. Asnjë veprim juridik nuk mund të merret derisa skadon qiraja. "

Për më shumë informacion mbi të drejtat tuaja si qiramarrës që jetojnë në një pronë të sekuestruar, telefononi një avokat ose lexoni Mjete pune për adoleshentët që jetojnë në pronat e paracaktuara nga zyra e Avokatëve Publikë në New Jersey.

Kujtoni që pronari i ri është gjithashtu përgjegjës për depozitën tuaj të sigurisë. Mos e besoni pronarin e ri nëse ai ju thotë të merrni depozitën tuaj nga pronari i vjetër. (Shiko NJSA 46: 8-20 dhe -21).

Po sikur të isha pronar para Foreclosure?

Nëse keni qenë pronari paraprak, të drejtat tuaja për të qëndruar në pronë janë shumë më pak të mbrojtura se qiramarrësi. Pas shitjes sherifi, ekziston një periudhë ditore 10 ku ju keni mundësinë të riblerni pronën duke paguar sherifin atë që i detyrohet bankës. Shumica e njerëzve nuk kanë para për ta bërë këtë, megjithatë, në atë periudhë ju jeni teknikisht akoma pronar i pasurisë deri sa të paguhet çmimi i ankandit të plotë dhe vepra e sherifit nuk është dorëzuar. Sidoqoftë, pasi të jetë dorëzuar vepra sherifi, pronari i ri mund të lëvizë për t'ju dëbuar nga shtëpia juaj e mëparshme.

Mund të përpiqeni të merrni para për çelësat nga pronari i ri për të lëvizur. Ju nuk jeni të garantuar asgjë me ligj, megjithatë shumë herë pronarët e rinj do t'ju japin një shumë parash në mënyrë që të mos shkatërroni pronën dhe të pranoni të largoheni deri në një datë të caktuar për të mos i detyruar ata të dëbojnë ju.

Ju si ish pronar mund të keni një gjysmë viti ose më shumë të jetoni pa qira në disa raste. Kjo nuk është e garantuar të ndodhë, por në raste të rralla, banka mund të blejë pronën përsëri dhe të mos lëvizë menjëherë për një Shkrim të Posedimit. Në këto situata, njerëzit ndonjëherë nuk dëbohen derisa banka të shet shtëpinë si një REO (Pasuri të patundshme në pronësi të Bankës). Normalisht në përfundim të një Shitje Sherifi në New Jersey, gjykimi për posedim futet ndërsa njëkohësisht, lëshohet një Shkrim i Posedimit. Sherifi atëherë ka tridhjetë ditë për të shërbyer Shkrimin e Posedimit mbi ju si ish pronar.

La Aktual Data e nxjerrjes

Pasi Sherifi të shërbejë Shkrimin e Posedimit mbi ju, ju jepen njëzet ditë për të lëvizur. Në njëzet e një ditë pas shërbimit të Shkrimit të Posedimit, nëse ju dhe familja juaj nuk i keni lënë ambientet, blerësi ose avokati i blerësit thërret Zyrën e Sherifit për të planifikuar dëbimin aktual. Sherifi më pas do të caktojë një datë për dëbimin, e cila zakonisht nuk është më shpejt se ditët 30 nga data kur u mor aktgjykimi. Pronari i ri do të planifikojë një bravandreqës në kohën e caktuar nga Sherifi për bllokimin. Ka mënyra të tjera për të vonuar datën aktuale të bllokimit duke shkuar në gjykatë dhe duke i kërkuar një gjykatësi kohë shtesë.

Tani e kuptoni pse disa pronarë të rinj ju ofrojnë para për të lëvizur.

Telefononi Tani butoninThirrni Avokatin Tani