Pyetni një avokat të New Jersey se cilat janë mbrojtjet e Forclosure tuaj në New Jersey

Zonat e praktikës në New Jersey

Procedimi gjyqësor i Foreclosure

Në New York dhe New Jersey, klientët tanë mund të presin më të mirën e përfaqësimit gjyqësor të foreclosure brenda dhe jashtë gjykatës. Hapi i parë për t'ju përfaqësuar në foreclosure është të paraqisni një përgjigje në gjykatën përkatëse dhe të kërkoni lehtësimin e humbjes përmes konferencave ose ndërmjetësimit të zgjidhjes së foreclosure. Na lejoni të ju ndihmojmë të gjeni rrugën më të mirë për të ruajtur shtëpinë tuaj.

Kapitulli i falimentimit në New Jersey Kapitulli 7 ose 13

Falimentimi mund ose nuk mund të jetë ajo që ju nevojitet. Kontaktoni me ne për të kaluar situatën tuaj individuale për të ndihmuar në përcaktimin nëse kjo është e përshtatshme për ju.

Ju mund të jeni në një pozicion që falimentimi mund t'ju ndihmojë, por ka raste kur ju mund të mos jeni në gjendje të përballoni falimentimin.

Kontaktoni me ne për të kaluar opsionet tuaja.

â € <Real Estate

Gjëja më e rëndësishme që duhet të kërkoni kur mbani një avokat për mbylljen tuaj është dikush që është i vëmendshëm dhe i jep mbylljes tuaj vëmendjen që meriton. Zyra jonë ka një sistem të shkëlqyeshëm të menaxhimit të çështjeve që siguron që nuk do të na mungojë gjë kur bëhet fjalë për mbylljen tuaj. Pavarësisht nëse është shtëpia juaj apo prona e investimit, keni besim në hapin tuaj të ardhshëm.

Ligji i biznesit të vogël

Shërbimet që ofron biznesi dhe ekipi i korporatave tona janë përshtatur sipas nevojave të biznesit individual, dhe shkojnë nga puna transaksionale deri tek çështjet komplekse të çështjeve gjyqësore. Ekipi ynë merr një qasje pragmatike për të zgjidhur problemet dhe duke ndihmuar klientët tanë të planifikojnë përpara. Ne jemi në gjendje ta bëjmë këtë për shkak të përvojës personale në marrëdhëniet me bizneset e vogla dhe korporatat.

Lini një Përgjigju

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.