Ne do të tejkalojmë të gjitha çështjet ligjore me të cilat përballeni.

1. Ne do të tejkalojmë të gjitha çështjet ligjore me të cilat përballeni.

Hapi i parë që bëjmë është të dëgjojmë se cilat janë faktet që rrethojnë situatën tuaj. Ne duam të dimë gjithçka që ka ndodhur, dhe çfarë doni të ndodhë më pas. Ne duam që ju të na tregoni me fjalët tuaja se çfarë ndodhi dhe cili është qëllimi juaj i fundit për situatën tuaj. Shumë herë kemi klientë që janë në borxhe, duke u ballafaquar me çështje që ata dëshirojnë të mund t’i shmangnin por duhej t’i zgjidhnin. Ajo që ne rekomandojmë varet nga ajo që ata kanë provuar në të kaluarën dhe çfarë duan të bëjnë në të ardhmen. Në një situatë foreclosure, ekzistojnë zgjidhje të shumta si proceset gjyqësore të foreclosure në gjykatën shtetërore ose federale, marrjen me qira të pronës, shitjen e pasurisë në një shitje të shkurtër ose shitje të rregullt, falimentim (ose një kapitull 7, kapitulli 13 ose edhe të dy nëse situata e kërkon atë.) Pa e kuptuar historinë tuaj të plotë, ne nuk mund të arrijmë tek pjesa ku flasim për opsionet.

Postimet e ngjashme

Lini një Përgjigju

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.