Ne do të kalojmë në mbrojtje dhe opsione që keni.

2. Ne do të kalojmë në mbrojtje dhe opsione që keni.

Situata e të gjithëve është unike, dhe jo të gjitha zgjidhjet funksionojnë për të gjithë. Një kapitull 7 falimentimi mund të jetë i duhuri për një familje, por për ju, kjo mund të shkaktojë Kapitullin 7 Besimtar që dëshiron të shesë shtëpinë tuaj. Pa kaluar detajet që rrethojnë situatën tuaj, ne nuk mund të ofrojmë opsionet që mund t'ju përshtaten më së miri. Nëse keni bërë një modifikim të kredisë në të kaluarën, ne do të rishikojmë modifikimin tuaj të kredisë së kaluar dhe do të shohim pse ishte refuzuar, dhe ne pastaj mund të bëjmë sugjerime se si ta miratojmë atë. Ne gjithashtu do t'ju tregojmë nëse të ardhurat tuaja nuk kanë të ngjarë t'ju miratojnë ose hartoni një plan për të rritur të ardhurat tuaja. Nëse jeni duke kërkuar mbrojtjen e shtëpisë tuaj në gjykatë, ne do të kalojmë në të gjitha dosjet gjyqësore për të parë nëse keni ndonjë mbrojtje që keni humbur. Kemi raste që përfshijnë shërbim jo të rregullt, çështje të provave që janë trajtuar gabimisht, vepra të pahijshme dhe të tjera që duhet të rishikojmë dokumentet e paraqitura para se të mund të themi se kishte një mbrojtje. Ne sigurohemi që të gjitha opsionet e tua të shpjegohen dhe t'i tejkalojmë të gjitha mbrojtjet që mund t'ju ndihmojnë të përmbushni qëllimet tuaja.

Postimet e ngjashme

Lini një Përgjigju

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.