Zyrat Ligjore të Patel, Soltis & Cardenas kanë një talent të shkëlqyeshëm ligjor në New York dhe New Jersey, duke u përqëndruar në çështjet gjyqësore të foreclosure, modifikimet e kredisë, falimentimin, provën dhe transaksionet e pasurive të patundshme në New Jersey. Nëse mendoni se mund të keni nevojë për një Avokat i Foreclosure NJ or Avokat i Foreclosure NY filloni duke folur me një FALAS sot. Ne jemi një firmë me bazë familjare që përqendrohet në shërbimin e individëve dhe biznesit të tyre. Nëse keni nevojë për mbrojtje nga foreclosure në New York ose New Jersey ose dëshira e familjes suaj. Ne kemi njohuri ligjore dhe profesionalizëm ligjor për ju. Hapi i parë për të rregulluar ndonjë problem është të kuptoni që keni mundësi. Flisni me një avokat sot për të gjitha opsionet tuaja.

Ne nuk marrim çdo rast që jemi paraqitur. Nëse ne nuk mund të fitojmë për ju, ne do t'ju them. Ne do të shqyrtojmë të gjitha opsionet tuaja, por në fund të ditës, nëse nuk mund t'ju ndihmojmë, do t'ju tregojmë.

Kemi avokatë që përqendrohen në aspekte të ndryshme të ligjit. Ne kemi avokatë të licencuar nga Nju Xhersi që përqendrohen në Mbrojtjen e Foreclosure, Transaksionet e Pasurive të Patundshme, Falimentimin, Provimin dhe Mbledhjen / Konsolidimin e Borxheve. Ne kemi avokatë të licencuar nga Nju Jorku që përqendrohen në Mbrojtjen e Foreclosure, Transaksionet e Pasurive të Patundshme, Falimentimin, Provën, Ligjin e Familjes dhe Mbledhjen / Konsolidimin e Borxheve. Kur të na kontaktoni ne do të duhet t'ju intervistojmë shkurtimisht për t'u siguruar që jeni i lidhur me avokatin që mund t'ju ndihmojë më së miri për çështjen tuaj.

JU Kini mundësi - FALAS N T SHTYPIN E SHBA

Ne kemi një proces hapi 3 për të siguruar që ne mund t'ju ndihmojmë, ose t'ju vendosim të flisni me një avokat të ndryshëm me një listë të shkurtër të fakteve që rrethojnë situatën tuaj. Ne e kuptojmë që ne jemi të përshtatshëm për të gjithë, por ne do t'ju ndihmojmë në mënyrë që avokati tjetër që ju kontaktoni, të keni të drejtë në përgjigjet që ju nevojiten.

1. Ne do të tejkalojmë të gjitha çështjet ligjore me të cilat përballeni.

2. Ne do të kalojmë në mbrojtje dhe opsione që keni.

3. Ne do të përgatisim një listë të përmbledhur të fakteve të situatës suaj që mund t'i merrni tek avokatët e tjerë nëse ne nuk jemi të përshtatshëm si avokatët tuaj.

PSE JEMI M THE T B MIR?

Nëse jeni duke kërkuar për të gjetur ekipin më të mirë të avokatëve që kuptojnë fusha të shumta të ligjit në New Jersey, ne jemi një ekip i avokatëve me përvojë të cilët do t'ju trajtojnë drejt si klient. Ne kemi avokatë të shumtë që ushtrojnë ligjin në lidhje me çështjet e pasurive të patundshme, hipotekat, ligji i mbrojtjes së Foreclosure, modifikimi i huasë, mënyrat më të mira për të blerë ose shitur patundshmëri, vullnet dhe autorizime të avokatit, provë dhe pasuri, Ndihmë për borxhet, falimentim personal dhe biznes falimentimit. Ne do të mbrojmë të drejtat tuaja pasi punojmë si ekip për t'ju siguruar ndihmë të vërtetë. Juristët tanë i kuptojnë mënyrat se si bashkëveprojnë të gjitha këto lloje të çështjeve. Ne do të mbrojmë privatësinë tuaj, nëse ju na telefononi ose na vizitoni në një nga Zyrat tona për një konsultim. Pavarësisht se si vendosni të kontaktoni firmën tonë, ne do të tejkalojmë opsionet tuaja.

Ne kemi zyra në Jersey City, NJ përtej Gjykatës së Qarkut Hudson; Hackensack, NJ rreth qoshes nga Gjykata e Qarkut Bergen; Freehold, NJ poshtë rrugës nga Gjykata e Monmouth County, Manhattan, NY me një sit në Midtown New York City; dhe Brooklyn, NY përtej Gjykatës së Qarkut Kings e cila është në rrugë nga gjykata e Falimentimit në Brooklyn për të përmbushur klientët tanë. Ne ofrojmë konsultime falas për shumicën e rasteve për të gjitha çështjet gjyqësore në New Jersey dhe New York.

KONTAKTONI DHE NE DO T DO B DOJMING GJENA 3 P FORR JU:

1. Ne do të tejkalojmë të gjitha çështjet ligjore me të cilat përballeni.

2. Ne do të kalojmë në mbrojtje dhe opsione që keni.

3. Ne do të përgatisim një listë të përmbledhur të fakteve të situatës suaj që mund t'i merrni tek avokatët e tjerë nëse ne nuk jemi të përshtatshëm si avokatët tuaj.

Ne nuk marrim çdo rast që jemi paraqitur. Nëse ne nuk mund të fitojmë për ju, ne do t'ju them. Ne do të shqyrtojmë të gjitha opsionet tuaja, por në fund të ditës, nëse nuk mund t'ju ndihmojmë, do t'ju tregojmë.