kapitulli 20 avokat i falimentimit

falimentim

Kapitulli 7 Falimentimi: Marrja nga paraqitja në lehtësimin e borxhit është pothuajse e menjëhershme. Kapitulli i plotë procesi i falimentimit 7 merr afërsisht muaj 3 deri 6. Sidoqoftë, sa më shpejt që të paraqisni, do të ndaloni standardet, garniturat, riparimet dhe paditë që do t'ju dëmtojnë kredinë. Disa njerëz shqetësohen se falimentimi do të dëmtojë kredinë e tyre, megjithatë, është e mundur të rindërtoni kredinë tuaj në 1 deri në 2 vjet përmes një programi si Hapat 7 për një rezultat krediti 720.

Disa njerëz mendojnë se ata janë shumë të prishur për të paraqitur falimentime. Sidoqoftë, ne ofrojmë plane pagese në mënyrë që të mos keni nevojë për të paguar derisa të keni paraqitur falimentimin tuaj. Ju madje mund ta vendosni gjykimin në një plan pagese.

Nëse përballeni me foreclosure, një kapitull i falimentimit 7 mund të ndihmojë në ndalimin e shitjes së shtëpisë tuaj në ankand dhe madje ju vendos që të paraqisni përfundimisht një kapitull të falimentimit 13 për të rregulluar ripagimet e shtëpisë tuaj. Kjo quhet me shaka a Kapitulli 20 falimentimit.

Kjo lejon një debitor të shkarkojë borxhin e tij ose të saj të pasigurt përmes kapitullit 7 përpara se të paguajë borxhet e tyre të siguruara në kapitullin e falimentimit 13.

Paketat e deklaratave dhe faturave pa fund pa pamje mund të jenë dërrmuese, veçanërisht nëse jeni shumë larg në pagesa. Përpjekja për të kapur çdo qindarkë pa dobi nuk është mënyrë për të jetuar. Thirrjet e vazhdueshme nga kreditorët shtojnë vetëm stresin dhe ankthin për të mos qenë në gjendje të ecin përpara. Ju keni provuar këshillim kredie dhe alternativa të tjera financiare për të lehtësuar barrën tuaj të borxhit, por borxhi është akumuluar.

Nëse i keni lodhur të gjitha opsionet tuaja, mund të jetë koha për t'u marrë parasysh falimentim. Falimentimi nuk ka pse të jetë një proces i vështirë, dhe nuk keni pse ta kaloni vetëm atë. Regjistrimi i ndihmës së një avokati të falimentimit mund të ndihmojë në lehtësimin e tranzicionit me pak stres.

Kur zbulojnë opsionin e duhur të falimentimit, shumica e individëve zbulojnë se janë në gjendje të paraqesin një Kapitull 7 të falimentimit. Paraqitja e një falimentimi të Kapitullit 7 mund të ndihmojë në eliminimin e një borxhi të madh. Në disa raste, njerëzit janë në gjendje të eliminojnë të gjithë borxhin e tyre dhe të fillojnë të freskët. Për të përcaktuar nëse Kapitulli 7 është opsioni i duhur, është e mençur të konsultoheni me një avokat të ditur të falimentimit të Kapitullit 7 në New Jersey.

Paraqitja e një falimentimi të Kapitullit 7 ka potencialin për të shlyer të gjitha borxhet e pasigurta, siç janë kartat e kreditit, kreditë personale dhe faturat mjekësore. Sidoqoftë, disa borxhe mund të mos eliminohen ose shkarkohen plotësisht, të tilla si hipotekat, huatë e studentëve, pagesa të makinave, borxhet tatimore, mbështetja e fëmijëve dhe alimentimi. Përjashtimet mund të zbatohen, dhe individët që paraqesin Kapitullin 7 mund të jenë në gjendje të mbajnë disa ose të gjithë pronën e tyre, përfshirë shtëpinë dhe makinën e tyre. Ligjet shtetërore dhe federale mbrojnë pronën e caktuar nga procesi i falimentimit përmes përjashtimeve. Shtë e rëndësishme të bisedoni me një Kapitull me përvojë 7 avokatë falimentimi në New Jersey për të diskutuar përjashtimet dhe borxhet që mund të eliminohen ose shkarkohen në lidhje me rrethanën tuaj specifike.

Zyra e Patel & Soltis, LLC, mund t'ju ndihmojë të lundroni dhe paraqitni Kapitullin 7 të Falimentimit, pavarësisht nëse jeni vendosur në Jersey City, NJ; Hackensack, NJ; Freehold, NJ; Newark, NJ; Brooklyn, NY; ose New York City, NY.

Paraqitja e Kapitullit 7 Falimentimi

Shtë më mirë të kërkoni ndihmën e një avokati të falimentimit të Kapitullit 7 në New Jersey për të ndihmuar në ngritjen e çështjes tuaj. Shumë çështje mund të lindin nëse vendosni të paraqisni Kapitullin 7 tuaj në gjykatë. Informacioni i pasaktë ose i humbur mund të vonojë procesin dhe të bëhet i kushtueshëm. Gjykata gjithashtu mund të mohojë çështjen tuaj plotësisht për shkak të mungesës së dokumenteve ose procedurave të pasakta. Njerëzit të cilët paraqesin vetë, priren të punësojnë një avokat pasi të kuptojnë se sa sfidues dhe mbizotërues i procesit juridik mund të jetë.

Në mënyrë që të paraqitet në New Jersey, një debitor duhet të plotësojë kërkesat e qëndrimit të shtetit. Kërkesat kërkojnë që debitori duhet të ketë banuar në New Jersey për të paktën 180 ditë. Megjithatë, disa njerëz mund të lejohen të plotësojnë kërkesën e qëndrimit në 91days. Përveç kërkesave të qëndrimit, për t'u kualifikuar në Kapitullin 7, një çift individual ose i martuar duhet të kalojë një provë të mjeteve. Testi i mjeteve tregon nëse një person ose një çift i martuar kualifikohet financiarisht për të paraqitur në Kapitullin 7. Testi i mjeteve merr parasysh të ardhurat e debitorit ndaj nivelit mesatar të të ardhurave të shtetit. Nëse të ardhurat janë nën nivelin mesatar, atëherë regjistrimi për Kapitullin 7 është i mundur. Nëse debitori është mbi nivelin mesatar, ata mund të mos kenë të drejtë të paraqesin Kapitullin 7, por mund të paraqesin kërkesë për Kapitulli 13 falimentimit në vend të kësaj. Një ekspert i avokatit të falimentimit të Kapitullit 7 në New Jersey mund të ndihmojë në përcaktimin nëse ju kualifikoheni të paraqisni një Kapitull 7.

Nëse kualifikoheni në Kapitullin 7 dhe falimentimi juaj është paraqitur në gjykatë, aplikohet një qëndrim automatik. Një qëndrim automatik ndalon kreditorët dhe agjensitë e mbledhjes të kontaktojnë me ju gjatë falimentimit. Me fjalë të tjera, kreditorët dhe agjensitë e mbledhjes nuk mund të lidhen me ju për të mbledhur një borxh. Kjo është muzikë për shumë veshë pasi individët që tashmë kalojnë një vështirësi financiare nuk duhet të merren me thirrjet ngacmuese të mbledhjes së borxheve ndërsa kalojnë nëpër falimentime. Për më tepër, pasi falimentimi shkarkon të gjitha borxhet, qëndrimi automatik bëhet një urdhër shkarkimi i përhershëm. Një ndalim i përhershëm i shkarkimit ndalon një kreditor, borxhi i të cilit është shkarkuar nga ndërmarrja e ndonjë veprimi për të mbledhur atë borxh.

Një falimentim i Kapitullit 7 mund të zvogëlojë ndjeshëm barrën tuaj financiare duke mbajtur kreditorët dhe agjensitë e mbledhjes nga shpina. Për më tepër, shumë njerëz që paraqesin Kapitullin 7 janë në gjendje të mbajnë shtëpinë dhe makinën e tyre për shkak të ligjeve të përjashtimit të përcaktuara nga shteti dhe qeveria federale. Casedo rast është unik, dhe mënyra më e mirë për të ditur nëse borxhi juaj mund të shkarkohet është duke kontaktuar një avokat të Falimentimit të Kapitullit 7 në New Jersey për të vlerësuar çështjen tuaj.

Pavarësisht nëse jeni në New Jersey ose New York, Patel & Soltis, LLC shërben këto fusha: Jersey City, NJ; Hackensack, NJ; Freehold, NJ; Newark, NJ; Brooklyn, NY; Bronx, NY ose New York City, NY.

Kualifikimi i falimentimit
Pse po mendoni për falimentimin?
Zgjidhni të gjitha ato që zbatohen
Shuma të ndryshme të borxhit trajtohen ndryshe nga Falimentimet e Kapitullit 7, 11 ose 13.
A keni bërë kërkesë për falimentim në të kaluarën? *
Nëse i dërgoni rregullisht para një anëtari të familjes ose paguani mbështetje për ushqim ose mbështetje për fëmijë, mund të jetë më e lehtë për ju të kualifikoheni për falimentim.
Nëse jeni i martuar dhe bashkëshorti juaj jeton me ju, të ardhurat e bashkëshortëve tuaj përfshihen në falimentim për të përcaktuar nëse kualifikoheni për një kapitull 7 ose nëse duhet të bëni një plan pagese nën një kapitull të falimentimit 13, megjithatë bashkëshorti juaj NUK duhet të skedar me ju.
Falimentimi nuk është një madhësi që i përshtatet të gjithë programit dhe kërkon më shumë sesa një faqe e automatizuar në internet për të dhënë këshilla ligjore.
fakultativ
fakultativ