Përdorni një avokat për të luftuar për foreclosure

Mbrojtja e Foreclosure

Përdorim Parathënie Mbrojtësi mbrojtës për të mbrojtur të drejtat tuaja.

Nëse doni të shmangni foreclosure ose të merrni një modifikim të kredisë, duhet të konsultoheni me një Avokat të Mbrojtjes së Foreclosure tani për të diskutuar të gjitha opsionet për të ruajtur shtëpinë tuaj. Stepdo hap që ndërmerr sot mund të të kursejë më shumë kohë në të ardhmen. Marrja në punë e një avokati që e di ligjin e përjashtimit është hapi i parë për të mbajtur shtëpinë tuaj.

Willfarë do të bëjë një avokat i Foreclosure për ju?

Dosje Një Njoftim për Paraqitje (NOA)

Nëse punësoni një Avokat i Mbrojtjes së Foreclosure NJ ose një Mbrojtja e Foreclosure Attorne e NYy, ata do të paraqesin një njoftimi i paraqitjes (NOA) në emrin tuaj me të dy gjykatat dhe dërgojeni këtë njoftim tek avokati i bankës tuaj. Kjo është mënyra se si avokati juaj do të sigurohet që të gjithë të përfshirë në këtë çështje do të dinë që ju jeni të përfaqësuar. Ai gjithashtu lejon që avokati të jetë në gjendje të gjurmojë gjithçka që paraqitet në gjykatë. Në NJ dhe NY të gjitha rastet e foreclosure tani janë të paraqitura me email. Kështu që, pasi të jetë futur NOA, avokati juaj do të marrë një njoftim përmes postës elektronike kur asgjë të paraqitet në gjykatë posa të paraqitet.

Përgjigjuni Thirrjeve dhe Ankesave ose Madje Ndryshoni Përgjigjen tuaj

Pasi të keni marrë Thirrjet fillestare dhe Ankesa, ju jeni në një afat kohor për t'u përgjigjur. Avokati juaj i foreclosure do ta bëjë këtë për ju. Nëse tashmë keni përgjigjur, avokati juaj mund të ketë nevojë të ndryshojë përgjigjen tuaj për të siguruar që po përdorni të gjitha mbrojtjet tuaja, ose ndoshta përktheni përgjigjen tuaj në legalizëm, në mënyrë që gjykata të përjashtojë paraqitjen në vend që ta injorojë atë.

Kështu filloni zyrtarisht të luftoni padinë.

Shfaqen në Konferencat e Zgjidhjes

Shtetet si New York kanë i detyrueshëm konferencat e zgjidhjes ku pronari i shtëpisë në të vërtetë jeton në ndërtesën e cila u bllokua. Nëse përfaqësuesi i bankës nuk paraqitet i gatshëm për të negociuar në konferencën e zgjidhjes, gjykata mund të hedhë poshtë çështjen duke detyruar bankën të fillojë procesin e foreclosure. Një gjyqtar i caktuar nga gjykata do të përpiqet që të dy palët të vijnë në një rezolutë që nuk përfundon në foreclosure ose pronari të braktisë pronën. Avokati juaj i mbrojtjes së foreclosure do të marrë pjesë në këto mbledhje për të zbatuar të drejtat tuaja dhe të lëvizë për pushimin e çështjes nëse avokati i bankës nuk negocion në mirëbesim.

Përdorni ligjin e Foreclosure dhe strategjitë për të mbrojtur shtëpinë tuaj

Edhe kur mendoni se keni një mbrojtje të përplasur, nuk funksionon gjithmonë, kjo është arsyeja pse ne hyjmë me strategji të shumëfishta të ndërlikuara nga përvoja e viteve. Ne nuk kemi frikë të apelojmë vendimin e një gjykatësi nëse keni të drejtë. Ne do të përdorim çdo ligj që mundemi për të mbrojtur investimin tuaj.

Ndonjëherë gjithçka që ju dëshironi është të Modifikoni Hipotekën tuaj.

Ne do të punojmë me ju ndërsa mbrojmë shtëpinë tuaj për të aplikuar për një modifikim të kredisë. Ju mund të keni qenë mohuar në të kaluarën, por nëse keni ndryshuar rrethanat, mund të provoni përsëri për një modifikim të kredisë. Ndonjëherë njerëzit janë të detyruar të bëjnë një kapitull të falimentimit 13 për të punuar në një modifikim të kredisë. Ne i trajtojmë këto skenarë gjatë gjithë kohës. Ne punojmë me ju për të marrë rezultatet që dëshironi.