avokat i pasurive të patundshme

Real Estate

Ne jemi një firmë ligjore e pasurive të paluajtshme duke përfaqësuar klientët në New Jersey dhe New York. Firma jonë përfaqëson Blerësit dhe Shitësit. Ne i kuptojmë emocionet që rrethojnë shitjen e një shtëpie, pavarësisht nëse është duke lëvizur në një shtëpi më të madhe apo duke lënë shtëpinë e fëmijërisë gjatë procesit të provës.

Informata të përgjithshme:

Ne i kuptojmë shitjet e shkurtra dhe si t'i bëjmë ato të ndodhin. Ne punojmë me njerëz në foreclosure kur e vetmja mundësi e tyre e mbetur është shitja e shtëpisë së tyre. Ne kemi një rrjet të REALTORS, Investitorëve, dhe Brokerat e Hipotekave që mund të përdorim nëse keni nevojë për ndihmë. Ne punojmë me shitje banesore dhe tregtare. Ne kemi përfaqësuar shitësit dhe blerësit në të dy anët e transaksioneve të biznesit dhe kuptojmë nevojat e klientëve tanë në këto situata.