Shitje e shkurtër

Shitje e shkurtër

Një negociim i shkurtër për shitje është një dialog midis dy ose më shumë palëve me qëllim të arritjes së një rezultati të dobishëm kur një huamarrës është nën ujë mbi hipotekën e tij ose të saj dhe do të dëshironte të shmangte foreclosure. Shumë herë kemi klientë që thonë se duan një shitje të shkurtër, por në të vërtetë kanë kapital në pronën e tyre. Ne shpesh shpjegojmë situatën e tyre dhe pastaj i drejtojmë ata tek një agjent i pasurive të patundshme për të hartuar një listë normale. Ne do të punojmë me shitësin, nëse ata kanë nevojë për ndihmë me mbylljen, ose marrjen e tyre më shumë kohë për t'u mbyllur nëse banka është duke kërkuar të përjashtojë pronën e tyre.

Sidoqoftë, kur një shitje e shkurtër është e vetmja mundësi pasi klienti do të dëshironte të shmangte një foreclosure në rekordin e tyre, problemi më i madh me negociatat e shitjeve të shkurtra është kur agjenti i listës nuk e ka idenë se çfarë po bëjnë. Nëse agjenti i listës është i paaftë dhe i mungon çmimi i shtëpisë, shtëpia nuk ka gjasa të gjejë blerës që përputhen ose çmimi do të jetë shumë i ulët që një bankë do të preferonte t'i shansonte shanset e tyre me një Shitje Sherif.

Merrni kohën tuaj për të gjetur ekipin e duhur të foreclosure nëse jeni duke kërkuar për perfohttps: //www.youtube.com/watch? V = t8uItoC8f34m një shitje e shkurtër. Ne ju rekomandojmë Pasurive të Parë për çdo shitje nëse janë i rregullt ose një shitje e shkurtër.