Ballina / Dëshmi
Alex S.

Peter dhe Veer të dy kanë qenë shumë profesional dhe menjëherë me përgjigjet e tyre për pyetjet tona. Ata jo vetëm që janë siguruar se kemi marrë përgjigjen e pyetjeve tona, por njohuritë e duhura janë dhënë për të marrë një vendim më të mirë. Excellent.

Alic S.

Excellent.

William Z.

Unë u trajtova me respekt dhe isha i azhurnuar për çështjen time. Ishte një vendim i shkëlqyeshëm për mua të punësoja një avokat nga kjo firmë. E shkëlqyeshme dhe unë gjithashtu do t'i rekomandoja ata.

Bernard B.

Ju do të bëni një punë të shkëlqyeshme, vërtet e vlerësoj nëse dikush ka nevojë për një avokat, të cilin patjetër e kam dërguar në firmë.

Melissa F.

Të gjithë të përfshirë në çështjen time ishin shumë të vëmendshëm, shumë informues dhe jashtëzakonisht të ditur, gjë që më ndihmoi të më bënte të ndjehem tejet i sigurt në marrjen e vendimeve të mia. Do të jeni në duar të mira me Patel, Soltis dhe Cardenas!

Aida S.

Unë u trajtova me respekt nga të gjithë në PATEL, SOLTIS DHE KARDENAS. Gjithmonë i azhurnuar për çështjen time po. Vendimi më i mirë ndonjëherë! Përvoja ime duke u përfaqësuar nga PATEL, SOLTIS DHE KARDENAS mund të përshkruhet vetëm si "lehtësim i menjëhershëm dhe i fuqishëm i nevojshëm në mënyrë të dëshpëruar"

Marisol R.

Kam marrë vendimin më të mirë për marrjen në punë të Avokatëve Cardenas dhe firmës. Ata ishin njerëzit më të mirë për të trajtuar çështjen time. Unë do të thoja që Avokat Cardenas dhe firma e tij do të jenë një avokat për ju dhe çështjen tuaj.

Brandon D.

Unë uroj që ai të mund të kishte ofruar më shumë informacion mbi tërë procesin. Më duhej të diçka në Google dhe avokati im nuk dinte disa përgjigje. i madh

Tiffany H.

Amazing. Profesional.

Alfew S.

Ata janë të shkëlqyeshëm, unë do t'i përdorja përsëri nëse do të duhej.

Casey F.

Mimi ishte shumë i arsyeshëm- Z. Soltis gjithmonë u përgjigjej emailave dhe pyetjeve të mia - ai ishte shumë i dobishëm dhe e bëri procesin aq të lehtë. Shume mire

Edward S.

Definitely !!! Shërbim i shkëlqyeshëm !!! Siç thashë këtë Firmë Ligji po punon jo vetëm për mua ... por me mua ... duke më mbajtur të përditësuar dhe duke më këshilluar se çfarë të bëj përpara. Profesion i shkëlqyeshëm dhe shumë i ditur në çështjen time. Jam shumë e lumtur dhe e gatshme t'i rekomandoj firmën e avokatisë miqve të mi të familjes. Faleminderit.

Engjëll G.

Unë u trajtova me respektin më të madh dhe isha shumë i lumtur me rezultatin dhe shërbimin.

Rohan V.

Derek Soltis ishte avokati që më përfaqësoi në çështjen time, dhe ai ishte thjesht i mahnitshëm. Ai ishte gjithnjë i informuar me informacionin e tij, u përgjigj të gjitha pyetjeve të mia, nuk nxitoi asgjë, dhe ai më bëri të ndjehem vërtet i qetë në atë që është një përpjekje që shkakton ankth në përgjithësi. Unë isha shumë i lumtur me vendimin tim për të përdorur këtë firmë ligjore. Unë do ta rekomandoja këtë firmë ligjore, dhe konkretisht Derek Soltis për këdo që kërkoi përfaqësim ligjor në një çështje që ata mbulojnë. Do të trajtoheni me respekt, empati dhe do të ndiheni të sigurt në zgjedhjet që bëni sepse do të keni të gjithë informacionin e nevojshëm për të bërë një zgjedhje të mirë.

Volney V.

Ai ishte bërë mirë dhe më përfaqësoi mirë. Do ta rekomandoja.

Nikolla V.

Ndjeva një vendim të shkëlqyer që po vinte tek ju. Do gjë, përfshirë të gjitha opsionet e mia, u parashtruan qartë në anglisht të thjeshtë, dhe të gjitha pyetjeve të mia u përgjigjën menjëherë ose brenda disa orësh, dhe unë gjithnjë isha i informuar për gjithçka. Unë do të thoja mos u mashtroni, ejani tek ju sepse e dini se çfarë po bëni dhe përveç që jeni ekspert, keni një aftësi të thjeshtësoni gjithçka dhe ta shpjegoni atë në anglisht të thjeshtë dhe jo me terma juridikë të zbukuruar, dhe pyetjet tuaja gjithmonë përgjigjen menjëherë.

Mohamed E.

Unë u trajtova me respekt, isha i azhurnuar për çështjen time dhe u ndjeva mirë që bëra një vendim të mirë për të punësuar këtë avokat. Avokati im kujdeset për çdo detaj dhe më mbajti gjithmonë të azhurnuar dhe të informuar mirë për të marrë vendimet e duhura. Në përgjithësi, ishte një përvojë e shkëlqyeshme, shumë e këndshme.

Richard F.

Mirë.

Kathleen M.

Unë u trajtova me shumë respekt. Isha jashtëzakonisht mirënjohës për shërbimet e tyre. Fantastike! Ju rekomandojmë shumë!

Becky Jones Google
Becky Jones - Google Review

Sapo zbrita në telefon me Derek Soltis dhe jam aq i impresionuar dhe mirënjohës që e gjeta. Kam pasur nja dy pyetje paraprake para se edhe unë të vija tek ai dhe ai u përgjigj atyre HONESTLY. Jo të gjithë avokatët do të jenë aq të sinqertë nëse diçka ia vlen të vazhdojmë më përpara ... .po Derek është kaq i sinqertë dhe më bëri të ndihem shumë rehat. Unë do ta rekomandoja shumë këtë zyrë ligjore, bazuar në bisedën time me Derek. Ai është i sjellshëm, i sinqertë, i artikuluar dhe në të vërtetë kujdeset. Tani shpresoj se diçka do të ndodhë aty ku duhet të punësoj një avokat sepse do ta punësoj Derek me siguri. Faleminderit shumë për këshillën tuaj Derek! Industria e ligjit ka nevojë për më shumë avokatë si ju Shqyrtim nga Google

Telefononi Tani butoninThirrni Avokatin Tani