Si një Avokat i New Jersey, ne do t'ju ndihmojmë të fitoni Procedimin gjyqësor ose të përgatisni Vullnetin tuaj

Në Zyrën Ligjore të Patel dhe Soltis, ne mund të ndihmojmë në çfarëdo që të kërkojnë pasuritë tuaja. Avokatët tanë mund t'ju përfaqësojnë në mosmarrëveshjet mbi vullnetet dhe besimet, administrimin e pasurive të patundshme ose proceset gjyqësore të avancuara të provave në Qarkun Hudson, Qarku Essex, Union County, Qarku Bergen, Mercer County, Monmouth County, Morris County, County Passaic, County Somerset, ose County Middlesex .
A do të Avokati i Nju Xhersit mund të përgatisë vullnetin tuaj dhe ta ekzekutoni shpejt
Ne mund t'ju ndihmojmë të përgatisni një testament, së bashku me një vullnet të gjallë / një direktivë të përparuar mjekësore, ose të krijoni një besim për të mbrojtur pasuritë tuaja. Avokatët tanë në New Jersey Probate do t'ju ndihmojnë si ekzekutues i pasurive që menaxhoni. Ne do të punojmë me përfituesit në emrin tuaj, dhe do t'i menaxhojmë kreditorët e pasurive të patundshme nëse keni nevojë për ndihmë.

Ne jemi një Firmë Ligji për Procedurat e Lëndimeve të Provës me Shërbime të Plota dhe Konteste me bazë në Jersey City, NJ përtej Rrugës nga Surrogati i Qarkut Hudson

Ne trajtojmë:

 • Issuesështjet e intestitetit (Kur dikush vdes pa dëshirë)
 • Do konkurset (A është testamenti që është dorëzuar mashtrim, ose është përftuar Ndikimi i padrejtë?
 • Sfidat testamentare (Arsyet për të kundërshtuar një testament të tillë si mungesa e aftësisë për të formuar një testament, një ekzekutim tjetër u ekzekutua dhe kështu om.)
 • Veprimet e besimit
 • Konkurse besimi
 • Reformimi i besimit
 • Keqbërja / sjellja e keqe e Fiduciary (A është i vjedhuri i besuari ose ekzekutuesi nga pasuria
 • Heqja e besimit (Emërtoni dikë tjetër si ekzekutues dhe / ose administrues të besuar.)
 • Konservatore dhe kujdestari
 • Prova dhe Apelet e Taksave
 • Mosmarrëveshjet e trashëgimisë (Kur të gjithë nuk shoqërohen ndonjëherë është e nevojshme të kesh një avokat si një gjyqtar).
 • Transferet kontestuese
 • Pretendimet e kreditorit
 • Vlerësimi dhe shpërndarja e pasurive
 • Administrimi i pasurive
 • Veprimet e kontabilitetit (Ne kemi një CPA që mëson CPA-të e tjera se si të merren me pasuritë.)

Llojet e rasteve që merren me avokatët tanë të çështjeve penale të provave të NJ-së përfshijnë mashtrimin dhe falsifikimin, ndikimin e padrejtë dhe mungesën e aftësive testamentare. Nuk është e pazakontë për dikë që mendonte se ishte një mik i besueshëm që përpiqej të përfitonte nga ju, kur ata shohin para në linjë.

tonë Avokatët e çështjeve të pasurive në Jersey City ofrojnë cilësinë më të lartë dhe shërbimin e përgjegjshëm për secilin klient. Mosmarrëveshja juaj mbi pasurinë mund të zgjidhet përmes procesit gjyqësor ose negociatave dhe në të dy rastet, ne do të luftojmë për ju. Ne e kuptojmë se humbja e një të dashur mund të jetë një kohë me ngarkesë emocionale dhe se kjo shton stres shtesë për të gjithë. Ne punojmë për të siguruar që klientët tanë trajtohen me respekt. Ne jemi të vëmendshëm ndaj nevojave tuaja si klientët tanë, dhe nuk humbasim kurrë vëmendjen tuaj si person dhe situatën që ju gjendeni. Nëse keni nevojë për ndihmë në shitjen e pasurive të patundshme të pasurive të paluajtshme, ne mund të sigurohemi që të merrni më shumë para për pasuri dhe të mbroni pasurinë duke përdorur një nga Avokatëve të Mbylljes së pasurive të paluajtshme NJ.

Avokatët e provës në New Jersey përballë Gjykatës

Ne ofrojmë takime fillestare të strategjisë FALAS për të tejkaluar ato që duhet të bëni dhe me ato që mund të ndihmojmë. Kemi orë fleksibël për t'ju takuar pasi të dilni nga puna, ose para fillimit të ditës tuaj, apo edhe gjatë fundjavave nëse kjo është e vetmja kohë që mund të takoheni. Në varësi të situatës, ne mund të trajtojmë mosmarrëveshjen tuaj të provës në bazë të tarifave të emergjencës, do të thotë që ju nuk paguani tarifa juridike nëse nuk fitojmë mosmarrëveshjen tuaj.

Kontaktoni zyrën tonë për të biseduar me një avokat të burgut në New Jersey dhe si mund t'ju ndihmojmë në (973) 200-1111 ose na dërgoni me email në [Email mbrojtur].