Hubungi New York atanapi New Jersey Pengacara Pertahanan Pengacara Ayeuna.

Kantor Hukum Patel, Soltis & Cardenas musters bakat hukum anu alus di New York sareng New Jersey, fokus dina litigation foreclosure, modifikasi injeuman, bangkrut, probate, sareng transaksi real estate di New Jersey. Upami anjeun pikir anjeun kedah peryogi Pengacara NJ Foreclosure or Pengacara NY NY mimitian ku ngobrol sareng hiji FREE kanggo dinten ayeuna. Kami teguh dumasar kulawarga anu museurkeun kana ngalayanan individu sareng bisnisna. Naha anjeun peryogi pertahanan ramalan di New York atanapi New Jersey atanapi kulawarga anjeun Badé. Kami ngagaduhan terang hukum sareng profesionalisme pikeun anjeun. Léngkah munggaran pikeun méréskeun masalah naon nyaéta pikeun ngartos yén anjeun gaduh pilihan. Ngobrol jeung pengacara ayeuna ngeunaan sadaya pilihan anjeun.

KAUNTU PINTU - TALK TO US TODAY !!

ladenan urang

Boga hasil ATTORNEY KAJILAN PILIHAN Anjeun DENGAN FREE

Hubungan kami sareng kami bakal ngalakukeun 3 hal pikeun anjeun:

Kami henteu nyandak unggal kasus anu urang dibere. Upami urang teu tiasa meunang pikeun anjeun, kami bakal nyarioskeun ka anjeun. Kami bakal ngajalajah sadayana pilihan anjeun, tapi dina tungtung poé, upami kami henteu tiasa ngabantosan anjeun, kami bakal nyarioskeun ka anjeun.

Kami ngagaduhan pengacara anu fokus kana sababaraha aspék hukum. Urang gaduh pengacara anu dilisensikeun New Jersey anu fokus dina Pertahanan Foreclosure, Transaksi Perumahan, Kabangkrutan, Probate, sareng Koleksi Utang / Konsolidasi. Kami ngagaduhan pengacara anu dilisensikeun ka New York anu fokus dina Pertahanan Foreclosure, Transaksi Perumahan, Kabangkrutan, Probate, Hukum Kulawarga sareng Koléksi Hutang / Konsolidasi. Nalika anjeun ngahubungi kami urang kedah nyarios wawancara anjeun pikeun mastikeun anjeun nyambung ka pengacara anu pangsaéna ngabantosan anjeun pikeun masalah anjeun.

KAUNTU PINTU - TALK TO US TODAY

Kami gaduh prosés léngkah 3 pikeun mastikeun kami tiasa ngabantosan anjeun, atanapi nyetél anjeun nyarios sareng pengacara anu béda sareng daptar ringkes kanyataan ngeunaan kaayaan anjeun. Kami ngarti yén kami cocog pikeun sadayana, tapi kami bakal ngabantosan anjeun supados pengacara salajengna anjeun ngahubungi, anjeun tiasa leres kana jawaban anu anjeun peryogikeun.

100% Fokus Dina Kasus anjeun

99

Sawala Puas

99

Hipotik dirobih

99

Kabangkrut Hutang Kabangkrutan

99

Pro Jam Bono Didamel

Testimonials klien

Kuring hungkul telepon nganggo Derek Soltis sareng kuring kagum sareng nganuhunkeun pisan kuring mendakan anjeunna. Kuring ngagaduhan sababaraha patarosan awal sateuacan kuring malah sumping anjeunna sareng anjeunna ngajawab aranjeunna HONESTLY. Henteu sadayana pengacara bakal jujur ​​pisan upami aya anu patut diteruskeun sareng… .tapi Derek jujur ​​pisan sareng ngajadikeun kuring karasaeun pisan. Kuring bakal nyarankeun pisan pikeun kantor hukum ieu dumasar kana paguneman kuring sareng Derek. Anjeunna bageur, jujur, ngucapkeun, sareng saleresna paduli. Ayeuna kuring ngarepkeun aya anu kajadian dina tempat kuring kudu nyewa pengacara kusabab kuring bakal nyéwa Derek pasti. Hatur nuhun pisan kanggo saran anjeun Derek! Industri hukum peryogi seueur pengacara sapertos anjeun 🙂 Tinjauan ti Google

KAPI DENGAN KAMI TERANG?

Upami anjeun milarian milarian pangacara anu pangsaéna anu ngartos sababaraha widang hukum di New Jersey, kami mangrupikeun tim ahli hukum anu ngalaman anu bakal ngubaran anjeun leres salaku klien. Urang ngagaduhan sababaraha pengacara anu ngalaksanakeun hukum anu berhubungan sareng Perumahan Real Estate, Hipotik, UU Pertahanan Foreclosure, Modifikasi Pinjaman, Cara Pangsaéna pikeun Jual atanapi Jual Real estate, Badé & Kuasa Pengacara, Probate & Estates, Debt Relief, Personal Bankruptcy, and Business Kabangkrutan. Urang bakal ngajagi hak anjeun nalika urang damel salaku tim pikeun masihan anjeun pitulung nyata. Pengacara urang ngarti cara sadaya jinis masalah ieu berinteraksi. Urang bakal ngajagaan privasi anjeun naha anjeun nelepon kami dina telepon atanapi kunjungan kami di salah sahiji kantor kami pikeun konsultasi. Henteu janten masalah kumaha anjeun milih ngahubungi firma kami bakal teras nyobian pilihan anjeun.

Kami ngagaduhan kantor di Jersey City, NJ peuntaseun Hudson County Courthouse; Hackensack, NJ sakitar juru ti gedong Bergen County; Freehold, NJ lungsur jalan ti Courmouse County Monmouth, Manhattan, NY kalayan situs di Midtown New York City; sareng Brooklyn, NY nyabrang tina Kings County Courthouse anu turun jalan tina pangadilan bangkrut Brooklyn pikeun minuhan klien kami. Kami nawiskeun konsultasi gratis pikeun kalolobaan kasus pikeun sadaya masalah pengadilan di New Jersey sareng New York.

Mangga wartosan kami di (844) 533-3367 atanapi email kami di [EMAIL PROTECTED]

Percanten ka pangalaman urang pikeun ngalayanan sagala kaperluan légal sareng kauangan anjeun dina 2018 sareng saluareun. Sungut urang dikhususkeun pikeun ngabantosan anjeun.

Hubungan kami sareng kami bakal ngalakukeun 3 hal pikeun anjeun:

1. Kami bakal ngaliwat sakumna masalah hukum anu anjeun patepung. 2. Kami bakal ngaliwat Pertahanan sareng Pilihan anu anjeun gaduh. 3. Kami bakal nyiapkeun daptar ringkes kanyataan ngeunaan kaayaan anjeun anu anjeun tiasa nyandak ka pengacara anu sanés upami urang sanés saé salaku pengacara anjeun.

Kami henteu nyandak unggal kasus anu urang dibere. Upami urang teu tiasa meunang pikeun anjeun, kami bakal nyarioskeun ka anjeun. Kami bakal ngajalajah sadayana pilihan anjeun, tapi dina tungtung poé, upami kami henteu tiasa ngabantosan anjeun, kami bakal nyarioskeun ka anjeun.

Hubungi Ayeuna Kanggo Sesi Strategi Gratis

100% Privasi Dijamin

Lokasi Kantor

Kantor di Jersey:

574 Newark Ave
Suite 307, Kota Jersey, NJ 07306

Telepon: (844) 533-3367

Pencét pikeun ngaktipkeun peta

Kantor Hackensack:

52 Main Street
Luhureun, Hackensack, NJ 07601

Telepon: (844) 533-3367

Pencét pikeun ngaktipkeun peta

Kantor Freehold:
(Ku Tunjuk)

1 Broad Street
Suite 9, Freehold, NJ 07728

Telepon: (844) 533-3367

Pencét pikeun ngaktipkeun peta

Kantor Brooklyn:

26 Pangadilan Street
Suite 2511, Brooklyn, NY 11242

Telepon: (844) 533-3367

Pencét pikeun ngaktipkeun peta

Kantor di New York:
(Ku Tunjuk)

276 Kalima Jalan Raya
New York City, NY 10001

Telepon: (844) 533-3367

Pencét pikeun ngaktipkeun peta

Kantor Tasikmalaya:
(Ku Tunjuk)

Pasar 89 St., 4 lantai,
Tasikmalaya NJ 07102

Telepon: (844) 533-3367

Pencét pikeun ngaktipkeun peta
Nyauran Pengacara Ayeuna